"γαμημένοι πίθηκες να πάτε στο non-metal"
= τελειότητα. Φυσικά τους κράζουμε και εκεί του στυλ βρωμιάρηδες χεβιμεταλλάδες φύγετε από δω, οπότε το τρέντι φλώρικο χαρντκοροψευτομέταλ παίρνει πούλο από το φόρουμ γενικώς. Χοχο!
Printable View
"γαμημένοι πίθηκες να πάτε στο non-metal"
= τελειότητα. Φυσικά τους κράζουμε και εκεί του στυλ βρωμιάρηδες χεβιμεταλλάδες φύγετε από δω, οπότε το τρέντι φλώρικο χαρντκοροψευτομέταλ παίρνει πούλο από το φόρουμ γενικώς. Χοχο!
1) μα ποιος σου είπε οτι γουσταρω/ουν να τρολαρουν στους disturbed:P
2) δεν μπορεις να εγγυηθείς μείωση τρολλ. Ο χρόνος θα το δείξει.
Για την όρεξη που λες συμφωνω. Ειμαι ενας απ'αυτούς που δεν εχω όρεξη να ποσταρω γιατι μπαίνω μεσα στο μιούσικ και ξανατσακώνονται για μανογουορ και μεταλλικα και αννιχιλατορ και ξαναμανα.
Πραγμα που οδηγεί στους ελαχιστους διαφορετικούς ορεξατους να περνανε στην αντίδραση, να πετανε ενα εξώφυλλο απο χωριό της Χιλής και να γίνονται αυτόματα αλλη γκρούπα και ο κύκλος συνεχίζεται.
Εδώ που τα λεμε μου χουν σπασει λιγακι τα νευρα με τους ξερόλες που ότι και να ποσταρεις το χουν ακούσει και πεταγονται και λενε "γαμαει". Μα μια φορα το χεις ακούσει ρε Τζιριτζάντζουλα, τι πεταγεσαι ρε ξερόλα. Γαμω το κερατο σου γαμω.
Καλά ρε συ τι λέμε τόση ώρα; Το παράδειγμα πριν 2 σελίδες το ξέχασες κιόλας;
διάφορα θρεντ θέλω να κάνω και θα τα κάνω, δε φοβάμαι τίποτα. Θα είναι καλύτερο όμως σε ένα νον-μέταλ κοινό, αυτό θέλω να πω. Δεν είναι ότι θα με πειράξει το "φακ γιου ρε, εδώ θέλουμε ατσάλι" αλλά αφού θέλουν ατσάλι, ας έχουνε μόνο ατσάλι, με πιάνεις, μ?
πιστεύω πως οι σούπερ ατσαλένιοι χεβιμεταλλάδες εδωμέσα είναι λίγοι (μην κοιτάς που σκούζουν περισσότερο) ώστε να περνάει το δικό τους.
Ωχού δε θα συννενοηθούμε ποτέ εμείς, δεν με ενδιαφέρει εμένα το να περνάει κανενός το δικό του, με ενδιαφέρει να υπάρχει ένα ανθρώπινο περιβάλλον και για τους δύο (!) και ένα σωστό και οργανωμένο μέρος για μουσική συζήτηση, αυτό λέω. Τέσπα, μία πρόταση έκανα, άντε το κουράσαμε.
Και τα έξι ήταν υπέροχα!
:moutza: +1
στοκε
Ας ξυπνήσει κάποιος τον άντμιν. Ο λαος έχει απαιτήσεις! Τα πράγματα είναι σοβαρά και σηκώνουν διάλογο και πολλ.
Το ER που θέλουμε; :thumbsup:
Κατά τα άλλα, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πριν κάτι χρονάκια οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι. Και ενώ είχαν περάσει από εδώ μέσα άτομα που ξέραν πολύ μπάλα από μουσική(ναι, αυτά τα εμετικά ουσιξιξίξχεβιμέταλζ random_er_user©), η "ανοιχτόμυαλη" λογική του ER τα έδιωξε. Κάποτε βασικά εδώ μπορούσε να μπει ο ΧΨΖ χρήστης και να μάθει και 10 πράγματα. Τώρα κανά εξώφυλλο και άντε στο τσακίρ κέφι κανά ριβιού 5 γραμμών.
Χμ. Θα πω μια γνώμη, μιας κι είμαι από αυτούς που κινούνται ανάμεσα.
Και να κάνετε split, άντε να κρατήσει κανά μήνα κι αυτό ήτανε.
Ξέρετε γιατί στα χέβυ μέταλ δε κάθομαι να γράψω δύο απλές γραμμές; Επειδή θα απαντήσουν. Και θα πουν κάτι παραπάνω από ένα ξερό γαμάει.
Δείτε πχ τι συζητήσεις έχουν παιχτεί στο παλιό ξεθάβιν. Το πλέον άσχετο τόπικ για να ανοίξεις σοβαρή κουβέντα.
Εγώ λέω να μην προτρέχουμε να πούμε τι ΘΑ γίνει. Η παρούσα κατάσταση αυτό λέμε ότι κάνει, αποθαρρύνει κόσμο, οπότε το να δοκιμάσουμε κάτι άλλο δεν είναι άσχημη ιδέα.