Quote:
Originally Posted by
Drumsick
Στο μυαλό του rage for order
Quote:
Originally Posted by
Drumsick
Εξίσου μεγάλο πρόβλημα είναι στα αρσενικα. Εκτός αν έχει πρόσβαση σε θηλυκες για να γαμάει.
Αν έχει, το πρόβλημα είναι πως αν δεν τον στειρώσεις θα γυρίζει σαπισμένος στο ξύλο, με διαμελισμένα αυτιά και γρατζουνιές στη μούρη, αφού πρώτα θα εξαφανίζεται για μέρες.
=
Quote:
Originally Posted by
rage for order
Τι υπευθυνότητα μωρέ, τι λέτε; Ρε Χ κοπέλα μου είναι δυνατόν να στειρώνεις τον γάτο σου για να σταματήσει να πλακώνεται με τα άλλα γατιά και να μην έχει γρατζουνιές για να το βγάζεις φωτογραφίες και να σου λένε τι γλυκούλι; Για να μη τολμήσει και αμφισβητήσει το γεγονός ότι τον θεωρείς ιδιοκτησία σου και δραπετεύσει;
Eίσαι μπετόβλακας ολκής φίλε μου. Ξαναδιάβασε λίγο τι γράφω. Είναι τόσο απλά τα ελληνικούλια που χρησιμοποιώ ρε πούστη μου.
Ναι ναι λες ότι αν έχει πρόσβαση σε θηλυκά το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι γρατζουνιές και ότι φεύγει για μέρες (θα έπρεπε να ζητάει την άδεια σου πρώτα). Και λες ότι η λύση σε αυτό το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι η στείρωση. Άρα θεωρείς μία φυσιολογικότατη συμπεριφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑ και προτείνεις στείρωση. Δεν σε κατηγορώ ότι το έκανες, σου την λέω για την λύση που προτείνεις. Στα ελληνικά. Το ότι θεωρείς την κανονική συμπεριφορά μιας γάτας πρόβλημα σε συνδυασμό με την λύση σου, δείχνει ακριβώς την λογική που έχετε και που οδηγεί σε φυλάκιση της γάτας, "κόψιμο" αρχιδιών και να νομίζετε πως αυτό που κάνετε είναι έργο θεάρεστο.