ton gay loipon den ton barieste?
Printable View
ton gay loipon den ton barieste?
στο τσαμπιονς λιγκ ποτε.
http://i252.photobucket.com/albums/h...25645682_n.jpg
εχει παραγινει το κακο
Ετσι, πουτσα.
Κανεις απο τους δεκατρεις σωματοφυλακες εδω μεσα, τον Ρομπεν των Δασων, τον Γιαννη Αγιαννη και τον Κομη Μοντε Χριστο δε βγηκε να πει τιποτα για το ψευτικο 0-0 μετα το πρωτο ματς στο οποιο δε δωθηκε πεντακαθαρο πεναλτυ στη Μπαρτσελονα που θα της εδινε εκτος εδρας γκολ και μαλλον και τη νικη, και οργιαζουν ολοι τωρα για ενα τραβηγμενο πεναλτυ το οποιο εδωσε το προβαδισμα σε εναν αγωνα που οι τελικες προσπαθειες ηταν καπου 100-3 :touched: :touched: :touched:. Καλα οποιος αμφισβητει το πρωτο πεναλτυ ας παει σε κανα γιατρο. Δε σας χαλασε γενικα.
φιξξξξξξξξξξξξξξερ ησουν μπαρτσελονα και πριν πας στο αμερικα?
Ανεκαθεν ετρεφα μια συμπαθεια, απλα τωρα με το ποδοσφαιρο που παιζει τη συμπαθω περισσοτερο, κατα τα αλλα Γιουβεντους ειμαι (7-0 στον κωλο :wave: )
Εσυ ησουν χιπστερ αντιμπαρτελονιστας χευ πανος γαμαω και ειμαι κουλ ψαγμενος πριν απο το Ροναλντινιο, πριν το Μεσι, ή τωρα προσφατα εγινες?
ανεκαθεν ετρεφα μια συμπαθεια για ομαδες που προσπαθουσαν να σηκωσουν κεφαλι, αλλα οταν γινονται κατεστημενο και γαμουν τους υπολοιπους με τη διαιτησια-ποσο μαλλον οταν εισαι ο καλυτερος,δε τη χρειαζεσαι αλλα κανεις καραγκιοζιλικια και θεατρινισμους-τους αντιπαθω οσο δεν παει, συνεπως η συμπαθεια μου προς την μπαρτσελονα σταματησε στον ημιτελικο με την τσελσι το 2009-χωρις να υποστηριζω τσελσι.
τωρα θα μου πεις γιατι εισαι ολυμπιακος, αλλα αυτα τα πραγματα τα μαθαινεις απο μικρος και ομαδα δν αλλαζεις κτλ.
olympiakoi me sympatheia se omades pou prospathoun na sikwsoun kefali mou kanoun san koumounistes apo tin ekali... :puke:
εσυ οταν επεφταν οι γενικοι στη φιλαδελφεια
πηγες την αλλη μερα εξω απο τη δεη και εδωσες στον φωτοπουλο το διαρκειας σου:thumbsup:
an leme to idio eixate kerdisei 1-2 tote
Τι ωραια και ρομαντικα ολα αυτα, αχ συγκινηθηκα :pink:
Χαιρομαι που στον ημιτελικο με Τσελσι ανακαλυψες καποια διαιτητικη ευνοια παρα την αδικη αποβολη εις βαρος της Μπαρτσελονα, ελπιζω να εισαι κι απο αυτους που εχουν βρει διαιτητικη ευνοια στο πεντακαθαρο γκολ του Πικε με την Ιντερ, παρα το οτι δεν ηταν αρκετο, αφου ειχε ακυρωθει πεντακαθαρο γκολ της Μπαρτσελονα νωριτερα. Ελπιζω επισης να εισαι με την Τσελσι και φετος :touched:. Εγω αντιθετα μολις ειδα τις φασεις με Χεταφε απο χθες, στα πρωτα δυο γκολ απλα χανεται τοσο η μπαλα που απορεις πως γινεται καποιος να ειναι τοσο βλαμμενος και να λεει οτι "το ποδοσφαιρο που παιζει η Μπαρτσελονα δεν ειναι θεαματικο" και πως απλα "λειτουργουν πολυ καλα σαν ομαδα". Ριχτε μουτζες αβερτα, ειναι τοσο κουλ να εισαι αντιμπαρτσελονα :cool: