ΕΛΕΟΣ! :roll:
κάπως_πιο_ποιοτικοί_gayροι,
τα πάντα όλα - ΤΕΛΟΣ
Printable View
μια χαρα βραδυα η σημερινη για γαυρο... ουτε διασυρθηκε , καθως το παιχνιδι ηταν για 5αρα στανταρακι με τετοιο κατηφορο , ουτε η ηττα ειναι ζημια λογω ισοπαλιας στο αλλο.
πηγαινε και παει φουλ για 2ος και για μενα το χει ανετα καθως παιζει ποδοσφαιρο σκοπιμοτητας και καλα κανει για τις ευρωπες.
ενταξει δεν παιζει καλα βεβαια καθως απο τη μεγαλη του περιοχη και περα δεν μπορει να παρει τα ποδια του ..και εδω και στο λονδινο ..ενας αμυντικος μονολογος ητανε και του κατσε 1 απο τις 3 ευκαιριες του, αλλα μεχρι στιγμης μια χαρα τα παει..
ο ρουφας περναει 2η νιοτη απο περυσι κανοντας απιστευτη χρονια ενω προπερσυ τα τρωγε ορθιος εχωντας μια ασχημη διετια απο το 2005 εως το 2007.
ειμαστε γαμω τα παιδια!
η αληθεια ειναι οτι ειναι ψεμα αυτο. Δεν ειναι ποιοτικος κανενας μας, ολοι μεσα απ τα ναυπηγεια ερχομαστε και ακουμε Ντερτι ΦΜ, οταν δεν ακουμε Τσουκαλα βεβαια.
ρέηβεν, καλά σου λένε
edit: όπως και για κάτι τζακ ρίππερσ
Ρέιβεν τάχουμε πει για σας. 2 μήνες τώρα περιμένετε με τα παπάρια απέξω πότε θα ταπεινωθεί ο γαύρος να χαρείτε και σεις λιγάκι, βάλτε τα μέσα, θα πουντιάσετε :!: Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί πιο αγχωμένους_φιλάθλους_βάζελου σε αγώνες Ολυμπιακού.
οοοοοοοοοοοοοοχι, είμαστε χειρότεροι. ΤΕΛΟΣ
πφφφφ και στους 2 αποπάνω. μήπως ασχολήθηκα πριν το ματς? απλά όλοι τα ίδια κάνουν. δεχτείτε το
εκτός από τους gayρους που είναι ποιοτικοί. είπαμε.
αποψη μου ειναι οτι εισαι λαθος, καθως δε μπορεις να κρινεις κανενα απ τα 2 ματς. το σημερινο, ακομα και με 141 επιθετικους να ειχαμε στο ροστερ παλι ετσι θα παιζαμε, το πολυ πολυ να τρωγαμε παραπανω, και με την Αλκμααρ, δεν νομιζω οτι υπηρξε πιο ματς "ειδικων συνθηκων και αναγκων" για τον Ολυμπιακο την τελευταια τριετια.
ε καλα. οτι το καλοκαιρι ο κωλογερας επαιζε το γερικο πουλιδι του ειναι γνωστο. Απο κει και περα και με ετοιμο ροστερ νομιζω οτι μονο τα ακραια χαφ θα ηταν διαφορετικα σημερα, δηλαδη Γκαλετι αντι αδερφουλας και Κ.Α.Χ. (Κανονικο Αριστερο Χαφ) αντι του ειμαι WBL-κι-αυτο-μαλλον-ε Λεοναρδου.
Φτηνά τη γλίτωσε πάλι σήμερα το ευρωπούτανο.
Στο τοπικ σου εσυ, αν θελει ο ντεθεμντι μπορει να υπερασπιστει και τον εαυτο του, δε χρειαζεται εσενα, οπως ουτε ο Οντονιαν. Θα μπορουσα να πω και βουλωνε ρε τρομπα, αλλα εχω τροπους.
Αυτο που γινεται ακομα καλυτερο στην πορεια ειναι οτι νομιζεις οτι τα ξερεις ολα ρε γμτ. Δεν εχω δει ουτε ΚΑΡΕ απο το παιχνιδι γιατι δεν το βρηκα πουθενα να το δω ονλαιν, οποτε περιοριστηκα στο να βλεπω την εξελιξη του σκορ, περιμενοντας τη συντριβη, και τα ποστ εδω μεσα, περιμενοντας την γραφικοτητα. Το πρωτο δεν ηρθε, χαρη στον ΡΟΥΦΑ, το δευτερο ηρθε, οπως ηταν αναμενομενο.
Λοιπον εγω παω στο τοπικ για Νταγκεναμ, γιατι πρεπει να χασανε με κατω τα χερια οι λατρειες, και σφιγγουν οι κωλοι εκει ψηλα.
Περιμενε, ερχομαι να σε κοροιδεψω αν χασανε, αφου πρωτα εχω αγχωθει που δεν τρωτε γκολ.
ουστ μωρη βαζελα
πα(ν)γκο!!!
Τωρα δεν ξερω αν τσαντιστηκε ή αν το λεει για πλακα.
σοβαρά το λέει. εδώ μιλάμε μόνο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ και μόνο για την ομάδα μας
Ε τα χουμε ξαναπεί βασικά, αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος να παίξει αν ήθελε να διεκδικήσει αποτέλεσμα. Απλά φάνηκε για άλλο ένα ματς ότι με Γκαλέτι τραυματία και Τοροσίδη να χρησιμοποιείται στα κεντρικά χαφ, τα άκρα του Ολυμπιακού είναι ανύπρακτα. Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Ζαιρί αρνητικοί όπως και Ντουντού. Οι υπόλοιποι δεδομένης της δυσκολίας θα έλεγα ότι πραγματοποίησαν από νορμάλ μέχρι πολύ καλή εμφάνιση (αμυντικό κεντρικό δίδυμο, Νικοπολίδης), αλλά αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον τρόπο παιχνιδιού. Η απουσία άκρων σήμερα δεν κόστισε τόσο πολύ γιατί ενίσχυσε τον άξονα και η αλλαγή Στολτίδη ήταν ολόσωστη, άσχετα αν τελικά έφαγε γκολ, για το θέμα των σουτ Άρσεναλ συμφωνώ με Mitsmann.
Τώρα αν νικήσει Σταντάρ περνάει λογικά, θα είναι +5 από αυτή και Άλκμααρ (αν χάσει από Άρσεναλ)
Ρε κοιτα να δεις που οχι μονο ερχονται κατα δεκαδες και μιλανε για Ολυμπιακο ενω οταν το κανει ο Μιτς για ΠΑΟ τρωει βρισιδια, αλλα ξαφνικα ουτε εγω δε μπορω να μιλαω για την ομαδα μου, και τρωω κραξιμο!!
Και ολα αυτα, επειδη υπερασπιστηκα τον ΡΟΥΦΑ που αν πιστεψουμε τα σαιτ και τις μαρτυριες πρεπει να επιασε τα απιαστα, αλλα παρολα αυτα ο αλλος τον λεει ΡΟΥΦΑ ρε μλκ. Μετα εγω ειμαι ο γραφικος.
εσυ κοψε τις μαλακιες
ειπαμε
εχουμε ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
fixxxer, σταμάτα αμέσως και προσπάθησε να φτάσεις το επίπεδο των συγgayρων σου
Θελετε να πατε στο "εχει πλακα να κοροιδευεις τον Ολυμπιακο" να τα πειτε εκει?
[μητς] δεν το ήξερα ότι χρειάζομαι άδεια για να γράφω τη γνώμη μου [/μητς]
Παιδιά ξέρει κανείς πότε και ποιος είναι ο επόμενος σταθμός του θιάσου?
Δεν τους έφτασαν τα 2 τεμάχια και θέλουν κι άλλα.
Δε κρατιούνται....
Να επέμβει η ουέφα.
φιξερ εδω και 5 χρονια τον κηπουρο τον εχουμε στολισει με διαφορα επωνυμια και γουσταρουμε.
εχουμε κανει αλλες 3-4 φορεσ την ιδια συζητηση και ομως 5 χρονια μετα εσενα το μονο που σε νοιαζει ειναι να μη σου θιξουμε τον ταληροπολιδη ρουφα μελος κηπουρο προδοτη κλπ κλπ κλπ
αν δεν καταντας γραφικος που ψαχνεις να βρεις καθε ποτε σου θιγουμε τον προδοτη να κανεις ενα ποστ να μας χαρακτηρισεις γραφικους, δεν ξερω τι αλλο μπορει να εισαι.
παρτο χαμπαρι ..ετσι θα τον λεμε σ αρεσει δε σ αρεσει, θες να ασχολεισαι κι αλλο δικαιωμα σου δε στο κοβει κανενας ..απλα εισαι επιεικως γραφικος και κομπλεξαρα του κερατα που μπαινεις σε ενα οπαδικο παιχνιδι και θες να το παιξεις και καλα υπερανω προσπαθωντας να μας βγαλεις εμας γραφικους.
συνεχισε ετσι
@μιτσμανε συμφωνω για αλκμααρ αλλα μιλαω γενικοτερα για τη φετινη λειτουργια του κετσπαγιακου και την νοοτροπια ανορθωσης που εχει περασει μεχρι τωρα. ταμπουρι αμυνα μπετο πισω και μπροστα κραταμε το σταυρο στο χερι να μας κατσει κανα στημενο η καμμια φαση κι αν το βαλουμε το βαλαμε. εχει απουσιες συμφωνουμε ... τα επομενα ματς θα δειξουν πως θα παει
Γραφτον και Voldemort και Voldi και He Who Must Not Be Named αν θελεις ρε παπαρα, σταρχιδια μου πραγματικα αν θα τον προσβαλλεις ή οχι. Εχω ξαναπει οτι μπορει να γουσταρω καποιους παικτες, αλλα δε θα μου χαλασεις τη μερα αν προσβαλλεις εναν τυπο που επειδη εχει καλα αντανακλαστικα παιρνει εκατονταδες χιλιαδες ευρω το χρονο. Απλα το βρισκω ΑΣΤΕΙΟ να τον λες ρουφα, τι δεν καταλαβαινεις τοσα ποστ? Δεν ειναι κι ο καλυτερος τερματοφυλακας ολων των εποχων, αλλα καλα σε γαμαει τοσα χρονια ε?
(οριστε Ρειβεν επεσα να σου κανω τη χαρη)
δεν καταλαβαινω βασικα γιατι ενω εισαι κομπλεξαρα και γραφικος του κερατα ..θες να πεισεις τον εαυτο σου για το αντιθετο.
ωχ, θα πάρει το shift + alt φωτιά τώρα!
Μπα δεν ασχολουμαι, κλασικος στενομυαλος ελληναρας που νομιζει οτι ολοι πρεπει να τα βλεπουν σαν κι αυτον ειναι.
θα πω κατι και αποσυρομαι.
σ οτι λετε για το νικοπολιδη. Το οτι εφυγε απ τον Παο και πηγε στον Ολυμπιακο και μετα γραφτηκε και μελος και εκανε και δηλωσεις και πεταγε και γαντια και ολα αυτα τα ωραια ειναι πολυ λογικο να οδηγουν σε φαση θυμου και οπαδικης αντιδρασης και ετσι ειναι αρκετα κατανοητο να ακουμε για τον προδοτη, το μελος (αυτο μαλλον δεν τον χαλαει, αφου ο ιδιος γραφτηκε!!!) τον μπουστη, και το μουνοσπιτο.
Οταν ενας τερματοφυλακας κανει τετοιες εμφανισεις, και οταν εδω και 4 χρονια περιπου κανει τετοιες εμφανισεις το να ξεκινας (και να δικαιολογεις οτι εξαιτιας του θυμου σου για τα προτερα) να τον λες ρουφα και ναι μεν θα αποθεωθεις απ τα οπαδικα σου φιλαρακια αλλα, ειναι λιγο καθυστερημενο.
Ειναι σαν να λες "λολ με τον μαλακα τον Γκαλετι" επειδη παιζει στον Ολυμπιακο. Το κατανοω οτι δεν τον πας γιατι φοραει τον γκεηβρο στο στηθος, αλλα εισαι και καθυστερημενος.
Αυτα. Υπνος.
Δλδ οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα βλέπανε το 7 της Ρεάλ και λέγανε "παιχτούρα";
Πιθανον οχι, αλλα οσο να ναι δε μπορεις να πεις "λολ ο ασχετος με το 7"
να πεις "ο μαλακας με το 7" μαζι σου.
Παντως παραγινεται συζητηση για ενα παιχνιδι που 3 μερες μετα, ουτε καν θα αναφερεται κανεις.
Ελα μωρε με τον Ζινταν το παλιοΤΣΑΠΙ.
ο νικοπολ (ιχο ντε πουτα να το πω ευγενικα) ειναι μεγαλος τερμας , ενα κακο παιχνιδι του θυμαμαι μονο αυτο με την τουρκια .
eilikrina sta paparia mou omws ti lete..oute exw pei se kanenan giati mpainei kai postarei gia tin antipali omada otan paizei klp...
genika otan paizei o olympiakos thelw na xanei...apla kai ksekathara....
dld esy prin to mats px den kaneis katholou kazoura se gnwstous sou gaurous? ektos an perimenete na teleiwsei to mats gia na ksekinisete tis spoudaies podosfairikes analyseis kserw gw opote paso
Μαρτυρανε χωρις ξυλο.