Oh, σχώρα με.
Άσχετο, αλλά μόλις πρόσεξα το μηλαράκι της άπολ στα στίκι, όταν ξεμπερδέψετε με τα χοντρά και βασικά, κοιτάξτε το κι αυτό, χαλάει την υψηλή αισθητική μου :!: :fear:
Printable View
Oh, σχώρα με.
Άσχετο, αλλά μόλις πρόσεξα το μηλαράκι της άπολ στα στίκι, όταν ξεμπερδέψετε με τα χοντρά και βασικά, κοιτάξτε το κι αυτό, χαλάει την υψηλή αισθητική μου :!: :fear:
Ναι σήμερα το είδα κι εγώ. Well, δευτερεύον, θα φτιαχτεί στις επόμενες μέρες.
ΕΕΕΕ που πήγε το military style?:sad:
Καλά πλάκα κάνω, το νέο dark είναι λιτό κ απέριττο όπως είπε κ ο Fixxxer, πιστεύω είναι ΟΚ.
Παρακαλω παρα παρα πολυ αν ηδη υπαρχει ας με το πει καποιος και σε μενα.
Υπαρχει καποιος τροπος για να φαινεται αν ενα υποφορουμ εχει καινουρια ποστς περα απο τον τωρινο?
Πχ καποιο χρωματακι περισσοτερο ευδιακριτο απο το λευκο πανω στο γκρι?
Αν δεν υπαρχει να βαλετε!
Μου βγαινουν τα ματια καθε φορα!
Ευχαριστω.
Α ναι. Και στα θρεντς αν καποιο εχει καινουρια ποστς να φαινεται με καποιο χρωμα ξερωγω γιατι αυτος ο φακελος με το γραμματακι δε μαρεσει!(επειδη δε ειναι ευδιακριτο και παλι δεν τιθεται θεμα γουστου)
Και μέσα! και μέσα! Ένα κοκκινάκι.. κάτι!
Αρχίζει και γαμεί και το νταρκ. Μπράβο παιδιά! Εξασφαλίσατε την παραμονή μου στο φόρουμ :-D:-P:-P:-P
:fear:
Ξέχασα να δώσω credits στον antimusic για το logo font.
Ρε γιατί όπου ποστάρω κάνει αυτόματα subscribe στο thread?
Έχουμε απαντήσει στο ερώτημα τι είναι το M(ulti)Quote;
Μάλιστα, τώρα το πρόσεξα αυτό το κουμπάκι.
πάντως δεν έχει να κάνει με αυτό που λέω εγώ, το οποίο πρόβλημα φαίνεται και απο το παραπάνω ποστ του dragon. λοιπόν?
Παίζει να γίνεται κάτι αντίστοιχο και εντός ΕΝΟΣ ποστ; π.χ. αν έχει γράψει κάποιος πολλές μαλακίες σε ένα τεράστιο ποστ και χρειάζεται να απαντάς σε κάθε μαλακία του ξεχωριστά;
http://www.electricrequiem.com/forum...do=editoptions -> Default Thread Subscription Mode -> Do not subscribe.
:thumbsup: