Καλύτερος νέος χρήστης έβερ.
Printable View
Ρε ανταμ εισαι λιγο βλακακος με περιορισμενες δυνατοτητες, αλλα το ανεκδοτο γαμησε και θα το διαδωσω.
μαν εκτός από προκλητικός είσαι ο ορισμός αυτού που περιγράφεις και κάποια μέρα απλά θα σου καεί το οπτικό νεύρο από μόνο του απ'το πόσο δε σου αξίζει να βλέπεις σινεμά/σειρές αμά είναι να γράφεις μετά τα τέρατα που γράφεις στα σχετικά θρεντ αλλά ευχαριστώ.
Δε γίνεται να μουτζώνεται αυτή η τελειότητα, δε μπορώ να καταλάβω αν είστε τόσο χαζοί που δε το πιάσατε ή ακόμα πιο χαζοί που δε σας άρεσε, για την τιμή των όπλων και μόνο...
Spoiler
ποσες;
Έλα, γάμησε το σύμπαν.
Bικότνικ σταμάτα να κάνεις έντιτ ή νέο ποστ κάθε φορά που τρως μούτζες.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ;
Spoiler
Πάει ο μικρός Κωστάκης στην μαμά του και λέει.
- Μαμά μην με περιμένεις για φαγητό.
- Γιατί παιδί μου?
-
-
-
Spoiler
Τι είπε το αριστερό ρουθούνι του Σημαδεμένου στο δεξί;
Spoiler
Ειμαι σπιτι τωρα και χτυπαει το κουδουνι...
Ανοιγω και τι να δω...? Η γυναικα του γειτονα, η απολυτη φαντασιωση!!
Η κρυφη μου επιθυμια...
-Γεια σου γειτονα, μου λεει...
-Γεια σου ρε Τζινα, εγινε κατι?
-Οχι, οχι... να μωρε απλα.... εχω τρελη ορεξη για σεξ!!!....εισαι διαθεσιμος?
-Σε παρακαλω...! ...για αυτο ειναι οι γειτονες!! ...οτι γουσταρει το Τζινακι!!
-Ωραια, θα σου φερω να μου κρατησεις τα παιδια για δυο-τρεις ωριτσες....
Σεβασμός στον αριθμό της σελίδας.
Γυναίκα λεσβία πάει στον γυναικολόγο για εξετάσεις.
Κάθεται στο μηχάνημα εκείνο με τα πόδια όρθια, την κοιτάει ο γιατρός..
-Γιατρέ, τι βλέπετε? Όλα καλά
-Κυρία μου παρατηρώ οτι το αιδοίο σας είναι από τα πιο καθαρά που έχω δει όσο είμαι γιατρός!!
-Το ξέρω, βάζω γυναίκα 2 φορές τη βδομάδα.
Γιατί οι Έλληνες έχουν μουστάκι;
Spoiler
extra fail to thread
Πάει ένας τύπος στον γιατρό του και του λέει:
Ασθενής: Γιατρέ μου δεν ξέρω τι έχω πάθει, πονάει το δεξί μου χέρι, το δεξί μου πόδι, το δεξί μέρος του κεφαλιού μου, τα δεξιά μου πλευρά...πες μου τι να κάνω γιατί υποφέρω!
Γιατρός: Λοιπόν άκου τι θα κάνεις, φόρεσε ένα κοστούμι και πήγαινε το βράδυ στο Χίλτον!
Κάνει λοιπόν ο τύπος ότι του είπε ο γιατρός και πάει την άλλη μέρα το πρωί ξανά στο γιατρείο.
Ασθενής: Γιατρέ μου συγχαρητήρια, σήμερα είμαι περδίκι....αλλά αν μπορείς θέλω να μου πεις από τι υπέφερα!
Γιατρός: Βεβαίως.....
Spoiler
Ένας μεσήλικας σοβαρός κύριος κάθεται στο λεωφορείο όταν μπαίνει μέσα ένας
πανκ με μαλλιά που είναι βαμμένα κίτρινα, μπλε, κόκκινα, πράσινα και
πορτοκαλί.
Άρχισε λοιπόν ο κύριος να τον κοιτάζει επίμονα. Του λέει τότε ο πανκ:
- Τί συμβαίνει γέρο; Δεν έχεις κάνει τίποτα παράξενο στη ζωή σου;
- Ναι. Έχω κάνει μια φορά κάτι παράξενο. Γαμησα έναν παπαγάλο και καθώς σε
κοιτάζω σκέφτηκα ότι μπορεί να είσαι και παιδί μου …
έλεος!!!
:maikl::maikl::maikl:
Πιάνεις με το ένα χέρι ένα ρόπαλο, και με το άλλο ένα κουτί ντοματοχυμό. Και είσαι έτοιμος!
Spoiler
με καλυτερη περιγραφη θα ηταν πιο ωραιο
ευχαριστω, θα το δουλέψω.
βρε α γαμησου.
μηπως;...οκ.
Καθονται 2 Ουκρανοι σε μια πλατεια και κουβεντιαζουν. ξαφνικα σκαει ενα κοπαδι Αυστραλές πιπίνες!
Γυρναει ο ενας Ουκρανος και λεει στον ετερο παμε να την πεσουμε στις γκομενες;
Μπα, απαντα ο αλλος, δεν εχω ορεξη, ειμαι και βρωμικος, εχω να κανω μπανιο 2 βδομαδες. Θα με αποφυγουν.
καλα, απαντα ο πρωτος. Εγω παω. Εχω κανει μπανιο.
Συμπερασμα;
Spoiler
Η original εκτέλεσή του έχει να κάνει με βυζιά και ναρκωτικά. Σαν τον στάθη τοπες.
SORRY! ετσι μου το πανε.
υγ. Σαν τον Σταθη με μακρυ μαλλι και μπλουζα ντιπ περπλ, ή σαν τον σταθη με κοντο μαλλι και μπλουζα ντιπ περπλ; Η αληθεια ειναι οτι και μενα ετσι με αντιμετωπιζουν οι κολλητοι οταν λεω να τους πω κανα ανεκδοτακι...Συντροφε Σταθη Κουραγιο! Θα παθουν ανοσια τελικα.
Ε τώρα μου θύμησες ανεκδοτάρα:
Την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης ένας τύπος πάει σε ένα μπαρ να αγοράσει ποτό.
-Ένα Campari μου δίνετε;
-Να σου δώσουμε ρε φίλε, αλλά έχουμε ποτοαπαγόρευση και θα σε πάνε μέσα.
Αλλά κοίτα, θα στο βάλω σε μια σακούλα και θα σου βάλω και λίγο βούτυρο και όποιος σε ρωτά θα του λες ότι είναι βούτυρο.
Ηθικό δίδαγμα:
Spoiler
Συγχαρητηρια! εισαι χειροτερος και απο μενα!
Ήταν μια φορά μια κοπέλα και θα πήγαινε να συναντήσει για πρώτη φορά τους γονείς του γκόμενου τις οι οποίοι τις είχανε τραπέζι . Δυστυχώς όμως το πρωί η κοπέλα είχε κατεβάσει κάνα δύο πιάτα μπρόκολο και ένα πιάτο γίγαντες και είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές . Το βράδυ ήρθε και η κοπέλα καθότανε στο τραπέζι με τους γονείς του δικού της και τον δικό της όταν ξαφνικά εκεί που μιλάγανε ακούγεται πςςςςςς?. π! Πω πω έγινα ρόμπα, σκέφτηκε η κοπέλα. Αμέσως ο πατέρας φωνάζει:
-Τζακ έλα εδώ τώρα.
Η κοπέλα κοιτάει κάτω και βλέπει τον σκύλο του σπιτιού να είναι δίπλα της. Πω πω ρε πούστη μου, σκέφτεται, γλίτωσα από του χάρου τα δόντια. Ευτυχώς νομίσανε ότι το σκυλί το έκανε. Αμέσως, αμέσως η κοπέλια ξεθάρρεψε οπότε μετά από λίγο πάλι ακούγεται ένα Πρρρρρ?.. πςςςς. Και τότε ο πατέρας ξαναφωνάζει:
-Τζακ δεν σου είπα να έρθεις εδώ;
(στα αρχίδια του ο Τζακ, ούτε που κουνήθηκε από την θέση του).
Η κοπέλα την είχε καταβρεί. Ωραίο πράγμα να κλάνεις και μετά να τα φορτώνουν στο σκυλί, σκέφτηκε. Δεν περάσανε 10 λεπτά και ακούγεται ένα Πρρρρρρ?.. πςπςπρρρρ? πφφφφφφφ. κλανιά 20δεπτερολέπτων μιλάμε κόντεψαν να πέσουν τα σερβίτσια από το τραπέζι και τότε ο πατέρας:
-Τζακ τσακίσου έλα εδώ τώρα γιατί όπως πάει αυτή σε λίγο θα σε χέσει!
ππππππσσσσσ. παλιο.
Μπαίνει ένας τύπος σε ένα μαγαζί και ψωνίζει διάφορα πράγματα.
Πάει στο ταμείο:
- Πόσο κάνουν;
- 105 ευρώ, εντάξει καν'το 100.
-
-
Spoiler