ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΒΛΑ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΒΛΑ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
πραγματικα,χανουμια αυτοκτονηστε.καταραμενη ομαδα,κωλογριες της αθηνας.
τα λεμε στα πλεη οφφ.απο εδω και περα μονο πονος.
εντιτ-ο γκευ εγινε σημερα πιο κωλοφαρδος και απο την βαζελα.αλλα αν παιζεις με τα κλαψιαρικα ανικανα χανουμια ετσι ειναι...
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Ελα ρε μαλακα καποιος θα το εχανε στο τελος,ετυχε να ειναι αεκτζης.Ελπιζω να μην αναλωθειτε σε γελοιες κατινιες για το ματς και ο μιτς να προσπαθει να μας αποδειξει οτι ο γαυρος δεν εριχνε το ξυλο της αρκουδας.Ευχαριστω![]()
Τα λεμε:και να θυμαστε παντα οποτε ειστε ηρεμοι για να τσαντιζεστε:
ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ
Φχαριστω το Νασουμ για τη δορθωση.Γεια σας και παλι
απιστευτο ματς ε....τον νταρμπισαιρ εχω αρχισει να τον λατρευω και εγω![]()
καιρο ειχα να δω τετοιο ματς γενικα ποσο μαλλον στην ελλαδα
προηγείσαι 2-0 στο δεκάλεπτο, προηγείσαι στο 90 με 3-2 αφού έχεις φάει το 2ο από μαλακία του Σαχα, ισοφαρίζεις 4-4 και μετά παίζεις με 2 παίκτες παραπάνω, και πάλι δεν μπορείς να νικήσεις. Ε, είσαι λούζερ. ό,τι είπε ο reject.
Last edited by fandango; 02-05-2009 at 23:52.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
και ο παναργειακος να ηταν στην θεση του γκευβρου,το χανουμι δεν θα σηκωνε κυπελο.
ποτε ρε,ποτε.βυθιστειτε στην ανυπαρξια τωρα και ετοιμαστειτε να γινετε σαν το αρουλη σιγα-σιγα.
εντιτ-δεν ειναι λουζερ,καταραμενοι ειναι.σαν τις γριες.
den yparxei re ayto den yparxei xaxa, evlepa to mats me ton kollito mou pou einai teleiomenos aektzis, kai konteye na pathei emfragma to palikari, opos ki ego.perimeno post ra paraia giati pragmatika itan epic telikos (me skata telos sigoura etsi ?)
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ ξέρω αυτό
και αυτό
ε τελικά, μάλλον αυτό
πάω να δω την απονομή και τα ξαναλέμε
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
Epitelous ena elliniko mats pou den ekana zapping.
Mat eisai terastia kavla! Kai pos na min eisai, afou erxesai apo Premiership![]()
Brotherhood Without Banners
χανουμια παντως δεν σας χαλασε.
σας πηγε ολη την χρονια η διαιτησια γαμιωντας,δεν θα επρεπε καν να ειστε στα πλεη οφφ,πολυ περισσοτερο στον τελικο.στον τελικο που επρεπε να ειναι η ξανθη.και ειχε βρωμισει ο τοπος οτι θα παρετε το κυπελλακι.αλλα ειστε ανικανοι και μπουφοι μια ζωη.
φατε σκατα τωρα μαλακισμενα.
και ειστε πολυ τυχεροι που δεν σας πετυχαμε εμεις στον τελικο,γιατι εκει θα ειχε "μια απ ολα".
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
χώστα ρε αδικημένε ΑτματΖίδη, αποκάλυψέ τα όλα, ΠΕΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ.
![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Πραγματι ο αδικημένος Αγαλματίδης βρήκε την ευκαιρία να ξεσπάσει
ροφλμαο