Originally Posted by
ikonoklast
Κοίτα, μανωλέτο, δε με αντιπροσωπεύει τόσο αυτού του τύπου η αντιπαράθεση αλλά αφού κι εσύ στο παρελθόν έχεις αποφασίσει να κάνεις καταιγιστικά ποστ του τύπου "εφτά ευρώ", είπα να το δοκιμάσω το "τρείς νεκροί" μπας και συγκινήσω. Τελικά γέλασες, κι αυτό καλό είναι. Κι οι νεκροί νεκροί βέβαια. Και η μύγα μακριά απο το σπαθί σας, μη μας πούνε και αδερφές ότι συζητήσαμε στα σοβαρά τι συνεβή και πώς και γιατί μακριά απο μαλακίες και ξεράσματα. Όταν πηδιούνται τέτοιες πορείες για τέτοιες μαλακίες, όταν σκάει το κάθε λοβοτομημένο να τα γαμήσει τη μάνα εκεί που λες ότι ανοίγει μια χαραμαδίτσα για πράγματα μεγάλα, και πολύ ειδικά όταν αυτό το μαλακισμένο στέλνει και τρείς εργαζόμενους (όχι μπάτσους, όχι βουλευτές, όχι τραπεζίτες) ανθρώπους στο χάρο, ε τότε ό,τι μου καβλώσει θα λέω και δε θα ζητάω και τα ρέστα από κανένα μαλάκα, μην ξοδεύεις το χρόνο σου να με/μας νουθετήσεις για τα κομπλεξ μας. Και επειδή αναφέρθηκε προηγούμενα από τον κάλκι ή τον άλλο τον γλέιφτη, δεν υπερασπίζομαι καμμία αφηρημένη "αριστερά" σε αυτή τη κουβέντα, υπερασπίζομαι αυτόν τον αριθμό, που είναι η πλειοψηφία, που απήργησε η/και κατέβηκε στο δρόμο ή που είναι δυνητικά μαζί μου ενάντια στη χούντα, στον πούτσο μου η αναρχία σας ή όποια άλλη μαλακία.