Quote:
Originally Posted by
Phoebus
Και επειδή μένει στον αέρα θέλω να διευκρινίσω το εξής (μιας και δε γίνεται τόπικ): το να μην αντιλαμβάνεστε τι είναι η ΓΣΕΕ, ποιους εκπροσωπεί (εσένα εκπροσωπεί, μαλάκα, εσένα και το γαμωσωματείο σου που προώθησε τον κάθε μαλάκα που δε γουστάρεις πλέον να βλέπεις στις συνομοσπονδίες) και τι δύναμη τελικά έχει απλά σας κάνει εμετικούς απολιτίκ παπάρες. Αν η ΓΣΕΕ δε σ'αρέσει δε φταίει ο θεσμός που ιστορικά σου έχει εξασφαλίσει τόσα κεκτημένα στην εργασία, φταις εσύ (εννοώ ο εργαζόμενος) που δεν οργανώνεται, δεν συνδικαλίζεται και τα περιμένει όλα μασημένα στο πιάτο -_- Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
Ό,τι να ναι. Φταίω εγώ που δε γουστάρω τη ΓΣΕΕ (που δεν ανέφερα και κάτι τέτοιο αλλά ό,τι να ναι). Δεν υπάρχει κριτική στη ΓΣΕΕ σαν ηγεσία, σαν κινήσεις, σαν πασοκική γραφειοκρατεία, ο μόνος που φταίει είμαι εγώ. Εγώ είμαι ο απολιτίκ, μάλιστα.
Δεν ξέρω από που να αρχίσω και πού να τελειώσω. Ίσως σταθώ στο υφάκι σου που μού προκαλεί τη νοημοσύνη.
Quote:
Originally Posted by
Phoebus
Κατά τ'άλλα πάρε τους κνίτες φίλους σου και συζητήστε πόσο δραματική άνοδος είναι αυτή του 1%. Συγχαρητήρια, άλλη μια φορά το ΚΚΕ στοχεύει ψηλά!
Άντε γαμήσου ρε undecided voter. Μόλις παραδέχτηκες ότι ψηφίζεις σα γκόμενα (κόμματα εξουσίας, "μα δε θα βγει κυβέρνηση") και έχεις και τα αρχίδια να μιλάς για "κνίτες που συζητάνε". Απολίτικο κοπρόσκυλο, που συμπέρανες ότι είμαι και στην ΚΝΕ εκτός των άλλων, αν κάνω την παραμικρή αναφορά στο κόμμα σου και στο τι μαλακίες λέτε εσείς, υπόσχεσαι να μην κάνεις καμιά κλάψα που θα σου βάλω ταμπέλα;
Quote:
Originally Posted by
Phoebus
"Ρίξτε ΚΚΕ αντί ΠΑΣΟΚ/ΝΔ για να ανεβάσουμε τα ποσοστά μας αλλά όχι πολύ, γιατί στο φανταστικό σενάριο που κυβερνάμε και δεν είμαστε το 3ο κόμμα όπως γίνεται εδώ και 40 χρόνια, δεν εφαρμόζουμε κομμουνισμό (κρατικό καπιταλισμό)."
Σα τη γιαγιά μου ψηφίζεις. "Αφού δε θα βγουν".