http://4gifs.com/gallery/d/60263-2/W...sunscreen.gif?
Printable View
lebowski
ΘΕΛΩ το αβαταρ σου πλζ. :touched::touched:
χααχχαχααχ ΤΡΕΛΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ
Πουστάρα με παιδί = Υπερπούστης.
Κάτι σαν τον σουπερμαν για το συνάφι των πούστηδων.
Να κάνουμε ενα poll απο πότε έχει να το κάνει με την γυναίκα του.
Παίζει η τελευταία φορά να είναι απο τότε που έμεινε εγκυος.
αχαχαχαχQuote:
Ευχαριστώ! Όταν είδα το επεισόδιο και πως έφτασε στον οικονομικό σπαραγμό, δάκρυσα απο τα γελια, λολ ήθελα να ντύνομαι καλά έλεγε, και το μουστάκι μουστάκι το πουστακι
πραγματικα θεουλης ομως!
Και μονο την φωτο που κοιταω στο αβαταρ λιωνω.
γουστάρεις τόσο σταρ γουόρς? σόρρυ που είχα μιλήσει άσχημα για τον πατέρα σου αν είναι έτσι...
ΟΧΙ ΓΑΜΩ
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΝΤΕΑΓΚΟΣΤΙΝΙ
Κι εγω γουσταρω οπως εχει φανει απο 4324 πραγματα, οπως ποστς, αβαταρζ κτλ, αλλα μιλαμε για πολυ καψιμο ρε... τζαμπα απειρα λεφτα, δηλαδη οκ αν τα εχεις ξερω γω και σου περισσευουν για ΦΙΓΟΥΡΕΣ μαγκια σου, αλλα το βρισκω λιγο ακυρο, τι να πω. Δε θα τα παιρνα ποτε.
δεν θα άγγιζα το χέρι αυτού του τύπου που να με πλήρωνες.
ΑΗ ΛΟΙΤΟΥΜΑ καταντησαν αυτες οι φωτο.
ιφ γιου γκετ μαι ντριφτ.
http://img.allposters.com/6/LRG/30/3009/PD7BF00Z.jpg
ΗΟW'S THAT MANOLIS???
http://imgs.xkcd.com/comics/spirit.png
On January 26th, 2213 days into its mission, NASA declared Spirit a 'stationary research station', expected to operational for several more months until the dust buildup on its solar panels forces a final shutdown.
:(
Άσε μωρέ τον άνθρωπο να κάνει την κάβλα του. Ο ξάδερφός μου, ήταν στην Αγγλία όταν είχε βγει η Επιστροφή των Τζεντάι και έπαθε και πολιτισμικό σοκ, έξω από τον κινηματογράφο ήταν ο Βέιντερ, ο οποίος έπιασε τον μικρό αδερφό του και τον ρώτησε με ποιους είναι ("WITH YOU! WITH YOU!") και πήγε στα παιχνιδάδικα και σήκωσε πολλά πράγματα τα οποία έφερε και τα χαζεύαμε σαν ηλίθιοι. Ήμουν 7 ετών και μπορώ να καταθέσω μετά βεβαιότητος ότι το να βλέπεις ένα ΑΤ-ΑΤ Walker (τα τετράποδα τανκ ντε) που σου έρχεται μέχρι τη μέση, ανοίγει και έχει όπλα και σκατά και κάνει εκατό μπινελίκια, να βλέπεις ένα τεράστιο Μιλένιουμ Φάλκον, φιγούρες του Βέιντερ και του Σόλο, και πολλά τέτοια, είναι ο παράδεισος του πιτσιρικά. Αυτή την αγάπη κουβαλάω ακόμα όταν τα βλέπω και στάνταρ ο τύπος την ίδια κάβλα βγάζει.
Άλλοι χτίζουν ένα ολόκληρο υπόγειο και το κάνουν τερέν για τραινάκια, άλλοι κωλοφτιάχνουν ένα αυτοκίνητο, άλλοι μαζεύουν χιλιάδες βινύλια (τα οποία όλοι ξέρουμε ότι τα μισά θα παιχτούν μια-δυο φορές και αν), άλλοι μαζεύουν μπλουζάκια, δεν έχει να λέει.
Γαμάτη συλλογή. Από γραμματόσημα και νομίσματα, χίλιες φορές αυτή.
Στο ρήμα κόλλησες;
απλα δεν ειναι ''συλλογη'' οπως το να μαζευεις μπουκαλια απο διαφορες μπυρες πχ
εχουν χρηστικη αξια...ειναι σα να κανει καποιος συλλογη απο σαλαμια
ανωμαλια
Δε θα διαφωνήσω, απλά είμαι 1000% σίγουρος ότι γνωρίζεις πολύ κόσμο, επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ κόσμο που έχει άπειρα βινύλια που δεν ακούει ποτέ. Και τα γραμματόσημα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις να στείλεις γράμματα και τις φιγούρες μπορείς να κάτσεις να παίξεις. Και τα βινύλια να τα βάλεις να παίξουν.
νομιζω οτι ενα γραμματοσημο του περασμενου αιωνα ειναι μαλλον αχρηστο σε εναν φακελο...μπορει και να καμνω λαθος βεβαιας
γνωριζω ατομα που δινουν τον μισο και πλεον μισθο τους (μισθος του τρομου ε? μην φανταστεις παραληδες) στο ebay για αυθεντικες εκδοσεις απο 60s-70s albums...η αληθεια ειναι οτι συχνοτερα τα ακουν απο mp3 και ειναι λογικο,αλλα οταν θελουν να βγαλουν γουστα (και αυτο γινετε συχνα) η ''πλακα'' μεταφερετε στο πλατο
και φυσικα δεν αγοραζουν δισκους συμφωνα με την σπανιοτητα τους η τον ''μυθο'' που κουβαλαν πισω τους...αλλα πραγματα που γουσταρουν,αρα θα ακουσουν
αυτοι που λες εσυ ειναι αυτοι που κατακεραυνονε καποτες ο Στεργιου (blast from the past) και μα τον θεο αμα πετυχαινα κανεναν τετοιονα θα του τα βαζα φωτια με πολυ κεφι και χαρα
OK, αλλά τώρα τι θες να πεις; Εγώ δεν τους έβαζα φωτιά πάντως, γούστο και καπέλο τους.
Γιατί έχετε πρόβλημα γενικά με κάποιον που κάνει συλλογή; Είτε είναι πεταλούδες, είτε βινύλια, είτε μπιμπιμπο ας πούμε.
τζαμπα γραφω...whatever
Ε καλα ειναι σχετικο το "εχουμε προβλημα". Εξυπακουεται πως αμα γουσταρει ο αλλος, εμενα μου περισσευει. Κουβεντα κανουμε ρε παιδι μου, αν το βρισκουμε υπερβολικο κτλ. Δηλαδη οπως ειπα και πριν, αν ειχα τα λεφτα να περισσευουν μπορει και να τα παιρνα (μονο ολα μαζι ετοιμα ομως, να κατσω να ψαχνω τι μου λειπει κτλ, τρομος στη σκεψη και μονο). Αλλα ειπαμε, αν τη βρισκει αυτος... why not...
E, μα η μισή φάση είναι το ψάξιμο, το "Α! το βρήκα!" σοκ και δέος, η αναμονή στο ταχυδρομείο (η φλόγα του μέταλ που έλεγε το τόυβλο στο μέταλ φρομ χελάς) κλπ.
Γενικά το ξέρω ότι πάνω στην υπερβολή λέγονται κουβέντες, ο μινμιν δεν κατάλαβα γιατί απελπίστηκε, του λέω ότι δεν είναι κακό να συλλέγεις, ακόμα και βινύλια. Προφανώς είναι άλλο ο ερωτευμένος ακροατής και άλλο ο συλλέκτης και δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους (όπως με το τούβλο από το μέταλ φρομ χελάς) αλλά ντάξει, σιγά.
Μεγαλη κουβεντα αυτο, γιατι ειναι σημαντικοτερη η καυλα του ακροατη του ταδε obscure βινυλιου απο την καυλα του πωρωμενου με φιγουρες/γραμματοσημα ξερω γω τι αλλο? Αν τους κανει ευτυχισμενους στα ιδια επιπεδα και εκκρινεται η σεροτονινη, δε νομιζω οτι παιζει ρολο ο τροπος.