5η φορά σε 15 χρόνια που θα δούμε εμφύλιο τελικό, μονό που αυτή τη φορά είναι και από την ίδια πόλη.
Printable View
5η φορά σε 15 χρόνια που θα δούμε εμφύλιο τελικό, μονό που αυτή τη φορά είναι και από την ίδια πόλη.
χ παο, χ παοκ και χαλαλι των παιδιών που μου χαλασαν το τριτο χ.
:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Ο Μουρινιο θα ειχε χασει 5-0 αντι να ισοφαριστει στο 93', οποτε παρε κι αλλη μια μουτζα τωρα γιατι εισαι και προκλητικος :*
Κανουμε ον τοπικ διαλογο σε επικαιρο θρεντ. Καλα, εσυ?
θα ταν αδικο να χασει η Ρεαλ .
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/C...realmadrid.jpg
μούτζες και εμετός, 116' πουθενάς και κλάψας και ξαφνικά έβαλε το πέναλτυ για το 4-1 και παίρνει πόζες.
ψόφος ρε σίχαμα.
Επειδή το Τσάμπιονς Λιγκ δεν ξεκίνησε χθες στις δέκα παρά τέταρτο αλλά πριν 9 μήνες, κανένας ποδοσφαιριστής δεν το άξιζε φέτος όσο ο Ρονάλντο.
Πέραν φυσικά του πέναλτυ-κλαπαρχιδιά χθες, εννοείται.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/...38_634x420.jpg
Δεν είπα τίποτα για την ποδοσφαιρική του αξία (αν και θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς έκανε από τα προημιτελικά και έπειτα) γενικότερα στο Τσάμπιονς Ληγκ που άρχισε πριν 9 μήνες και όχι χθες στις 10 παρά τέταρτο (θενκς για το ίνφο), το ότι χθες ήταν ανύπαρκτος δε θα με ενοχλούσε αν δεν είχε αυτή την εμετική συμπεριφορά και τις πόζες Χουλκ μετά το γκολ απέναντι σε αντιπάλους ψόφιους/τραυματίες που είχαν σταματήσει να παίζουν. Κρίμα που στο πέναλτυ δεν του έσπασε το πόδι ο Γκοντίν.
Μεγάλος ποδοσφαιριστής, μικρός χαρακτήρας. :puke:
(δε σε μούτζωσα εγώ btw)
Αυτό που εννοούσα βέβαια είναι πόσα ματς πήρε πάνω του με τα γκολ που έβαλε και πόσα ήταν σαν το χθεσινό, όταν το ματς είχε ήδη κριθεί.
Μη συνεχίσετε πληζ να λέτε για το πόσο παιχτούρα είναι ο CR7, το είπαμε, το παραδέχτηκα, το πρώτο μου ποστ ήταν για τη συμπεριφορά του χθες, που αν δεν ήταν ο Ράμος και ο Μόντριτς ακόμα θα έκλαιγε στο νταλουζ.
Εντάξει ρε παιδί μου, είναι σιχαμα και εμετός και κακό ψοφο, αλλά τόσους κοιλιακούς και τόσα στεροειδή και τόσες πλαστικές, να μη δείξει τη δουλειά του ο άνθρωπος;
Σοβαρά τώρα, η Ρεάλ άξιζε να το πάρει συνολικά, με ή χωρίς τον CR. Προφανώς όμως άξιζε επειδή έπαιξε μπαλλαρα κι αυτό το σιχαμα. Απλά, όσο μεγάλο ποδόσφαιρο κι αν παίξει, δε θα γίνει ποτέ Ζιζου ή Ραούλ κι ας τους ξεπεράσει σε νούμερα ή στατιστικές.