Quote Originally Posted by Drumsick View Post
- Διαφορετικό χρώμα στα λινκς.
- Στη στήλη με τα λαστ πόστς να γίνουν μπόλντ οι τίτλοι των θρέντς.
- Να μικρύνει το καταραμένο κενό μεταξύ πόστ και σιγκ και να γίνει πιο έντονη η διαχωριστική γραμμή.
Αυτά πρέπει να είναι οκέη τώρα (ωχ, ξέχασα αυτό με τη γραμμή, στο επόμενο επεισόδιο).

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
edit: Βασικά σε μπολντ (τίτλοι θρεντ) φαίνεται απαίσια αυτή η γραμματοσειρά μεγαλωμένη. Ας αλλάξει ή ας μικρύνει πάλι. Πείτε και κάνας άλλος.
Το μίκρυνα λιγάκι.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
Γιατί μεγάλωσε τόσο πολύ η γραμματοσειρά στο κουίκ ριπλάι; Είπαμε, μεγαλώνουμε, αλλά δεν έχουμε αρχίσει να αποκτάμε πρεσβυωπία ακόμα.
χμ, σε ποιο theme; πες και θα το μικρύνω, αλλά σε δέκα χρόνια που δε θα βλέπεις δε θα τα ξανακάνω απ' την αρχή, να ξέρεις.

Quote Originally Posted by nothingman View Post
εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το bright-fap-fap, θα το προτείνω και στις φίλες μου.
μόνο που τώρα βλέπω δεν αλλάζει χρώμα η γραμματοσειρά στα λινξ, να διορθωθεί σε παρακαλώ πολύ.
ελπίζω να λες για τα λινξ του μπράητ-φαπ-φαπ, τώρα τα έφτιαξα. αλλιώς χάλασα τα λινξ του νταρκ και δεν ξέρω πώς ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
Εγώ πάλι βρέθηκα προ εκπλήξεως, τα μπλογκ ποστς χωράνε 10.000 χαρακτήρες και έγραψα 14. TL;DR σε νέα ύψη.
Βικ, σου υπόσχομαι να μιλήσω με τους υπόλοιπους Αντμίν και να βρούμε μια λύση - είτε να αυξήσουμε το όριο χαρακτήρων είτε να αναλάβουμε με δικά μας έξοδα την έκδοση των τριών πρώτων τόμων κι ύστερα βλέπουμε.