κι εγω αναρωτήθηκα, αλλά είπαμε, δεν ξαναγαμάω το θρεντ!
χτικιο, ουτε σε αντιπαθω, ουτε την εχω δει ελιτ
Printable View
κι εγω αναρωτήθηκα, αλλά είπαμε, δεν ξαναγαμάω το θρεντ!
χτικιο, ουτε σε αντιπαθω, ουτε την εχω δει ελιτ
:)
Χθες βράδυ ο Λόκη έκλεψε από έναν τύπο την τσάντα μου, την οποία ο τύπος είχε κλέψει περίπου ένα λεπτό νωρίτερα. Πάνω στην προσπάθεια, ο Λόκη απείλησε "ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ!". Χαλάλι τα κουκουνάρια.
χαχαχαχαχαχα :dfinger:
Το θέμα είναι τόσο ηρωικό που δεν μπορώ να το εκφράσω σε πεζό, θα επανέλθω με επική μπαλάντα.
Πάντως όσοι κάνετε παρέα με το Λόκη καλό θα ήταν να προσέχετε τα πράγματά σας, δυο φορές έχουν δοκιμάσει να με κλέψουν στη ζωή μου (τη μια τα κατάφεραν κιόλας) κι ήμουν και τις δυο με το Λόκη. Δεν έχω καταλήξει αν τραβάει η φάτσα του τους κακοποιούς ή αν συνεργάζεται με κύκλωμα τσαντάκηδων, αλλά έχετε το νου σας.
βαζει κοσμο να σου κλεβει την τσαντα για να τον πεις ηρωα μετα και τετοια.
την πρωτη φορα που το δοκιμασε ηταν τοσο αποτυχια που τελικα καταφεραν να στην κλεψουν χωρις καν να το θελουν.
πρόσεχε τι λες για τον ήρωά μου, κύπριε.
ον τόπικ, μια φορά ΕΚΛΕΨΑ καμιά 50αριά οδοντογλυφίδες από ένα χόστελ κι όταν πήγα να πληρώσω με ρώτησαν αν έχω ψιλά και γύρισα ανάποδα το πορτοφόλι κι αντί για ψιλά έπεσαν οι οδοντογλυφίδες με το λόγκο του χόστελ κι έγινα ρεζίλι, γιατί ποιος γύφτος κλέβει οδοντογλυφίδες; (εγώ).
loki gera save the damsels
οκ, ομως... "θα σε φαω"; ρηλι;;; :-|
tamagothi αμα ποτέ ο (όποιος) θεός με ευλογήσει να πάμε και μαζί μια βόλτα, σου υπόσχομαι ότι όχι μόνο δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση να σε ληστέψουνε αλλά θα μοιραστώ μαζί σου και την οδοντογλυφίδα μου (μη πει τπτ σεξουαλικό για την οδοντογλυφίδα κανας καθυστερημένος)
μια χαρά είναι το "θα σε φάω" άμα ακολουθηθεί από το καθιερωμένο "ρε πούστη" τουλάχιστον, συν κάνα δυό αποχαιρετιστήριες φάπες στον εγκληματία, τι να απαγγέλουμε τέτοιες στιγμές, λογοτεχνία?
αρχετυπική αντρική φαντασίωση πάντως αυτή ε :touched:
na sou swsei thn tsanta o lokis?
nai apo ta 14 mexri ta 19 mou thn epaiza mono me auth thn eikona.
εγώ θα στην έσωζα πάντως κι ας είσαι λίγο μαλάκας.
επειδή η ταμαγκόθι υπερβάλλει όμως, να πω ότι εγώ σιγά μη τον έφτανα, πόναγε το στήθος μου μετά τα 10 μέτρα, ευτυχώς πετάχτηκε ένας που έτρεχε σα τον roadrunner και σχεδόν τον έφτασε, οπότε χέστηκε ο νταβέλης και πέταξε την τσάντα.