Quote:
Originally Posted by
freak brother
Quote:
Originally Posted by
Khalkji
θα μορφωθει μονος του. το κωλοχαρτο θα παρει απ'το συστημα.
για τη μαμα? δεν μου ακουγεται και πολυ επαναστατικο αυτο :(
Καλά, τελείως βλαμμένο είσαι; Τι πα να πει "δεν σου ακούγεται και πολύ επαναστατικό", να πηγαίναμε να ζήσουμε στις σπηλιές ξέρω 'γω για να μην έχουμε καμία αντίφαση πολιτικής θεωρίας και τρόπου ζωής. Υπάρχει ένα ανταγωνιστικό κίνημα ξέρω 'γω, κάπως ελάχιστο, και το πρώτο πράμα που σου 'ρχεται στην κούτρα να πεις επ' αυτού είναι ότι α, υπάρχει ΖΟΡΙΚΟ πρόβλημα αν δεν πραγματώνεις με κάθε σου ανάσα το επαναστατικό φαντασιακό ΜΑΝ. Όλα αυτά σ' ένα κόσμο που είναι ακριβώς στημένος για να τον απολαμβάνουν αυτοί που τον εξυπηρετούν (αν και όχι τόσο, όχι πια) και που εγγράφει τους τρόπους απόλαυσης της ζωής βαθιά μέσα μας πολύ πρωτού μπορούμε έστω να τον διακρίνουμε, να τον κάνουμε ορατό, πολύ πρωτού μας μπει καν στο μυαλό να τον πολεμήσουμε.
Χώρια που και με ξεκάθαρα μαρξιστικούς-ντετερμινιστικούς όρους (που δεν ασπάζομαι, αλλά αυτό κάνεις εσύ και είμαι σίγουρος ότι δεν το καταλαβαίνεις κιόλας) αυτό που λες είναι μια βλακεία και μισή, ότι αν πάει δηλαδή ο αγκοραφόμπικ και ο κάθε αγκοραφόμπικ μόνος του και αρνηθεί όλο το κοινωνικό σύστημα επιβράβευσης κάτι έγινε. Πάντα στο συλλογικό πάει η δράση, όχι στο να μη βλέπεις σεξ εν δε σίτυ μαζί με σοκολάτα-μπανάνα απ' το νουντλ μπαρ κυριακή βράδυ μετά το γραφείο.