<3
Printable View
<3
θα παει.
λουγκριτια σαγαπαμε. :mpazo:
αγαπώ.
αλλά πιο πολύ αγαπώ τον δικό μου ο οποίος τώρα που μετακόμισα (χωρίς αυτόν :( ) και γυρνάω στο πατρικό, έρχεται αμέσως στο σπίτι ακόμη κι αν έχει μόλις μόλις βγει για τη βόλτα του και μου κάνει γλύκες - όταν μου τον φέρουν το καλοκαίρι για να πάνε διακοπές και βεβαιωθώ ότι την παλεύει με τον κήπο εδώ και βγαίνει άνετα, θα τον απαγάγω για πάντα.
http://img208.imageshack.us/img208/2387/terrord.jpg
Αν ηθελα παιδι.
ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ
αναμενόμενο;p
Eμένα πάντως μ'αρέσουν αυτές οι γάτες =S
εχουν κατι unique αυτες που τις λατρευω!
ον τοπικ
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6793227_n.jpg
ντραγκονλορντ, 1000ευρακι στον τραπεζικο σου λογαριασμο απο μενα,αν ριξεις μπαν στον βλακγουορκ
αξιζω τελικα ο πουστης!!!
mono tria thaumastika?
αααααχαχαχαχχχαχαχ
firestorm με πηραν χαμπαρι!!!!!!
Νεκρόφιλος γάτος λοιπόν.
βούρκωσα με το μαλακισμένο
Παιδιά, συνέλθετε. Δεν κάνει καρδιακές μαλάξεις το γατί.
Αυτό πες το σ'αυτόν που έδωσε τον τίτλο του βίντεο..
Το λέω στον αδαή που πόσταρε το βίντεο επειδή ψάρωσε με τον ηλίθιο τίτλο.
Τι να σου πω. Εγώ ψάρωσα με το περιεχόμενο του βίντεο. Δεν νομίζω ότι είναι δικό μου το φταίξιμο που μαλακίζεται όποιος έδωσε τον τίτλο στο βίντεο. Κάνε ένα search στο youtube και θα το διαπιστώσεις και η ίδια ότι το ίδιο βιντεάκι το έχουν ποστάρει κάμποσες φορές με αυτόν τον ατυχή τίτλο. Τι να κάνουμε.
Δεν καταλαβαίνει γιατί δεν κινείται (ή μάλλον καταλαβαίνει), απλά κάνει ότι μπορεί για να την ξυπνήσει. Εκεί που κάθεται όμως λογικά θα την συναντήσει σύντομα.
Πολλαπλά facepalms. Λυπάμαι που σας το λέω έτσι ωμά, αλλά το πιο πιθανό είναι πως εδώ βλέπουμε έναν καυλωμένο γάτο που προσπαθεί να πηδήξει το φρέσκο πτώμα κάποιας γάτας που ήταν στις γόνιμες μέρες της. Η στάση του σώματός του και ο τρόπος που προσπαθει να την πιάσει από το σβέρκο, είναι χαρακτηριστικότατα.
κάτι παραπάνω θα ξες για να το λες
Ρε συ όμως αν ήταν έτσι, τότε γιατί να ξαπλώσει δίπλα της σαν να την προστατεύει? Άμα ήταν τόσο καυλωμένος που λες, θα σηκωνόταν και θα έψαχνε καμιά άλλη να πηδήξει.
να την προστατεύσει? μπααα.. τον λόγο που κάθεται δίπλα της τον ξέρει μονο αυτός. ή απλά περιμένει να ξυπνήσει. αν είναι παιδί. αν είναι κορίτσι της βγήκε το μητρικό κ ήθελε να τη μαζέψει. αν κ πολύ χλωμό. αυτό που λέει η μπαρμπ βσκ
χαχαχ, όχι κι εσύ ρε μλκ νικο
τι όχι κ εγώ? το μασαζάκι που κάνουν οι γάτες είναι κυρίως όταν γουστάρουν πολύ κ όταν πηδούν. δε λέω ότι δεν είναι συγκινητικό το θέαμα. αλλά ναι. ο γάτος αυτός έκανε τη βολτίτσα του. βρήκε την κυρία και κάπου εκεί ο ρίγκο αποφάσισε να γαμήσει. αν είχατε ή έχετε γάτες προφανώς ξέρετε πως είναι παντελώς αψυχολόγητες. το γιατί κάθεται δίπλα της μπορεί να είναι επειδή έτσι απλά ήθελε. χωρίς κανέναν άλλο λόγο
εντιτ: κάτωαπ'ταυλάκι.πολύ κάτω
Αρσενικός είναι.
Και βικότνικ, αν δεν απατώμαι, η μόνο σου επαφή με γάτες ήταν μια φιλοξενία δυο ημερών. Καμιά φορά καλύτερα να μασας.
Ας κρατήσει ο καθένας την θεωρία που θέλει.
Αφού τα λες εδώ όλα, γιατί συμπλήρωσες με τα υπόλοιπα; Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι πάτε να κάνετε προσέγγιση στο τι ακριβώς θέλει η γάτα εκείνη την στιγμή να κάνει βασιζόμενοι σε μερικές απλές ενδείξεις φτιαγμένες από ανθρώπινα κριτήρια. Ακόμα και η προσπάθεια για σεξ που έκανε δεν σημαίνει ότι είναι νεκρόφιλος (λολ!) ή π.χ. ό,τι είπε η βαρβάρα. Οι άνθρωποι γίνονται εύκολα κατανοητοί όταν θέλουν επειδή έχουν τα λόγια να το πουν, ας αφήσουμε τα ζώα να εκφραστούν με τον δικό τους τρόπο κι ας μην τα περιορίζουμε με μπούρδες που νομίζουμε!
...απατάσαι, από τα 13 μου μάζευα γάτες μαζί με αυτοκόλλητα πανινι και είχα καταλήξει να έχω οικογένεια 14 ατόμων. Πλέον υπάρχουν μόνο δυο καθώς οι άλλες εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς ή έφαγαν φόλα. Αυτό που λες είναι στο σπίτι μου στην Αθηνα.
:moutza:
Το "νεκρόφιλος" ήταν προφανώς χιουμοράκι. Αλλά ναι, δεν παυει να θέλει να γαμήσει, σ'αρέσει δε σ'αρέσει.
τελιτσες, γι'αυτό έγραψα λολ!
δεκτόν. υπόψη όμως ότι οι γάτες (κ τα περισσότερα ζώα βεβαίως) ΔΕΝ έχουν συναισθήματα. δεν έχουν ένα σύντροφο/φίλο που νοιάζονται γι'αυτόν. δεν νοιώθουν. απλό. λειτουργούν με ένστικτο κ το ένστικτο μιας γάτας λέει όταν θες να γαμήσεις πιάστην απ'το σβέρκο. απλό.
όσο για το νεκρόφιλος πολύ σοβαρά το πήρες μου φαίνεται..
για να καταλάβω. κατά τη γνώμη σας τι συμβαίνει στο μυαλό του γάτου δλδ?
σκοτώσανε τον φίλο μου κ κάθομαι εδώ να τον προστατέψω κ του κάνω μασάζ μπας κ ξυπνήσει?
τι εννοείς? να σου δώσω λινκ κ ντοκυμαντέρ για γάτες από έμπειρους τζερναλιστς?
πως ξέρεις ότι ο βάτραχος έχει μεγάλη γλώσσα για να τσακώνει τα έντομα? με τον ίδιο τρόπο ξέρεις κ το αποπάνω
παρατηρείς..
Swollen πιθανές όλες οι εκδοχές. Εμένα μ'αρέσει να το βλέπω κάπως πιο συναισθηματικά, ότι η μία γάτα προσπαθεί να ξυπνήσει την άλλη κλπ. Γιατί τό'χω δει και στην πράξη να συμβαίνει. [2 θηλυκές γάτες, η μία τραυματισμένη κάτω στον δρόμο και η άλλη από πάνω της να την σπρώχνει ελαφρά. Μετά από λίγο που είδε ότι δεν αντιδρά έκατσε δίπλα της, όπως είδαμε και στο βίντεο. Και όχι, δεν ήταν μάνα-κόρη για να μου πείτε για μητρικό ένστικτο :P ]
Καλά κι εσύ τώρα νίκο χαζομάρες λες. Υπάρχουν περιπτώσεις που ζευγάρια γατιών που αναπτύσουν δεσμούς και μένουν μαζί για πάντα. Το θέμα εδώ δεν είναι τι κάνουν οι γάτες γενικά, αλλά τι ΒΛΕΠΟΥΜΕ στο βίντεο. Αν κάποιος έχει δει γάτο να προσεγγίζει θηλυκιά και να πηδάει, θα έπρεπε να μπορεί να κάνει τη σύνδεση.