http://www.youtube.com/watch?v=m1Q36...eature=related
Printable View
αγκοραφομπικ , δεν τον εχει με το μαστιγιο τον απληρωτο ε... και αυτος μαλλον δεν καθετε εκει με το ζορι καποιες αναγκες εξυπηρετει . Το σωστο ηταν να ημασταν ολοι γαματοι φραγκατοι και να επιλεγαμε εμεις δουλειες οχι με το ζορι... αλλα αυτο δεν γινοταν ουτε στην θαντερα που ταν και γαμω τους πλανητες πριν καταστραφει ολοσχερως. Ο μαναβης ψιλοκλεβει το κρατος που επισης τον κλεβει και αυτο για να πληρωσει κανα καθηγητη να διδαξει σε κανα πανεπιστημιο κλπ και ο μεταναστης κοιταζει την επιβιωση οχι τον ταξικο αγωνα , τον ταξικο αγωνα τον καλλιεργουν οι εχοντες και οχι οι πειναλέοι και τον εκτελουν οι ιδιοι οταν παν να γινουν πειναλεοι και παιζει θεμα επιβιωσης μεχρι τοτες.... αριμπας μουτσατσος.
στατικ χεσε μας δικια μου, δεν ειναι εδω το γραφειο αιτησεων για παρασημα αυτονομιας.
φρικ χεσε μας δικε μου, τραβα σε κανα πρωιναδικο.
σταμ χεσε μας δικε μου, η διαστρωματωση στην παραγωγικη διαδικασια δεν ειναι διακοσμητικη εννοια.
υπαρχει καποιος που δεν ειναι ηλιθιος; τον ικετευω να μιλησει.
σαν τους αμερικάνους ένα πράγμα δλδ ε?
όσο τους βόλευε η κατάσταση όλα μέλι γάλα, και μόλις άρχισαν οι πούτσες δεν τους αρέσει αυτό που συντηρούσαν και κάνουν διαδηλώσεις.
Δεν λέω κάλιο αργά παρά ποτέ, αλλά η ουσία είναι να αγωνίζεσαι για το "δίκαιο" και το "σωστό" ακόμα και όταν το άδικο και το λάθος σε ευνοούν.
Αυτή πρέπει να είναι η αρχή για κάθε υγιή άνθρωπο που θέλει να λέει ότι "νοιάζεται".
καλκι πιασε καμια δουλεια.
μην το κάνεις κάλκι θα το μετανιώσεις οικτρά
μπορει να πιασει δουλεια σε πρωιναδικο αφου εχει ελευθερα τα πρωινα :P
το ξέρουμε, ο καπιταλισμός ορίζεται από το σεξισμό και την πατριαρχία, σκάσε τώρα.
ποιος σου ειπε οτι εχω ελευθερα τα πρωινα;
επισης ρε μλκ νταηθορ, ναι, δεν υπαρχουν μονο σχεσεις εργασιας, αλλα ας παραδεχτουν αυτες για αρχη και τα βρισκουμε και τα αλλα.
ανίερες συμμαχίες στο ερ μου;