Βγενόπουλος στο σέντρα είπε ότι είναι θετικοί και θα γίνει ραντεβού την Τετάρτη να καθοριστούν οι λεπτομέρειες.
Printable View
Βγενόπουλος στο σέντρα είπε ότι είναι θετικοί και θα γίνει ραντεβού την Τετάρτη να καθοριστούν οι λεπτομέρειες.
Αι στο διαολο Τζιγγερ! Ευχαριστουμε. Οχι δεν γουσταρω τον Βγενοπουλο αλλα
να έρθει σε μας!!!
http://j.imagehost.org/0032/poula_psofa.jpg
Τι Celtics ρε καταραμένε;Άσε τα τριφύλλια στην ησυχία τους επιτέλους.:moutza:
μακάρι, αλλά αν δεν πέσουν υπογραφές δε σχολιάζω κ δεν χαίρομαι ακόμη.
τα ίδια κι εγώ με τη διαφορά ότι σχολιάζω. αν ισχύει ότι δίνει το 25% της παε, είμαστε καλά. αν δίνει το 25% από το δικό του, υπάρχει θέμα γιατί και πάλι το μπλοκ πεκ δε θα έχει πάνω από το 50% οπότε δεν υπάρχει νόημα γιατί αν δεν παίρνουν πλειοψηφία, απλά παίρνουν χρέη και μάλιστα προς την τράπεζα των β. αναμένουμε γιατί μπορεί να είναι πάλι κανένα κολπάκι.
Ε ναι εδώ που τα λέμε δίκιο έχεις. Είναι ο ορισμός του "πολύ καλό για να είναι αληθινό". Αλλά ρε γμτ ακόμη κι έτσι δεν είναι σαν να κοιτάς το δελτίο τζόκερ και να βλέπεις οτι πιάνεις όλα τα νούμερα και απλά περιμένεις να δείς με πόσους θα μοιραστείς τα κέρδη; Προσωπικά θέλω να συγκρατήσω την χαρά μου, αλλα δεν μου βγαίνει ρε γμτ :grin:
ότι παίζει γενικά να είναι κολπάκι είναι σαφές αλλά στην επιστολή λέει ότι αν δεχθούν θα έχουν το πλειοψηφικό πακέτο όποτε δεν μπορεί να εννοεί το 25% του πενηντατόσο% που έχει ήδη αλλά το 25% τέλος.
κρίμα για τον αγωνιστή Κωνσταντόπουλο πάντως σε περίπτωση τελικά που.
γιατί, δεν θα παραμείνει πρόεδρος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ξέρει τι κάνει ο Ραλίστας. Για ΑΜΚ δεν παίζει φράγκο λέει, οπότε όχι απλά μεταβιβάζει αλλά χαρίζει το 25% της ΠΑΕ να πέσει η ΑΜΚ στα κεφάλια των πατεροβγενοπουλαίων.
Οk απλά αν δε γίνει κάτι και τώρα, δεν ξέρω ας ψάξουν χώρα να κρυφτούν, πλέον διακαιολογία δεν υπάρχει για ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ, το Γενάρη Φερνάντο Τόρες στην ΠΑΙΑΝΙΑ για back up του "ιδιοκτήτη Βentley"!
Πραγματικά ευχάριστα νέα! Τα είχαμε όλοι ανάγκη, σε αυτή την εποχή που ακούμε όλο δυσάρεστες ειδήσεις.
Ε καλά τα έχουμε ξαναπεί αυτά, ποδόσφαιρο, διασκέδαση, μπλα μπλα μπλα, μη του δίνεις περισσότερη σημασία απόσο πρέπει. Είναι σαν να σου λέει κάποιος "εδώ ο κόσμος χάνεται και εσύ πας στο Praise the Fuzz".
λολ, οχτώ στις οχτώ μούτζες όμως, μάλλον μέσα στην "ασοβαρότητα" του θέματος μερικοί το βλέπουν αρκετά σοβαρά για να μην μπορούν να σκάσουν μισό χαμογελάκι αυτοσαρκαζόμενοι.
Πας για ατομικό ρεκόρ μου φαίνεται. Τι μισό χαμογελάκι να σκάσει κάποιος όταν το ποστ σου ορίζει εκ νέου την πουτσοειρωνεία;
λολ, ξύδι :mrgreen:
Και όχι, δεν το έγραψα για να ειρωνευτώ κάποιον, νόμιζα ότι καταλαβαίνετε πολύ καλά τη σοβαρότητα του να χαίρεται κάποιος επειδή ο ένας μεγαλοκαρχαρίας χάρισε μετοχές σε μια ΑΕ σε έναν άλλο μεγαλοκαρχαρία και το έγραψα εντελώς χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν είναι κακό, όλοι το κάνουμε αυτό, να χαιρόμαστε για ηλίθιους λόγους, ανθρώπινο είναι. Ούτε με νοιάζει ιδιαίτερα αν πάω για ατομικό ή παγκόσμιο ρεκόρ μούτζας, πλάκα έχει :-)
Πάνε είναι αυτονόητο ότι όσοι χάρηκαν το έκαναν επειδή γουστάρουν να βλέπουν μπάλα και τώρα έχουν την ελπίδα να δουν καλύτερη μπάλα από την (πουτσο)ομάδα τους. Δε χαίρεται κανείς για το deal των επιχειρηματιών, συγκεκριμένα αμφιβάλλω αν έστω και ένας ενδιαφέρεται για τις λεπτομέρειες. Από αυτή την άποψη και δεδομένου ότι για πολλούς το ποδόσφαιρο αποτελεί χαρά, διασκέδαση κτλ κτλ δεν είναι καθόλου ηλίθιο να χαίρονται. Το ότι είναι βάζελοι βέβαια είναι, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Καλά, παπάρια μάντολες. Το βάρος δεν πέφτει στο "δουν καλύτερη μπάλα" αλλά στο "από την ομάδα τους". Αν θες καλή μπάλα τη βρίσκεις παντού. Το ότι θεωρείς μια ομάδα "δικιά σου" είναι αστείο, όπως και να το κάνουμε. Δεν είναι κακό να το κάνεις όπως είπα και πιο πάνω. Το να μην το θεωρείς αυθαίρετο και άξιο μισού χαμόγελου επίσης δεν είναι κακό. Αλλά είναι μίζερο.
Σιγά που δεν το καταλαβαίνω. Άλλωστε στα ντροπιαστικά εφηβικά μου χρόνια ήμουν βαμμένος ΓΑΒΡΟΣ και είχα σηκώσει τη μισή μπουτίκ του ολυμπιακού. Επίσης και σήμερα χαίρομαι με χαζά πράματα. Η χαρά που μου δίνουν είναι υπαρκτή, αλλά αυτά εξακολουθούν να είναι χαζά. Πχ λατρεύω τη μυρωδιά του βρεγμένου χώματος. Αν μου πει κάποιος "χα, κοίτα με τι πράματα γίνεται ευτυχισμένος ο κόσμος" θα συμφωνήσω ότι δεν είναι δα και κανένα γεγονός κοσμοϊστορικής σημασίας και ίσως να χαμογελάσω λίγο και με την πάρτη μου. Ίσως πάλι να είμαι χαζοχαρούμενος γενικά και να μην μπορώ να πάρω τίποτα υπερβολικά στα σοβαρά, πράγμα στο οποίο επίσης δηλώνω ένοχος.
Χμ βασικά σαυτό το τόπικ έχεις πάρει υπερβολικά στα σοβαρά τα πράγματα, άρα δε θα πρέπει να δηλώνεις ένοχος. Για τα υπόλοιπα, προσωπικά είμαι "φανατικά" αντίθετος με τα "κοσμοϊστορικής σημασίας γεγονότα", τα οποία βρίσκω χαζά σε σχέση με τα ωραία και απλά, όπως το βρεγμένο χώμα που είπες, άρα δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ως προς την χαζομάρα του ποδοσφαίρου.
Καλά, δεν έχω πάρει κάτι ιδιαίτερα στα σοβαρά, αλλά αν το πιστεύεις δεν μπορώ να σου αποδείξω το αντίθετο. Ό,τι έγραψα ήταν με πολύ ΑΝΑΛΑΦΡΗ και ΚΕΦΑΤΗ διάθεση για ΧΑΒΑΛΕ, αλήθεια!
κωλόγαυροι δεν παίρνετε μπούλο από το θρεντ μας ? να πάτε αλλού να κάνετε ψυχανάλυση.
Dragonlord mporeis na gineis PAOK , afou antipa8eis tous megalokarxaries kai vare8ikes tous gavrous , isws vreis afto pou psaxneis stis sardeles .
Προτείνεις να σβηστεί το αθλέτικς λοιπόν;
Καλά, καλά, φεύγω, συνεχίστε :mrgreen:
Το ραντεβού των Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα ολοκληρώθηκε με τους τρεις άνδρες να καταλήγουν σε συμφωνία. Πατέρας: "Αναλαμβάνω από τώρα". Βγενόπουλος: "Ιστορική μέρα"
http://dai.ly/c53oNX
Γεια σου ραλιστα με τα ωραια σου!
Τι άλλο έμενε να δούμε για να καταλάβουμε οτι μόνο στο "τομάρι" είναι βάζελος.
Αχαχαχ, τα γυαλιά ήταν για τα φλας;
Η δήλωση του Νίκου Κωνσταντόπουλου:
«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι αυτονόητη η παραίτησή μου. Εύχομαι την ανοδική πορεία του Παναθηναϊκού, όπως την αξίζει η ιστορία και ο κόσμος του, με αγωνιστικές επιτυχίες και ουσιαστικές παρεμβάσεις για την εξυγίανση του αθλήματος και την αντιμετώπιση της βίας»
goodbye sweet prince
Άντε μετά να του πεις ότι δεν είναι σ-φόδρα Παναθηναϊκός…
© σάιτ σπορφμ
........................
ναι ρε γμτ!!!
http://i52.photobucket.com/albums/g3...s/2ff5046b.jpg
inb4 tyler :P
1. Τα ποσοστά των ανωτέρω στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παραμείνουνε ως έχουνε μέχρι την 01.05.2011
2.Θα συμμετέχουμε και οι τρεις στην αύξηση κεφαλαίου των € 15.000.000 στο ποσοστό που έχουμε σήμερα (Αναμένετε να διευκρινισθεί η θέση των υπόλοιπων μετόχων).
3. Οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας θα έχουμε το “call option” να αποδεχθούμε την μείωση κατά 25% των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη , την 01.05.2011 μέσω μεγαλύτερης συμμετοχής σε επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και όχι σαν “δωρεά”.
Η ανωτέρω αποδοχή μείωσης του ποσοστού του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη θα εξαρτηθεί από το εάν θα υπάρξει από τώρα μέχρι την 01.05.2011 κλίμα ειλικρινούς εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα.
Εάν δεν υπάρχει καλή πίστη και διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας ή οποιαδήποτε αλλαγή μετοχικής σύνθεσης είναι άνευ ουσίας.
(Την ίδια “ζημιά” ή “καλό” στην ομάδα μπορεί να κάνει ο κάτοχος του 5% με τον κάτοχο του 50%).
4. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα αποκηρύξει δημόσια κάθε διχαστική κίνηση που εκπορεύεται από το περιβάλλον και το ίδιο θα πράξουν και ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας αν προκύψει τέτοιο ζήτημα.
5. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν θα προχωρούνε σε καμία ‘δήλωση’, ‘ανακοίνωση’ ή ‘κίνηση’ σε ζητήματα που αφορούνε την ΠΑΕ χωρίς να τους ζητηθεί από τον Νικόλα Πατέρα για το διάστημα που θα είναι πρόεδρος.
Χμμ...οκ