ρε φιλε μιλας σαν 15χρονος ή σαν ατομο που πατα γηπεδο 1 φορα τα δεκα χρονια
τιγκα στα ακυρα εισαι-μην παπαγαλιζεις οτι ακους
Printable View
ρε φιλε μιλας σαν 15χρονος ή σαν ατομο που πατα γηπεδο 1 φορα τα δεκα χρονια
τιγκα στα ακυρα εισαι-μην παπαγαλιζεις οτι ακους
Megalh matsara eixa kairo na trelathw etsi. Paraligo na kanoume hrwa ton kakomoirh ton zoro kai to kaxektiko ton skoko alla ekei htan h agglara na diorthosei thn katastash. theio agorase ton ayrio na telionoume...
Episi tha ithela na zitiso dimosia signomh se kapious users kai thn thyra 7 pou tous theorousa kolimenous me ton kyrgiako. Apedeixe gia mia akoma fora ti mounopano einai kai poso ton ponese pou den irthe sthn megaliterh omada ths elladas.
KYRGIAKO POUSTARA POTE STON PEIRAIA
Καλα αν τον ειχες παρει χθες θα ακουγοταν το "κυργιακο αλανι για παντα στο λιμανι"
ειστε γνωστοι κωλοτουμπες
Eπειδη πολλες φορες στην προσπαθεια να πειτε την εξυπναδα σας, εν τελει λετε τη μαλακια σας, ο Ολυμπιακος θα γινοταν γκαραντη μπαχαλο αν ερχοταν ο Κυργιακος σε πρωτη φαση και ο Μπασινας σε δευτερη. Δεν παιζει να τον δεχοταν η κερκιδα ουτε για ανεκδοτο.
αυτα. συνεχιστε.
Μπαη δε γουεη, επειδη τωρα το προσεξα, τι ακριβως εννοειτε "ειχε βουηξει ο τοπος για κατακτηση αεκ" ??
μενα μου φαινεται οτι απ την πολυ ραδιο αρβυλα εκει πανω εχετε βγαλει κεραιες.
γαματο ματσακι,μου θυμησε τον τελικο παο-αεκ του 94
ματσάρα.-
το εξώφυλλο του σημερινού τσάμπιον με καλύπτει απόλυτα. ΜΟΝΟ ο Θρύλος τέτοια πράγματα.
μην τα ξαναλέμε για Κυργιακούλα όμως. αηδία κατήντησε.
και παιδιά, μην πετάμε ότι ονόματα ακούμε στα νετς για οπαδικά.
ας μην αναπαράγουμε και ότι φήμες ακούμε. δεν ας κάνει ψαγμένους, μαλάκες μας κάνει.
καλά τα λέει ο τζίτζης.
ακόμα, εμείς οι τρενάτοι τι ταλαιπωρία έπρεπε να περάσουμε?
2 παρά ξεκίνησαμε από νεραντζιώτισα, 2μισυ ήμουν σπίτι.
φακ οφ ρε.
ρε βλακα,δεν την παει την κωλοομαδα σου γαμιοντας φετος η διαιτησια?δεν ειναι μακραν η πιο ευνοημενη ομαδα του πρωταθληματος?να σου αναφερω ενα-ενα τα παιχνιδια?θα επρεπε να εισαι στα πλεη οφφ?
για το κυπελλο,ποιος εσφαξε την ξανθη?
και οσο αφορα για χθες,ο γκευ στο α ημιχρονο μπηκε μεσα πιο χαλαρα απο ποτε.μπορουσες ανετα να το καθαρισεις.αλλα εισαι ανικανη και πραγματικα μικρη ομαδα.μονο εσυ μπορουσες να χασεις εναν τελικο στον οποιο προηγεισαι 2-0 απο το 19.αυτο ειναι που λεω οτι "ειχε βρωμισει οτι θα παρεις κυπελλακι",επειδη οι αλλοι μπηκαν μεσα εντελως στα αρχιδια τους.ειναι στα αρχιδια τους εδω και 1μιση μηνα.
φαε σκατα να χορτασεις.δεν σου φτασαν τα προηγουμενα.
παρότι είναι πασίγνωστη η αντιgayροσύνη μου, πρέπει να πω ότι ο gay έπαιξε καλύτερα και αδικήθηκε από τη διαιτησία :!: ... το είδαμε κ αυτό!
Παραλιγο να το χαρισουν οι παικτες του Ολυμπιακου με τις μαλακιες τους (Γκαλετι, γκολ απο πλαγιο κτλ). Ρειβεν, εγω δεν ειδα καμια διαιτητικη αποφαση υπερ της ΑΕΚ, αλλα εσυ εχεις συνηθισει μερικα πραγματα να τα βλεπεις αλλιως, οποτε ναι, ισως δεν μας εδωσαν 5 πεναλτυ σε αυτον τον αγωνα τωρα που το λες...
Μάλλο εννοεί το πρώτο γκολ που με τη λογική μερικών υποψιαζμένων φιλάθλων ένα οριακό οφσάιντ στο πρώτο πεντάλεπτο σε ένα ματς με εξι (6) γκολ σε 90 λεπτά συνιστά εύνοια ή αδικία - ανάλογα από ποια μεριά το κοιτάς.
Εσυ τι ομαδα εισαι ρε Κασερν, να καταλαβω γιατι του τη λες δηλαδη.
Εθνική Ελλάδος
Και ΣΗΑΤΛ ΣΟΥΠΕΡΣΟΝΙΞ
http://sportsblogbucks.com/wp-conten...-kemp-dunk.jpg
edit: \m/
Απλα νομιζα οτι εισαι βαζελος, μην αρχισουμε τωρα τις φωτος Τζορνταν και Πιπεν βραδιατικο!
Το οφσαιντ ηταν εντελως οριακο καθως ο Τοροσιδης ηταν πιο πισω απο τους δυο αμυντικους που "μαρκαρανε" τον Μπλανκο, και αν εσυ μπορεις να δεις ξεκαθαρα τετοιες φασεις, πηγαινε γινε λαινσμαν να βγαζεις κανα χαρτζιλικι!! Αν εννοεις για πεναλτυ οποιαδηποτε εκ των φασεων που ο Κυργιακος εσπρωχνε αντικανονικα τον Νταρμπισαιρ (βασικος κανονας για παιχνιδι με το σωμα ειναι να πας για τη μπαλα, κατι που ο Κυργιακος παιζει να μην ξερει τι ειναι), τοτε θα σου πω οπως σου ειπα και πριν, οτι εχεις συνηθισει μαλλον αυτα να τα ζητας πεναλτυ λογω ομαδας... :-P Αν εννοεις το σημειο στο οποιο ακουμπησε η μπαλα στο χερι του αμυντικου μετα απο διαδρομη στον αερα μηκους περιπου 5 εκατοστων αφου ειχε χτυπησει στο κεφαλι καποιοου παικτη μας, τοτε θα σε παραπεμψω 2-3 γραμμες πιο πανω, αυτα δεν ειναι πεναλτυ κι οποιος τα ζηταει κατανταει γραφικος, τα λεω χρονια τωρα ανεξαρτητως ομαδας.
Αυτα με τον Μιτς, εγω δε μιλησα για εμπαθειες, επισης στο ειπε σε αλλο τοπικ, ο εντιμος βιος εδωω περα δεν ακυρωνει τον ομολογουμενως αστειο τροπο με τον οποιο αντιμετωπιζεις τον ΠΑΟ του μπασκετ (= ειμαστε καλυτεροι οτι και να γινει κι αν χασουμε την Ευρωλιγκα φταιμε ειτε εμεις, ειτε η διαιτησια, ειτε και τα δυο)
για διαιτησία στο μπάσκετ φίλε, άλλος μας τα έχει κάνει τούμπανα.
αλλά το χέρι στην παράταση ήταν καθαρό πέναλτυ.
ποιος εχει κανει τουμπανα?
"στα ματς οσφπ - παο ξαναμαθαίνω τους κανονισμούς"
ή κάτι τέτοιο...
To κραταω, γιατι σε ματς το οποιο τελικα πηραμε, ειναι ευκολο να το λες μετα. Αν παιζαμε με ΠΑΟ στο κυπελλο και χαναμε επειδη δεν εδωσε αυτο το πεναλτυ, για καποιο λογο ειμαι σιγουρος οτι δε θα το βλεπες πεναλτυ.
Αντιθετα εγω πιστευω οτι δεν ηταν πεναλτυ ποτε και για κανενα λογο, τι να κανει ο αμυντικος, να το κοψει το χερι? Στα 5 εκατοστα ηταν, ουτε ξερουμε αν πηγαινε προς εστια, ουτε τιποτα.
αυτο απεχει απ τα τουμπανα, εκτος αν εισαι υπερβαζελος και θιγεσαι.
π.χ. ενα παραδειγμα, σημερα τα κινητα σκριν του Πεκοβιτς περιεργως δινονταν!!!
στην Ελλαδα οταν τα κανει ο Μπατιστ επισης π.χ. κατα τους φιλοι μας, δεν δινεται.
απο 1 και 2 χουχου, ξαναμαθαινω μπασκετ βλεποντας ματς οσφπ - παο.
Ήταν λάθος σφύριγμα αυτό το ΕΝΑ στον Πέκοβιτς. Δείγμα ότι η διαιτησία ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΣΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΔΩ ΜΕΣΑ ήταν εχθρική. Μάλλον καλό σου κάνει που μαθαίνεις τους κανονισμούς.
Μια μερα θα βαριεμαι τοσο πολυ, που θα φτιαξω ολα σου τα ποστ περι οσφπ/παο/γενικα και θα κανουμε 10 σελιδες Ρεηβεν Λορντ.
Εξαρταται απο το αν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα ή οχι! Εγω δε ζητησα 17 πεναλτυ στη φετινη σεζον με καθε υποψια χεριου, οπως δεν ανεφερα πουθενα για το οφσαιντ και το χερι που λες εσυ και ουτε γαυροι δε θα το ζητουσαν. Μπορεις να με διαψευσεις την επομενη σεζον φυσικα.
Οντονιαν, ναι το κινητο σκριν δεν ειναι φαουλ. Οκ.
Ποιος προσβαλλει?
εγω ειπα οτι ορισμενα σου ποστ εχουν τοση εμπαθεια μεσα κατα του οσφπ που καταληγουν να ειναι τοσο αστηρικτα και τα χαρακτηριζω παπαριες. Αλλο το ενα και αλλο η αποψη που εχω για σενα και -προφανως- την ξερεις.
Μιτς στο έχω απαντήσει ξανά, όλα μπορεί να είναι φάουλ και όλα να μην είναι. Κάποια πράγματα σφυρίζονται, άλλα όχι στο μπάσκετ, αν τα πόδια είναι σταθερά δεν σφυρίζεται κινητό σκριν ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, άσχετα με το αν το σώμα κινείται λίγο (συνήθως πετάνε κώλο οι παικτες) - εκτός αν γίνει φάουλ με τα χέρια. Η ίδια φάση δεν σφυρίχτηκε 23452356547 φορές στον αγώνα και από τις δυο μεριές του παρκέ.
αυτο που λεει ο Φιξξξερ, ειναι οτι σε καποια φαση η ζητηση για πεναλτυ απο ολη την πρασινη οικογενεια εφτασε στα ορια της παπαρολογιας.
για να βοηθησω τη συζητηση.
Τεσπα. Οπως εχει πει και ο Πιτσφορκ σε μακροσκελες ποστ, αν τα ειχε δωσει ολα, τωρα θα σηκωνε κουπα ο Καραγκουνης με 10 βαθμους διαφορα.