δεν ακούμπησα εχτές και είμαι κερδισμένος ... ότι είχα στο μυαλό μου ήρθαν ανάποδα :)
Printable View
δεν ακούμπησα εχτές και είμαι κερδισμένος ... ότι είχα στο μυαλό μου ήρθαν ανάποδα :)
πιάνω ρομα, σίτυ, μίλαν και χάνω το παιγμένο όβερ του λίβερπουλ τσέλσι. ΦΜΛ...
2 εβδομάδες γεμίζουμε κουβάδες εδώ ....
εδω 12 μερες μονο με 1 μερα διαλλειμμα που ρεφαραμε τις πρωτες 10...Ηταν η πρωτη θεικη Παρασκευη με 8 ευρω 110.
λολ, μόνο στον χαβαλέ πάμε ταμείο ...
τίμια τριαδούλαCode:1 14/11/2010 Μπανταχόθ v Βεσιντάριο
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μπανταχόθ 1.70 Κανένα Κερδισμένο
2 14/11/2010 Μπανταλόνα v Σπόρτινγκ Μαχόνες
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μπανταλόνα 1.66 Κανένα Κερδισμένο
3 14/11/2010 Ουνιβερσιδάδ Λας Πάλμας v Αλκαλά
(Τελικό Αποτέλεσμα) Ουνιβερσιδάδ Λας Πάλμας 1.61 Κανένα Κερδισμένο
η Τριαδα Μιτς για το FA Cup.
α) Γουωκινγκ - Μπραιτον. Η Μπραιτον ειναι πρωτη στην Ληγκ 1, παει καρφι για Τσαμπιονσηπ. η Γουωκινγκ ειναι στην Κονφερενς Σαουθ. μια κατηγορια κατω απ την Κονφερενς. Κοινως τρεισιμιση κατηγοριες διαφορα. Του πουστη. Διπλο για τη Μπραητοναρα.
β) ΜΚ Ντονς - Στηβενεητζ. Μιαμιση κατηγορια διαφορα, ασος στο 1,70. ε, το παιρνω. Κερδιζουμε την πτωχη Στηβενεητζ.
γ) Λειτον Οριεντ - Νταγκεναμ. Οβερ. Δεν παιζει ο παππους ρομπερτς, οι 2οι τερματοφυλακες της Νταγκεναμ -πιστεψτε με- ειναι για τα μπαζα. Προβλεπω ροντεο, βροχη τα γκολ και τα εκατομμυρια.
μεσημεριανή τριάδα με άσσους:
μπόχουμ
αταλάντα
χαρτς
εναν χαμηλο ασο θα πω, δε ξερω τι θα παιξω γενικα, αλλα το Τσαρλτον Γεοβιλ ασος στο 1,50 ειναι ισχυροτατο.
Και το μποχουμ κινδυνευει...
Το 0-1 γκολ της Ξάνθης στο 2,40 μου αρέσει , όπως και ο άσσος της Αϊντραχτ στο 2.10.
η μπόχουμ ήδη χάνει 0-2, είμαι μεγάλος γκουρού
δίνει κώλο το thread κανονικά.
αφού μας πούλησε η πουτάνα η Ίντερ, εμπιστεύτηκα άσσο Θέλτας και όβερ Σπόρτινγκ Λισ.