πάρε δώ πράμα!
Printable View
πάρε δώ πράμα!
Για πείτε, υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να συνδέσω λαπτοπ (win 7) με πισι (win XP) για μεταφορά αρχείων απ'το ένα στο άλλο, ή χρειάζονται ρούτερς και δίκτυα και δεν ξέρω τι?
Α ναι για πείτε μ'ενδιαφέρει κι εμένα αυτό
με ενα ethernet καλώδιο δεν γίνεται;
Ναι, ρώτησα κι έμαθα. Λοιπόν αν δεν έχεις ασύρματο δίκτυο συνδέονται με εθερνετ καλωδιο, αν εχεις ασύρματο απλά κάνεις shared τον/τους φακέλους που θες και στους εμφανίζει στο network places.
κατέβασα steam, κατέβασα TF2, το ανοίγω, φτάνει μέχρι το loading screen και κρασάρει, χωρίς message/errors κτλ.
τι κάνω
πως μπορώ να φτιάξω τέτοιους πίνακες και να τους βάλω στο word?
http://img255.imageshack.us/img255/7359/53294998.jpg
γεια σας και πάλι
όταν ανοίγω το Pc και με βγάζει στην επιφάνεια με τους users και πάω να μπω,κάποιες φορές μου λέει "Προετοιμασία της επιφάνειας εργασίας" αντί για το γνωστό "Καλώς ορίσατε" (σε Windows7)
μετά κολλάει για καναδυο λεπτά και όταν επιτέλους μπει η επιφάνεια εργασίας είναι άδεια (ούτε wallpaper ούτε τίποτα) και μου βγάζει ένα error που λέει ότι η διαδρομή C:\Windows\system32\config\systemprofile\Desktop δεν υπάρχει ή έχει μετακινηθεί
κάνω αποσύνδεση και μετά μπαίνει κανονικά
για πείτε καμιά λύση
Για πείτε επειδή δεν κατέχω. Το πισι μου είναι 8ετίας. Η κάρτα γραφικών που φοράει είναι η SiS 661FX. Αν του συνδέσω κάποια νεας τεχνολογίας οθόνη (πχ αυτήν), υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα ασυμβατότητας ορ σμθ?
λογικα οχι, απλα θα φτανει ως συγκεκριμενη χαμηλοτερη (αρκετα) αναλυσις.
Ε πουστιά. Είναι βέβαιο αυτό? Πως μπορώ να ξέρω σίγουρα? Τι μπορώ να κάνω για να μη συμβαίνει? Άλλη κάρτα γραφικών? Αυτήν πάλι θα τη σηκώνει η μητρική ή θα'χω εκεί άλλα θέματα? Να το βάψω μπλέ και να το πετάξω στη θάλασσα?
να αλλαξεις καρτα γραφικων αλλα σε πισι οκταετιας μπορει να σημαινει ενα τσεην ρηαξιον μπαττερφλαη εφφεκτ που να σε οδηγησει στο να παρεις αλλο πισι.
εν τουτοις αν μου βρεις τι εχεις σαν συστημα μπορει να βρουμε καποια καλυτερη καρτα γραφικωνε. αν υπαρχει ακομα στην αγορα.
αν.
εχω μια παλια ΤζιΦορς 5300 που καθεται παντως.
βασικα αυτο θα γινει. περιμενω μολις παω σπιτι στη (ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ) να σου πω λογικα, ειναι σε καλη κατασταση, καθεται και ολο κλαιει που δε χρησιμοποιειται πια.
στην παρεχω στη συγκλονιστικη τιμη των 0 ευρω.
απλα να βεβαιωθω οτι ειναι σε καλη κατασταση.
με ένα μικρό search βρήκα αυτά για την κάρτα σου:
Built-in high performance 333MHz RAMDAC
Graphics support mode
- CRT highest resolution mode: 2048x1536x32@75NI <--- VGA
- LCD highest resolution mode: 1600x1200x32@ 60NI
- TV highest resolution mode: 1024x768x32@60NI
Oπότε αυτή που ναι 1920x1200, πακέτο εν ολίγοις.
Μιτς :pink:
Για δες εδώ
http://i43.photobucket.com/albums/e3...itled-1-27.jpg
δε μου κανει αυτη η σελιδα, θελω τη μαδερμπορντ σου.
System Μodel δεν ειναι η μαδερμπορντ?
οχι.
κανε το εξης.
βρες απο τορρεντ η απο καπου το προγραμμα Everest. μικρο προγραμματακι, και το βρισκεις ευκολα.
εγκαθιστας-τρεχεις.
το Εβερεστ, σου βρισκει υπερπληρεις πληροφοριες για τα παντα που εχει το πισι σου, ακριβη μοντελα hardware, και πραγματικα απειρα μικρα ινφο.
σου βρισκει τι μοντελα εχεις ακομα κι οταν δεν εχεις περασει ντραηβερς, πραγμα που το κανει υπερχρησιμο οταν ψαχνεις σωστα ντραηβερς.
κατεβασε το γενικα να το χεις δηλαδη οχι για τωρα μονο. Γαμει. εχει εγγυηση Μιτσμανν ΙΣΟ
πολυ ωραια. περιμενε ενημερωση τωρα.
στο μεταξυ ευχαριστησε με για την προγραμματαρα που προτεινα.
mits σταμάτα να σπαμάρεις γαμώ :P
Ευχαριστώ, ευχαριστώ.
SiS 661 FX den einai oute karta grafikwn oute mhtrikh, chipset panw sth mhtrikh einai epoxis 478, opote den iparxei periptwsi na shkwsei 1920x1200.
psaxneis AGP karta grafikwn gia na kaneis ti douleia sou. afti pou exei o mitsmann (geforce 5300) einai PCI-E, de koumponei sto pc sou. de fainetai pouthena poia mitriki exeis akrivws alla mitrikes me to 661fx ehoun agp x8 slot. regards
Πόσο μπορεί να κοστίζει μια τέτοια κάρτα γραφικών και που τη βρίσκω?
'kainourgia' kanei kana 30riko, se kana mikromagazo tha iparxei kamia agp ksexasmeni (tsampa) h aggelia zitisis se insomnia.gr ke thelab.gr (tsampa), borw na postarw an th3s
H κάρτα του μιτς, δεν κουμπώνει σε αυτές τις PCI θύρες δηλαδή?
http://i43.photobucket.com/albums/e3...8/IMG_6068.jpg
AGP είναι η καφέ?
eipame, de koubonei.
http://networking.ringofsaturn.com/PC/pc_slots.gif
99% pantws tha yposthrizei 1920 analush pantws (isws na thelei driver update an den exeis tous teleytaious).
edit:
Gia paradeigma edw (http://support.lenovo.com/en_US/deta...cID=MIGR-61533) pou exei thn idia karta leei oti uposthrizei mexri 2048 x 1536.
Epishs an den exei dvi out h karta sou, kai den exei kai vga in h othonh (ayth pou postares eixe) tha xreiastei na pareis kana metatropea.
=\ πως μπορώ τελικά να ξέρω σίγουρα αν θα υποστηρίζει ή οχι? (με δεξί κλικ, προπερτιζ και σεττινγκς, έχει όντως επιλογή 2048x1536 και τη δέχεται. Στα 1920 δίνει 1440, με άλλη οθόνη θα αλλάζει το aspect ratio υποθέτω?)
Επίσης, πέρα από την ανάλυση, θα επιρρεάστει από την κάρτα γραφικών σε τίποτα άλλο η απόδοση της οθόνης? Πχ στην απόδοση των χρωμάτων? Για φωτοσοπς τη θέλω, μη μας τα γαμήσει η κάρτα γραφικών.
yati to talanizete to koritsi me imimatheies...
ta sis chipsets ehoun megalo thema me to widescreen support, as stated by themselves
to 1920x1440 pou dinei einai 4:3, den exei widescreen analyseis.
iparxoun tropoi na to kaneis na doulepsei widescreen me neous drivers ke me pithano bios update alla to apotelesma paramenei amfivolo, poso kala tha borei na apodosei ta xrwmata tou IPS panel ths dell to sapio chipset me vga output.
vres mia agp karta, ta internets voithane
Πρότεινε λοιπόν κάρτα γραφικών κόστους 0-30ευ. Βρήκα κάποιες στο ινσομνια, αλλά δεν έχω ιδέα τι θεωρείται οκ και τι όχι.
oles oi agp kales ine kali mu
thes na su valo aggelia zitisis sto thelab? iparhei megali pithanotita na vrethei amesa kapoios, ade mexri avrio
Άσε να σκεφτώ λίγο ακόμα αν θα τα σκάσω σίγουρα για την οθόνη, κι αν είναι θα σου πω. Θενκς σε όλους.
ΡΕ τι μαλακια με το hotmail, ζητουσε καιρο τωρα κινητο (που δεν εδινα) για την ασφαλεια μου φαση και τωρα με μπλοκαρε τον λογαριασμο και πρεπει να δωσω νουμερο κινητου να μου στειλουν κωδικο λεει...
τι γινεται τωρα?
θενκς
τελικα οντως παιχτηκε κατι, (εδωσα τηλεφωνο btw τελικα), ειχα στειλε σπαμ σε καμια 10αρια απο τις επαφες μου...