Μπλίτζερ, εκτός από Έμινεμ, είσαι και μεγάλος κρετίνος δικέ μου.
Printable View
Μπλίτζερ, εκτός από Έμινεμ, είσαι και μεγάλος κρετίνος δικέ μου.
Σπαω τη σιωπη μου στο πολιτιξ μονο και μονο για να πω στον Μπλιτζερ να βγαλει το κεφαλι του απο τον κωλο του. Μπερδεψες τo εντερο με το στομα κρετινε
γαμώ την τρέλα μου βλέπω exit polls και το χρυσό αυγό δείχνει να διατηρεί τη δυναμή του αν οχι να ενισχύεται κιολας! Τι σκατά κουβαλάει αυτός ο κόσμος στο μυαλό του, δεν μπορώ να καταλάβω...
Πέσαν οι μάσκες κανένα έλεος,δεν υπάρχει "δεν ξέραμε τι ψηφίσαμε"...
Εντάξει παιδιά, μπορείτε όλοι να ηρεμήσετε, σχηματίζεται κυβέρνηση, σώθηκε η χώρα!!!!!!!
Θα απαντήσω σε αυτό και το λήγω εδώ. Έκανα έντιτ τα ποστς μου μερικά λεπτά πριν δω αυτό, γιατί οκ ήταν χοντράδα, προσωπική κιόλας και δεν είναι πολύ καλή φάση. Επίσης έστειλα πμ στον άμεσα εμπλεκόμενο. Και το έκανα ΜΟΝΟ γι'αυτόν, αλλά αφού το ανέφερες ανοιχτά, ορίστε. Ναι, γύρισα 7 η ώρα το πρωί και όλα αυτά. Δε μεθάω πάντως.
Αλλά, σοβαρά, εγώ το παίζω νταής?! Όλη η στρατιά των λάνσελοτ του πληκτρολογίου έσπευσε να κατασπαράξει τον κοντό μπλίτζερ (μιλάς εσύ ικόνο? ΡΗΛΗ?). Ο άλλος με ψάχνει, ο άλλος με γαμάει, ο άλλος θα μου χύσει καφέ, λολ ε. Δεν κάθησα καν να απαντήσω. Μόνο σε σένα, επειδή δεν πίνω καφέ.
εγω ρωτησα ομως κατι απλο και περιμενω μια απαντηση, σταρχιδια σου ομως γουσταρεις να αναλωνεσαι στο ποιος θα στις βρεξει
Αυτό είναι αλήθεια.
Απάντησε του, έχω και εγώ την απορία πως εξισώνεις τους αριστερούς "φασίστες" με μια καταδικασμένη συμμορία δολοφόνων.
Ώχου. Ξέρετε τι εννοώ. Δε θα κάτσω να το αναλύσω εδώ πέρα. Υπάρχουν, επίσης, σιχαμένοι, ακραίοι αριστεροί. Αυτό. Τώρα αν κολλήσατε στο "εξίσου" (ναι, πιθανότατα δεν είναι ένας προς έναν με τους δεξιούς, ποσοτικά) ή στο "φασίστες", νταξ οκ ΝΙΚΗΣΑΤΕ. ΔΕΝ τους εξισώνω.
Αν κάνετε ΑΥΤΗ την κουβέντα με ΤΟΝ ΜΠΛΙΤΖΕΡ ανήμερα ΑΥΤΩΝ των εκλογών, θα πεθάνει μια φυλή πυγμαίων στον αμαζόνιο (nudge nudge).
A KAΛΑ ΤΟΤΕ ΜΠΛΙΤΖ κ θα συμφωνησω με τον σ. σιχαμένο, ακραίο αριστερο απο πανω
Κρίμα. Και είχε όλα τα φόντα να εξελιχθεί στο καλύτερο φλέημ των τελευταίων αρκετών ετών.
Στο θέμα μας. Μάθημα πρώτο, αριστερέ: Μη λες βλακείες.
http://www.enikos.gr/stathis/37215,W...vgei_sto_.html
http://www.enikos.gr/stathis/50956,T..._Fasismo!.html
αφιερώνω στους political correct δημοκράτες
αυτοί τρέφονται από το μίσος, όταν τελειώσουν οι μετανάστες δεν ξέρεις που θα σκάσει η μπίλια
λοχιας μου στο fb κατάλαβε ανημερα των εκλογών οτι ειμαι αριστερός (ή οτι μάλλον δεν ειμαι δεξιός)
''Σήμερα απογοητεύτηκα πλήρως!!! Δεν αναφέρομαι σε καμιά περίπτωση, στις εκλογές και στα αποτελέσματα τους. Αναφέρομαι σε γνωστούς μου ανθρώπους που μου έδειξαν οτι οι απόψεις και οι θεωρίες τους είναι τελείως διαφορετικές από τις δικές μου, και κατα την προσωπική μου ταπεινή γνώμη έχουν ιδέες εθνικά επικίνδυνες και καταστροφικές!!!!''
τον παρηγορει ενας και λεει
'' Νικόλα μου το θέμα είναι οτι η συζητηση εγινε με ανθρωπους πανεπιστημίου και μπορώ να πω οτι έπεσα από τα σύννεφα!!! τέλος πάντων... μακάρι τετοιοι ανθρωποι να μην είναι ποτε υπεύθυνοι για άλλους γιατι θα τους καταστρεψουν τις ζωες. εγω ειμαι από τους πιο συζητησουμους και υποχωρητικους ανθρώπους.. όμως δεν μπορώ να ακούω να μιλάνε ανθρώποι κολημένοι σε εποχες πριν 60 χρονια.. ανθρωποι σπουδαγμενοι που θεωρούν σπουδαίες κάποιες στιγμες εθνικής καταστροφής! κατα την ταπεινη μου γνωμη αυτοι οι ανθρωποι έχουν ανάγκη ψυχιατρου ''
νιωθω terminator
κατσε γενοκτονια δηλ ποτε εχει γινει? δεν μουρχετε
στρατοπεδα συγκεντρωσης ναζιστικου τυπου υποθετω εννοει
εν αντιθεσει με το δημοκρατικο στρατοπεδο της αμυγδαλεζας παντα.
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΣΠΛΑΧΝΩΝ
GamoTISkreatomuges πριν από 3 δευτερόλεπτα
Πρώτα απ'όλα για την ιστορία, στην Αθήνα λειτουργούσε κανονικά ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης αλλά αυτό είναι το λιγότερο.
Ψάχνοντας την ιστορία, έχω καταλήξει ότι ο κυριότερος λόγος που δεν είχαμε εδώ εκτεταμένα φαινόμενα φυλετικού ρατσισμού ήταν η ανταλλαγή πληθυσμών του 1923, που κατέστησε την ελλάδα ένα κυρίως εθνικό κράτος, χωρίς μεγάλες μειονότητες μέχρι το 1990*, κάτι που συνέβαλλε και ο αφανισμός των ελλήνων εβραίων από τους ναζί στην κατοχή.
Μπορεί να μην είχαμε εκτεταμένο φυλετικό ή θρησκευτικό ρατσισμό στην Ελλάδα για 70 χρόνια περίπου, αλλά είχαμε μακρά παράδοση κοινωνικού ρατσισμού εναντίον διαφόρων κοινωνικών ομάδων. Και μπορεί οι έλληνες στρατιώτες που φύλαγαν τα μακρονήσια και τους Αη-Στράτηδες να μην φορούσαν την νεκροκεφαλή των Totenkopf SS στη στολή και να μην είχαμε φούρνους και θαλάμους αερίων και να τα ονομάσαμε "τόπους εκτοπισμού" και κάτι τρέχει στα γύφτικα, αλλά σύμφωνα με το διεθνή ορισμό, μια χαρά στρατόπεδα συγκέντρωσης ήτανε, με τα βασανιστήριά τους, τις εκτελέσεις τους και τα όλα τους. Και όσο αφορά τα πογκρόμ, έχουν γίνει σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία 3 χρόνια, και δε θυμάμαι τους αλβανούς και τους πολωνούς το 90 να τους υποδεχτήκαμε και με ροδοπέταλα ε. Γενοκτονία όντως δεν έχω παρατηρήσει, αλλά αυτό δεν αθωώνει τα υπόλοιπα. Ο ρατσισμός δεν ήρθε ουρανοκατέβατος εδώ απλά μεταλλάχτηκε.
*Για τη σχέση με σλαβόφωνες ή τουρκόφωνες μειονότητες στη Β. Ελλάδα ας μιλήσουν ο βόρειοι, εγώ δεν το'χω ψάξει πολύ.
Edit. Συν αυτό που λέει ο Κάλκι
προτείνω να τους βάλουν φυλακή με τον αντιτρομοκρατικό νομο σε διπλανα κελια με τη 17Ν. Και καθε μερα να παίζει και μορταλ κομπατ φάση, σε στυλ "σημερα εχουμε κουφοντίνας βέρσους κεάδα, ράουντ ουάν, ΦΑΙΤ!!".
Σε γνωστό μου μπήκαν χρυσαυγίτες στο μετρό και του ζητάγαν ταυτότητα, τους είπε "δεν έχω" και του απαντάνε, καλα, σήμερα στη χαρίζουμε αλλα να εχεις ταυτότητα μαζι σου γιατι οποιον δεν μπορει να αποδείξει οτι ειναι ελληνας θα τον δειρουμε.
Πάνω στην τούρλα να προσθέσω ότι το μεταναστευτικό θέλει άλλη εξέταση από το μειονοτικό. Στην περίπτωση της Ελλάδας, στο 1ο τις μαλακίες τις κάνει ο λαός (ή όποιοι είναι), στο δεύτερο τις κάνει το κράτος, και για τελείως άλλους λόγους. Και οι 2 περιπτώσεις έχουνε τελείως διαφορετικό υπόβαθρο από έναν απλό "ρατσισμό" και δεν είναι για σύγκριση.
Σπυρρέτο, είχες αντιδράσει όταν είπα ότι το μόνο ουσιαστικό όπλο μας απέναντι στο φαινόμενο ΧΑ είναι ένα ολοκληρωτικό ignore, από ατομικό επίπεδο για αρχή με την ελπίδα να γίνει μαζικό, λέγοντας ότι τώρα (μετά τις εκλογές της 6ης Μαίου) άρχισαν να ξεγυμνώνονται και άρχισε να τους χαμπαριάζεται ο κόσμος και θα πέσει η δύναμή τους κτλ. Όπως κατάλαβες, είχες λάθος. Συνεχίζω να επιμένω ότι δεν έχει νόημα να τους συζητάμε τους τύπους, μάλλον καλό τους κάνουμε. Η αδιαφορία και η συνεπαγόμενη περιθοριοποίησή τους είναι το μόνο που μπορεί να τους οδηγήσει πάλι πίσω στα λαγούμια τους.
A, παρεμπιπτόντως, Η., εξηγήσε στον κόσμο σε ποιό σύμπαν μπορεί κάποιος να κάνει "ignore" κάτι τέτοιο:
https://athens.indymedia.org/front.p...cle_id=1408031
Ένα βασικό ερώτημα ρε παιδιά, το οποίο δεν τους απευθύνει κανείς.
Από που ΣΚΑΤΑ χρηματοδοτούν τόσα χρόνια το σκατοκόμμα τους?????
Ποιοί είναι οι τρόποι χρηματοδότησης???
Γιατί, πολλά ακούγονται, για διάφορους τρόπους, και διάφορες "συνεργασίες".
αφελες ερωτημα....και ειδικα εσεις στην σαλονικη να βγαλτε παραεξω το νταραβερι του μασωνου Ψαρα με την συγκεκριμενη συμμορια
ποιος θα το λεγε οτι θα μας κυβερνουσαν τα σκατοσκατα του Icke
http://www.gazzetta.gr/sites/default...012gadth2b.jpg
οτι χρηματοδότηση και να πεσει στην χρυση αυγη τέτοια εμπνευση δυσκολα
Αφού ρε Μαρίλλιον είμαστε ένα λέβελ πάνω.... :)
κατσε. η ιστορια δεν το κρινε ακομα...