το οποίο psychonauts είναι platformer. ναι εννοώ το κακό rts μέρος του, σαν action είναι μια χαρά.
Printable View
καλα 2 μερες εμειναν για το alan wake release στο steam και ακομα δεν εχουν ανεβασει τιμη;
Ναι, αλλά ακόμα κι εκεί έβαλε την adventurοπινελιά του. Και η επιρροή του Grim fandango είναι ακόμα κι εκεί. Γενικά ποτέ δεν πέταξε τις adventure ρίζες του, και ως αποτέλεσμα όπως είδες πιο πολύ ισορροπούν προς τη μεριά του "εκτός βιομηχανίας" (βλέπε Majesco) παρά μέσα. Επίσης έχει δηλώσει στήριξη και αγάπη για τα remakes και συνέχειες των MI κτλ. Τέλος αν ήταν έτσι δε θα έκανε την κίνηση με το kickstart, που δηλώνει ακριβώς αυτό, ότι ένα τέτοιο παιχνίδι είναι εκτός βιομηχανίας πια και κανένας publisher δε πρόκειται να δεχτεί να δώσει λεφτά για να γίνει, οπότε επειδή αυτοί γουστάρουν, το πηγαίνουν έτσι μπας και.
Ειδικά στην εποχή των sequels (σπάσαμε ρεκορ φέτος; ), που λεφτά για τέτοια.
Εγώ πάντως ελπίζω να πιάσει. Δε με ενοχλεί σαν ένα μοντέλο ενίσχυσης του τίτλου που θες. Πχ για Isometric RPG της Obsidian που λένε καραγουστάρω. Μακάρι να το πάρει χαμπάρι και η Totally games γιατί έχει πει μεν πως θέλει να κάνει ένα καινούριο X-Wing/Tie Fighter αλλά κανείς δε προτίθεται να πληρώσει.
Α και Freespace 3, πλζκθενξ.
γαμιέται ο τιμ σαφερ (μουντζες)
η μόνη ομοιότητα που βρισκω με (καλά) adventures είναι οι γαμάτοι χαρακτήρες και οι ωραίες περιοχές. δεν ειναι ιδιαιτερα ''συμβατικά'' παιχνίδια όμως και έχουν την σφραγίδα του δημιουργού, συμφωνώ σε αυτό. τωρα στο θεμα του funding προφανώς και δεν με πειράζει (αν και αυτού του είδους το funding σηκώνει εντονη σκέψη και ομορφα σεντόνια αλλά κάποια άλλη φορά) και δεν εγραψα τα οσα εγραψα με πικρόχολη διάθεση, το ύφος είναι γενικά παρεξηγήσιμο στα πλαίσια του φόρουμ. απλά έχει πλάκα που έγινε ένας ολόκληρος κύκλος και μια telltale για να καταλάβει οτι εεεειι κάποιοι τύποι εδώ και πόσα χρόνια παίζουν adventures και μάλιστα πληρώνουν γιαυτά. οι ίδιοι τύποι πιθανότατα να πολώθηκαν και να πήραν ακόμα πιο πατριωτικά το ιδιώμα οταν ελέχθη οτι είναι νεκρό. γενικά μεγάλη μπουκιά φάε κτλ. διαβάζοντας την συνεντευξη που ειναι και πριν απο 13 χρόνια ξέρωγω, θα λέγε κανείς οτι αυτός ο άνθρωπος δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο genre oπότε επεσήμανα το παράδοξο.
To lvl 56 είναι με flame effect.
Oh wait.
Το μόνο που ξέρω είναι το sharebee
κανω event στο fb και μου δεν μου βγαζει πια τις πληροφοριες, αλλα ενα χαρτη οπου το σημειο που δειχνει ειναι τελειως αλλου...!
ξερει κανεις που οφειλεται?
παιζει να χει καταχωρηθει το μαγαζι σε κανα google map σε αλλη διευθυνση και να φαινετια ετσι..?
παλιός σκληρός δίσκος IDE, τον ανέσυρα απ'το παλιό μου πισί για να δω τι πράματα είχε μέσα (κυρίως τις τσόντες ήθελα να μαζέψω)
χώνω τα δύο καλώδια, κάνω και τα jumper όπως λέει για να είναι slave, ανοίγω το pc, μπλε οθόνη. όταν τον βγάζω, το πισί δουλεύει νορμάλ.
= kaput? να μη ξαναδοκιμάσω να τον χώσω?
peiramatisou ligo me ta master and servant allios kaputt
παίζει κανείς eve online? τι παιχνιδάρα.
Ποιος καλός άνθρωπος θα μπορέσει να μου βρει ελληνικά proofing tools (διορθωτή) για office 2010 (την αγγλική έκδοση);
Υπόσχομαι αιώνια ευγνωμοσύνη και πινκς από όλη τη μπαρέα μου.
Σας ευχαριστώ όλους (Η. και μανς με τα πιεμς), είχα την εντύπωση ότι δεν ήταν δωρεάν αλλά τελικά μια χαρά =)
Δεν είναι. Νομίζω πάει 27€ ανα pack.
Είναι. Τουλάχιστον από εκεί.
πάει και το gears of war. χρειάζομαι ένα 360 ρε πούστη.
στο 5:00 ξεκινάει η καλή φάση
Όταν το winamp είναι ανοιχτό στην οθόνη και κάνω κλικ στο background, αυτό δεν εξαφανίζεται, αλλά παραμένει μπροστά.
What shall I do?
na valeis foobar2000 (kai ASIO)
Αυτό συμβαίνει με το winamp από τότε που το θυμάμαι.
ούτε καν. δεξί κλικ, options και ξετικάρεις το always on top. άντε γεια foobar2000 (kai ASIO)
Ευχαριστώ πολύ :)
egw akoma de borw na katalavw giati to gamimeno angry birds egine onoma kai to crush the castle pou yphrxe posa xronia prin kai einai htan hdh anwtero den egine pote toso gnwsto. gamw to hype
Marketing ρε φίλος, όλη η οικονομία τους είναι στημένη επάνω σ'αυτό.
Επειδή το crush the castle δε βλέπεται.
Επειδή το Angry Birds έχει απείρως καλύτερα physics (σημείωση, πήραν το Physics engine έτοιμο και δεν έδωσαν καν credit στον τύπο που το φτιαξε)
Επειδή το Angry Birds έβγαλε έκδοση για κινητά νωρίτερα.
Και δεν υπήρχε ούτε χρόνο πριν. Μερικούς μήνες μόνο.
moutza
moutza
moutza
kai moutza.
teleio concept kai to olo mesaioniko skiniko pou tous skotoneis kai gkarizoun vgazei poli gelio.
ta grafika tou angry birds einai gia 5xrona
kai to crushthecastle eixe mobile version prin kan vgei to allo
to birds vghke 2011 kai egw thimame na paizw crushthecastle poly prin mpw edw mesa (to xe linkarei o atheist sto insomnia.gr circa '08, lol)
synarpastiki anakalypsi:
http://penny-arcade.com/report/edito...nd-take-our-mo
Mechwarrior turn based game, ftiaxneis lance periorismenwn pontwn kai plakwnesai me antipalo, asynchronous gameplay kai free to play me booster packs. apla kapsimo, 8a postarw kana video to brady....
psi8eite, 8a gamaei!
Όχι.
Crush the Castle is an action flash game developed by Armor Games. The flash version was released on April 28, 2009, and versions for the iPhone and iPod Touch were released on January 19, 2010.
Angry Birds is a strategy puzzle mobile game developed by Finnish computer game developer Rovio Mobile. Inspired primarily by a sketch of stylized wingless birds, the game was first developed for Apple's iOS in December 2009.
Αρχίζει Hawken beta. Referral link για opt-in http://playhawken.com?ref=9Ij3Tpgu
οκ εντελώς κονσολαδικο και σιγά την σειρά αλλά μην κράξετε
το trailer-ακι ειναι αρκετά cool αν και το τελευταιο line ειναι για facepalm
ακομα καλύτερο το live-action trailer
Spoiler