Nickelback, Korn, Slipknot, Limb Bizkit, Linkin Park klp klp πόσες άλλες μπάντες θες να σου πω που ΓΑΜΑΝΕ τα πουστριλικια που ακούς;
Εντιτ: Ξέχασα τους POISON ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!
Printable View
!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλαράκι http://best-of-metal.on.nimp.org για την απόλυτη μέταλ λίστα!!!!
kapoios na to kanei sticky
:hippy: :mouse:
Midnight αγορίναμ γιατί τσακώνεσαι μόνος σου?
τσιλ άουτ
κιε ξανά
μεγάλες στιγμές..
τεσπα βαρεθηκα.
Midnight καλο ξημέρωμα
κάτσε, τώρα κάνει restart
Φίλε, ελπίζω να καταλαβαίνεις πως αυτό που μου λες δεν είναι, όχι heavy, ούτε καν metal! Ας μου έλεγες από την αρχή ότι ακούς metalcore και nu metal και rapcore και όλα τούτα τα πράματα, να μην τσακωνόμαστε τόσην ώρα! Δεν έχω πρόβλημα με τούτα τα group, έχω όμως χοντρό πρόβλημα όταν μου παρουσιάζονται ως metal bands! Άντε άκου λίγο metal, να πιάσεις λίγο τον ήχο και τα χαρακτηριστικά του, και μετά ξαναάκου το wait and bleed και αν καταλήξεις στο ότι είναι metal (πόσο μάλλον death που τρίζουν τα κόκκαλα του ChucK κάθε που το λέτε) πραγματικά θα σου δώσω μια θηλιά να κρεμαστείς μοναχός σου!
Και καλό σου βράδυ
ο σχιζατσαλης δολοφονος με την ΒΑΛΙΣΤΡΑ.
εγώ πάντως πιστεύω ότι το nickname αυτό το διάλεξες γιατί έχεις μαύρα ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ από ΜΕΤΑΛ :rofl:
mesanyxta, midnight xaxaxaxa to piases?
ερε τι γίνεται μ'αυτό το μέταλ κ τους ΟΠΑΔΟΥΣ του
δλδ άμα πάρω 8 αμόνια κ 2 βαριοπούλες κ παίζω μεταλ ριφς σε ρυθμούς σάμπα και το ονομάσω ΜΕΤΑΛ, θα είμαι ιερόσυλος κ για σκότωμα εε?
πωπωπω που να τα γράφατε κ σεις τα κομμάτια κ τους δίσκους που ακούτε κ εκθειαζετε δλδ. δεν θα αφήνατε τους ΑΠΙΣΤΟΥΣ ουτε καν να τ'ακούσουν
ρε ουστ
νταξει δεν αντιστέκομαι και με επιχειρήματα θα αντιτάξω την πλάνη σου γιατι τελικά είσαι καλό παιδι.
οι μπάντες που έχουν ραπ μέσα είναι οι πιο αγνές απο όλες τις αλλες γιατι έχουν το μαυρο στοιχείο μέσα τους.αν ήξερες οτι το ροκ γενικά ξεκίνησε απο απο μαύρες επηρροές όπως ο Μαικλ Τζακσον (ασχετα αν μετα εγινε ασπρος και πουληθηκε) δεν θα τα έλεγες ολα αυτά που λες. Αυτοί οι Σάβαθ που λες, ξέρεις οτι πίνουν νερό στο όνομα του MC Hammer, και οτι αν δεν ήταν αυτός το περιοδικό δεν θα λεγόταν έτσι; Μάθε μπαλίτσα κι αποθέωσε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛ που παίζουν ΜΟΝΟ όσοι επηρεάστηκαν απο τις παραπάνω μπάντες
ενω οι στονεραδες ειναι καλυτεροι...
ΣΤΟΝΕΡΑ,Ε ΣΤΟΝΕΡΑ.