ωραία, θενξ. μου είπαν εντωμεταξύ ότι υπάρχουν κάτι αυτοκόλλητες ταινίες που τις βάζεις πάνω από την τρύπα και μετά βάζεις στόκο, ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω απ'αυτά γιατί δεν ασχολούμαι με ταβανόπροκες, θα το καλύψω όπως να'ναι και βλέπουμε.
Printable View
ωραία, θενξ. μου είπαν εντωμεταξύ ότι υπάρχουν κάτι αυτοκόλλητες ταινίες που τις βάζεις πάνω από την τρύπα και μετά βάζεις στόκο, ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω απ'αυτά γιατί δεν ασχολούμαι με ταβανόπροκες, θα το καλύψω όπως να'ναι και βλέπουμε.
kalhmera Er, den exw zwh
καλημέρα! καιρό είχα να ξυπνήσω νωρίς, φάση έχει.
και μιας και οφφτόπικ θρεντ, μπας και ξέρει κανείς κανά βιβλίο/ρεπορτάζ/ντοκιμαντέρ για το τι είχε γίνει ακριβώς στο σκηνικό που ο κοεμτζής έσφαξε τους μπάτσους;
Υπάρχει η ταινία "Η Παραγγελιά". Επίσης αν πας βόλτα προς Μοναστηράκι, είναι πιθανό να δεις τον ίδιο να πουλάει την αυτοβιογραφία του (έχει άδεια μικροπωλητή και ένα καρότσι με βιβλία). Ο Τσίμας αν θυμάμαι καλά είχε πέρυσι κάνει ένα επεισόδιο (της "Έρευνας" that is) για τον Κοεμτζή μια και ο ίδιος μαζί με το Λιάνη και κάποιους άλλους τον υποστηρίζουν τα τελευταία χρόνια.
παω να αφησω τον ιδρωτα μου στον αγωνα της υγειας.
Γιατί 10:00 ΕΙΝΑΙ αργά :|
χμ, ψηνόμουν για κάτι πιο αντικειμενικό σε φάση ρεπορτάζ, γιατί αφενός η ταινία είναι δραματοποιημένη, αφετέρου ο ίδιος ο κοεμτζής δεν ξέρει να γράφει (εδώ δεν ξέρει καλά καλά να μιλάει, όποιος τον άκουσε στο ντοκιμαντέρ για τον πετρόπουλο καταλαβαίνει ;p),οπότε θα ψάξω μπας και βρω το επεισόδιο που λες, θενξ =)
εχμ, γκουχ γκουχ!
το γραψα για τον loki που θεώρησε νωρίς το 10 κ κατι.
σε άλλα τώρα, κάτι έχω πάθει -δεν ξέρω αν είναι σοβαρό όποιος γνωρίζει να μου πει- κ εκεί που έκανα έναν καπνό την ημέρα -μικρό ε!- έφτασα να χρειάζομαι 3 μέρες για να τον τελειώσω.
είμαι σοβαρά;
θα μου περάσει;
Το ξέρω πως το γραψες για το Loki, αλλά ήθελα να απαντήσω :grin:
σχωράτε με βρε εργαζομενοι ανθρωποι, 9 ξύπνησα και είχα να το κάνω καιρό. αμάρτησα!
για πείτε καλά μου παιδιά, γιατί έχουμε μια διαφωνία κ δεν έχω χρόνο να το ψάξω κ το manual δεν λέει κάτι, το iphone στην πρώτη φόρτιση χριάζεται κάμποσες συγκεκριμένες ώρες ή κανονικά;
μερζι
http://www.associatedcontent.com/art...re.html?cat=70
τρομερή πάθηση
Οι σημερινες προσπαθειες να πεισω τον εαυτο μου οτι μπορω να μεινω μονη μου εχουν αποτυχει... Μαγειρεψα και ξεχασα ανοιχτο το ματι της κουζινας και παραλιγο να γινει καλοκαιρινο το σπιτι. Πριν λιγο πηγα να φτιαξω το pc κι εριξα το ρευμα. Great success.
Φακ γιορ λάιφ
you totally deserved it
Disregard this, I suck cocks.
Υπάρχει καμιά δεκαριά σελίδες πίσω.
πώς γίνετε μετά από 4 ημέρες πονόλαιμου,πονοκέφαλου και πυρετού αντί να γίνεσε καλύτερα να έχεις και συνάχι από πάνω ;
και δεν ήρθα σε επαφή με ανθρώπινα όντα αυτές τις μέρες
κάτι μου λέει πως θα σκοτώσω το αφεντικό μου σήμερα.
Σου είπε να κουρευτείς;
βρεξε και λιγο
Κάθομαστε 4 άτομα στη Ρεβέκκα στου Ψυρρή. Μέσα. Μόνοι μας. Σε κάποια φάση έρχεται ένας δίμετρος τύπος με κυριλέ εμφάνιση (κουρεμένος!) και κάθεται στο διπλανό τραπέζι. Τον αγνοούμε και πίνουμε τις μπύρες μας. Σε κάποια φάση η απέναντι μου λέει στην απέναντι της (τη διπλανή μου) να προσέχει την τσάντα της. Ενστικτωδώς παίρνω και τη δική μου και αρχίζω να την ψάχνω. Ω του θαύματος, λείπουν το πορτοφόλι μου και το κινητό μου. Λέω ένα "ρε δε βρίσκω το πορτοφόλι και το κινητό μου" και στο ενδιάμεσο ο τύπος έχει σηκωθεί ήδη και έχει φύγει σαν κύριος. Ευτυχώς βλέπω τα πράγματα μου πεταμένα κάτω από το τραπέζι του.
Και ρωτάω : πόσο έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο θέμα της κλεψιάς; Ήμασταν σε ένα τραπέζι 4 άτομα και αυτός καθόταν ενάμιση μέτρο πιο πέρα και κατάφερε να ανοίξει την τσάντα μου την οποία είχα κάτω απτο μπουφάν μου και αφού τσέκαρε όλες τις τσέπες πήρε πορτοφόλι και κινητό τα οποία βρίσκονταν στην εσωτερική τσέπη της εσωτερικής τσέπης. Και οι 2 από τους τέσσερις τον είχαν ακριβώς απέναντι τους με το υπόλοιπο μαγαζί άδειο. Τι στο μπούτσο πια.
Τα πήρα στο κρανίο και σηκώθηκα και έφυγα και άρχισα να τον ψάχνω τον παλιοπούστη βρίζοντας αλλά ευτυχώς για μένα δε τον βρήκα γιατί μάλλον θα έτρωγα και μπόλικο ξύλο.
Είσαι σίγουρος ότι θα τρωγες ξύλο; Τότε γιατί τα άφησε η ΚΟΤΑΡΑ;
Ε ήταν εντελώς σφίχτης ο τύπος, με την καμία δε τον είχα. Μάλλον θα φοβήθηκε μη τον καταραστώ ή κάτι τέτοιο.
μήπως τον ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΞΕΣ?
Παρόμοια περιγραφή του τύπου νομίζω μου είχε κάνει ο Λόκι για το σκηνικό με την τσάντα του ταμαγκοθιού. Και ίδια περιοχή ε.
πλάκα πλάκα, ένας παρόμοιος τύπος είχε φάει ένα βραχιόλι της φέηθ φέιλς στο λέγκασυ στου ψυρρή!
Δώσε πιξ της τσάντας σου!
κάτσε ρε αδερφέ ... λεφτά δεν πήρε ? ούτε το κινητό ?
περίεργα ... και μόνο εσένα τσούρνεψε? ....
Ήμουν προχθές στο μοναστηράκι και μου 'ρθε η όρεξη να ψυρίσω καμιά τσαντούλα από καμια κοπελιά. Μπαίνω σε ένα παρακμομάγαζο στου ψυρρή και βλέπω μια παρέα απο 4 σκατόφλωρους. Αράζω δίπλα. Κανείς απο τους φλώρους δε μου έδινε σημασία, πίναν τα ποτάκια τους και συζητούσαν. Η φάση ήταν τόσο άνετη που άνοιξα κανονικά την τσάντα, την εσωτερική της θήκη και τσίμπησα ενα πορτοφολάκι του ολυμπιακού. Ο φτωχομπινές γαυράκος δεν είχε παρα 5 ευρώ σε χαρτιά και κάτι ψιλά, ένα πάσο της σχολης και μια εικονίτσα της παναγίας. Τα πέταξα κάτω εκνευρισμένος κι έφυγα. Σκεφτόμουν τι καλά που θα ήταν να με έβλεπε και να μου την έλεγε, να του παίξω καμια σφαλιάρα τουλάχιστον.
Αχαχαχα.
(Ευτυχώς εγώ πήγα σήμερα και δε χρειάστηκε να σε αντιμετωπίσω).
Κοιλιά Σαρμπέλ τι να σου πω, παίζει να σκιάχτηκε γιατί η απέναντι ήταν γκοθού ή να είδε την τσάντα με τα στρατιωτικά του φίλου μου. Αλλά η επίσημη εκδοχή είναι ότι με είδε και κατάλαβε με ποιον είχε να κάνει και τα πέταξε και έφυγε τρομοκρατημένος και πήγε σπίτι και μπήκε στο kariera.gr και άρχισε να ψάχνει για κανονική δουλειά.
έντιτ : Δεν έχω ψάξει το πορτοφόλι μου μέσα τώρα που το σκέφτομαι. Αν κάτι έχει πάει στραβά θα το μάθετε από το FML τόπικ.