Better! :thumbsup:
Αν δε βαριέσαι να δοκιμάσεις και καμιά άλλη γραμματοσειρά, κάνε το.
Όσο για τα λινκς, ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ? Μαυρα κι άραχνα εξακολουθούν να είναι.
Printable View
Better! :thumbsup:
Αν δε βαριέσαι να δοκιμάσεις και καμιά άλλη γραμματοσειρά, κάνε το.
Όσο για τα λινκς, ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ? Μαυρα κι άραχνα εξακολουθούν να είναι.
Τα λινκ μέσα στα ποστ λέμε;
σε ευχαριστώ ταμαγκόθι, πάντα τέτοια!
! =) \ο/
@Χ: εεεεεεε, αυτά τα βλέπω και τα 2 όπως πρέπει. μιλάμε πάντα για το μπράητ-φαπ-φαπ.
στήλη λαστ ποστς εννοείς στην κεντρική, έτσι; όχι το Lastest Posts δεξιά;
χμμμμμμμμμμ με την γραμμή που άλλαξες μπήκανε και κάτι ενοχλητικά πλαίσια στο κάθε πόστ. Αν δε γίνεται να φύγουν, αστην λεπτούλα καλύτερα.
χαχαχαχ γαμώτο στο μεταξύ έκανα τα μεγέθη του φαπ-φαπ όπως του άλλου, μου φαίνονται κάπως ψείρες, άμα είναι τα κάνω μια πάνω.
για τη γραμμή πάνε μαζί, θα δω μήπως κάνω άλλη μόντα.
Οτι θες μωρε με τα μεγέθη! Δωστου μια πάνω να δουμ.
Τη γραμμούλα κάντην όπως ήταν και στ'αρχίδια μας. Θα συνηθιστεί.
Έδωσα μία στα μικρά και μ' αρέσουν έτσι κι όσο για τη γραμμούλα της έδειξα εγώ.
Δε μ'αρέσει που γίνομαι κουραστική, αλλά αν παίζει ενδιάμεσο της πεθαμενατζίδικης γραμμούλας και τούτης έδω, δώστου μια. Αυτή εδώ είναι του ματς θαρρώ.
Επίσης, τελευταιο (αλήθεια!), είναι λίγο ενοχλητικό που τα γράμματα στο quick reply (ίσως και στο reply, βαριέμαι να δω) είναι μεγαλύτερα απο αυτά στα πόστς. Συνηθίζεις σε μεγάλα εκεί που γράφεις και μετά εμφανίζεται το πόστ με ψείρες και σε ξενερώνει. (κατά προτίμηση μεγάλωσε λίγο τις ψείρες! =S)
Ρε μειώστε το μέγεθος των γραμματοσειρών (στο μπράιτ φαπ φαπ), είναι τεράστιο. Θα μας κοροϊδεύουν, να το ξέρετε.
Έβαλα τη λεπτότερη γραμμή, είναι ίδιο πάχος με την πρώτη πρώτη αλλά υποψιάζομαι ότι σε κάποια φάση της άλλαξα χρώμα και φαίνεται καλύτερα. Μπορώ να την κάνω και μαύρη.
Το αμέσως μεγαλύτερο φοντ για τα ποστ είναι αυτό τώρα. Είναι ό,τι πρέπει για να μάθει κανείς ανάγνωση νομίζω.
EDIT: ZOML COMIC SANS MS ITALICS 18ΑΡΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
Η γραμμή είναι γαμώ.
ROLLING ON THE FLOOR LAUGHING MY ASS OFF με την γραμματοσειρά. Αίσχος.