Originally Posted by
Reject
το λοιπόν,
συγκατοικουσα κάποτε για λιγο καιρο με εναν φιλο,που ρε παιδι μου το επαιζε και ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ.Υποτιθεται αρρωστος με το μουνι,ακουγε πουστηδες και καντηλιαζε αβερτα,"οξω λουγκρες γαμιολες"κτλ.
Ενα βράδυ,ειχα γνωρισει μια συναδελφο του Πινατερο,καλη κοπελα αλλα ελαφρως ξεκωλιαρα.Μολις μου εδωσε το δικαιωμα να καταλαβω (δεν πηρε πολυ,κανα τεταρτο ηταν) οτι γαμιεται ασυστολως,ειπα "οπα κατσε να οργανωσουμε παρτουζα".
Ε παω σπιτι,ειναι εκει ο μαλακας,"παω να φτιαξω φαγητο" μου λεει,ε παει κουζίνα,αρχιζουμε εμεις γαμιομαστε,και κανει μπουκα το αγορι.Σε καποια φαση,η γκομενα ειναι στα 4 και νιωθω ενα χερι στον κωλο μου."τι κανεις ρε μαλακα??" του λεω, "σκασε,χυνω"-τον επαιζε ο τρομπας.Δεν προλαβαινω,και τα φλοκια πανε στο δεξι μου ποδι,τον αρχιζω στα καντηλια και αυτος παει μεσα.Ε συνεχιζω εγω,ξαναερχεται ο μαλακας,παιρνει ματι,και με τσακωνει να τελειωνω στο στομα της.Και μολις τελειωνω,παει ο μαλακας και την φιλαει στο στομα.Δεν αντεχω αλλο,ντυνομαι,και παω να φαω ενα κρουασαν απο τον φουρνο για να ηρεμησω.
Επιστρεφοντας,μου λεει..."μαλακα Αλεξ,δεν στο ειχα αποκαλυψει τοσα χρονια,γιατι φοβομουν το κραξιμο,αλλα για να γουσταρω εγω στο κρεβατι θελω και αντρα και γυναικα". "Καλα ρε μαλακα,γιατι μας το επαιζες σφιχτης και ματσο τοτε??" "για το ξεκοζι φιλε μου,για το ξεκοζι".
Η. και λοιποι ψαχτε το γιατι βρωμαει η δουλεια.