περίμεναν την ανατροπή.
Printable View
περίμεναν την ανατροπή.
- Τι προσπαθούσε να τραγουδήσει ο dead και αυτοκτόνησε;
- Μια λα
Ενταξει,εδω το παρακατω θεωρηθηκε τεχνη ξερωγω.
Spoiler
Lucky accident ηταν απο καλλιτεχνικη σκοπια. Αν ηταν η γκομενα σου, αδερφη σου, φιλη σου, μαλλον οχι.
Τελοσπαντων, το θεμα ειναι ειχε περιγραφη του τι θα ακολουθουσε. Οποιος δεν ειχε την ανθρωπινη περιεργεια η το βιτσιο να το δει, ας εκανε χ.
Λουκρητιες.
δεν ξέρω τι λέτε παιδιά αλλά ο φίλος το βρήκε καλή ιδέα α/να αυτοχτονήσει και β/να το κάμει ιν πάμπλικ.
άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και άλλα τέτοια.
At this point, Dwyer stopped with his prepared text and called to three of his staffers, giving each an envelope. One of the envelopes contained a suicide note to his wife. The second contained an organ donor card and other related materials. The third contained a letter to Pennsylvania Governor Robert P. Casey, who had taken office only two days before.
After handing out all three envelopes, Dwyer opened a manila envelope and withdrew a .357 Magnum revolver, advising those in the crowd, "Please leave the room if you think this will offend you." Those in attendance cried out to Dwyer, pleading with him to put the gun down; "Budd, don't do this!", "Budd, this is not right!", and "Budd, listen to me!" can be heard off-screen. Some tried to approach him. "Don't, don't, don't, this will hurt someone," he warned.[5] Amid the cry of "Budd, Budd, Budd!" Dwyer put the gun barrel into his mouth and pulled the trigger. He collapsed against a wall in a sitting position, blood pouring from his nose and an exit wound at the top of his head, all in front of five television news cameras while witnesses were screaming and using profanity in shock. Dwyer was declared dead at the scene at 11:31 a.m.
Spoiler
Ομιτζί, τελείως fucked up.
allo filoi norvhgwn allo filoi norvigikhs skhnhs valakako.
Σοβαρα τωρα, γιατι να τον βριζεις? Κανει ποστ ενα λινκ, το οποιο συνοδευεται απο το σχολιο "τι ανθρωποι υπαρχουν" (πιο σωστο ετσι). Αρα με τη μια καταλαβαινεις οτι θα ειναι κατι οχι και τοσο συνηθισμενο. Οταν ανοιγεις το λινκ γραφει φατσα καρτα οτι ειναι suicide βιντεο λαιβ στην τηλεοραση. Ας πουμε οτι εισαι τυφλος και δεν το βλεπεις αυτο, οποτε βλεπεις το βιντεο κι ο αλλος αρχιζει και μοιραζει φακελους. Μετα βγαζει το οπλο. Ας πουμε οτι δεν εισαι χαζος και δεν ειχες καταλαβει ως τωρα οτι ενα βλεπεις ενα "περιεργο βιντεο" στο οποιο καποιος κραταει ενα οπλο κατω απο το στομα του. Αν εισαι χαζος μπορεις φυσικα να συνεχισεις και να ακουσεις τα παρακαλια των ανθρωπων γυρω του να μην το κανει, και τον ιδιο τον ανθρωπο να προτεινει σε οποιον το βρισκει προσβλητικο να φυγει απο την αιθουσα. Εχεις ενα ελαφρυντικο αν δεν ξερεις Αγγλικα, αλλα και παλι ειναι προφανες το τι σημαινουν οι κραυγες. Ε αν εχεις συνεχισει και δεις ΟΛΟ το βιντεο και μαλιστα προσβληθεις κιολας, το μονο συμπερασμα ειναι οτι εισαι κατα σειρα τυφλος, χαζος, κουφος και/ή αμορφωτος, περα απο ευαισθητος. :P
βασικα τι σΚεσις εχει ο βιντεος με τον νεκροντεντ?
βγαλαν οι φιλοι του αλμπουμ με οξωφυλλο απο την σκηνη της αυτοκτονιας του?
Το οτι είμαι τυφλος, χαζος, κουφος, αμορφωτος, -πράγματα γνωστά σε αυτήν την κοινωνία, πολύ περισσότερο δε στη αξιοσέβαστη κοινωνία του ER- δεν σημαίνει οτι ο κάθε καθυστέρας που ποστάρει μια κουράδα, μια πραγματική αυτοκτονία, ένα μουνί γεμάτο ψάρια βρε αδερφέ, παύει να είναι λιγότερο ΖΩΟ.:smile::moutza:
νορβηγόφιλος, ο: Οπαδός της Νορβηγικής σκηνής, χαρακτηριστικής σχολής του ιδιώματος του μεταλλικού ήχου black metal.
τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, μπορώ να πέσω ήρεμος για ύπνο. Επίσης, εδώ βλέπεις το πόσο μαλάκας είσαι, είναι ξαναχρησιμοποιημένη έκφραση.
Οκ, δε διαφωνω για το μουνι με τα ψαρια και για την κουραδα και μπολικες μαλακιες που μπορει καθε κατεστραμμενος να βρισκει αστειες επειδη "σοκαρουν" αλλα το βιντεο που εβαλε ο καρχαρτ με το συγκεκριμενο σχολιο νομιζω ειναι πολυ παραπανω απο αυτα. Εκτος κι αν εσυ νομιζεις οτι το βαλε απλα για να ειναι "κουλ" και να σοκαρει. Αποκλειεται να το βρηκε αξιοπεριεργο απο την ανθρωπιστικη και κοινωνικη σκοπια δηλαδη?
Είναι τόσο random αυτή η τύπισα που με τρελλαίνει.
Πόσο είσαι μωρή, να σε κεράσω ένα λινκ και να πηδηχτούμε.
γιουλαι να βγαλω το σταθερο σου να σε στελνουν λινκς?
μώρα και κασίδα μου κάνεις τα γλυκά μάτια;
λεγε ρε ανωμαλη,μπορω να σε κανω να πλανταξεις στο ινερνετικο τσουτσουνι...τζαμπα τυρρανιοσαν στο σλσκ...εδω θα βρεις καμποσους προθυμους
δωσε το οκ και αρχιναω
ορ not?
Bariwntas kai akougwntas to neo Rammstein
[kai me to simpatheio poli-agaphmenh X <3]
You are drumsick
I have a dick
So what's the problem
Let's do it quick
:facepalm:
:thumbsup:
den einai kavla auti i psixra pou se anagkazei na valeis tis protes kaltsopantofles tis xronias... :wink:
brazen_bull γκομενάκι είσαι τόσο καιρό; πόσταρε πικζ.
Πάρε και συ ένα λινκ.
http://halflife2.zoy.org/
re mlkes ti hli8ia links dinetai k eimai sth duleia. proeidopoihste FFS
λειτουργει και σε μακ, ωραιο :P
Μου εβγαλε και virus alert το kerio.:moutza: ran4rUM σε παρακαλω σκασε. μα την μπαναγια βουλωσε το και βρες μια δουλεια κ σταματα να σερφαρεις γαμω το μπελλα σου.
Αυτό το fascination με το θάνατο και τις αυτοκτονίες και τα FOD εμένα μου κάνει για εφηβική φάση. Από εκεί και πέρα τέτοια βίντεο και φωτογραφίες κλπ, θα προτιμούσα να υπάρχουν σαφή σπόιλερς, δεν θέλω να χαζεύω τις τελευταίες στιγμές κανενός, ιδιαίτερα όταν είναι τραγικές, δεν θεωρώ ότι ο θάνατος προσφέρεται για εντερτέηνμεντ. Με ενοχλεί πολύ η εικόνα μια ζωή να τερματίζεται βίαια και άσχημα και εκατομμύρια να χαζεύουν από πάνω, κάτι δεν πάει καλά με αυτό. Γνώμη μου.
Το είχα δει πολλά χρόνια πριν το συγκεκριμένο, δεν μου βγήκε τώρα το ζήτημα, αφορμή παίρνω και από αυτό και το άλλο το τζιφάκι του κακόμοιρου που έβαλε κάποιος.