Ε παιδιά, καλή χρονιά.
Για τον γαυρο δε γράφω, οι Generals θα το παίρνανε το ματσάκι με τον μιτς σε καλή μέρα.
Για μας θέλω να πω πριν τον αγώνα, για να μην έχουμε αποτέλεσμα να επηρεάσει, κάτι για τον Χενκ και την τακτική του.
Είναι προφανές ότι η Ατλέτικο είναι όχι απλά καλύτερη ομάδα, αλλά επιθετικά τουλάχιστον στο υψηλότατο επίπεδο. Όταν έχεις παίκτη για τον οποίο δίνουν 50 μύρια (και δεν τον πουλάς) δε μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις. Ο Χενκ έχει 2 επιλογές. Πρώτη να παίξει το παιχνίδι του, κατεβάζοντας μια ορθολογική (έστω και αμυντικογεννή) ενδεκάδα και να πέσει σχεδόν σίγουρα ηρωικά πλην τίμια και δεύτερη να κάνει κάποιο τρικ βασισμένο στον αντίπαλο (που σωστά λόγω υπεροχής, απλά θα μπει να κάνει το παιχνίδι του, ανοιχτό βιβλίο) μπας και κλέψει τη νίκη, με κίνδυνο να μην πιάσει και να φάμε πολλά.
Είναι επίσης προφανές από αυτά που διαβάζουμε ότι ο Χενκ πάει για το δεύτερο, τουλάχιστον στο ματς αυτό που όλα ακόμα παίζονται. Με Ζιλμπέρτο στην άμυνα, συγκεκριμένα μαν του μαν και Σισσέ δεξιά για να κρατάει πίσω το μπακ, μπαίνει με πειραματική ομάδα, κομμένη στα μέτρα της Ατλέτικο. Για μένα καλά κάνει. Ο Στόχος είναι το πρωτάθλημα φέτος, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν έδιναν στα αφεντικά του ΠΑΟ και τα λεφτά των ομίλων δεν τους χάλαγε. Ε με την τυπική ενδεκάδα του ΠΑΟ είναι η γνώμη μου ότι μπορούμε να ελπίζουμε μόνο σε αξιοπρεπείς ήττες (κανένα 1-2) ενώ με καμιά τρέλα μπορεί να κλέψουμε το ματς.
Ας έρθει και 0-3 αν δεν πιάσει, το ταμείο φέτος θα γίνει το Μάιο (ή και νωρίτερα βέβαια, όπως πέρισυ :P ) και όχι τώρα.
Όλα αυτά γιατί θα ακούσουμε πάλι ότι είναι τρελός ο Τεν Κάτε. Τρελός είναι, αλλά όχι για το σημερινό.