nai gms ta i tipisa exei perasei tin fasi ''den yparxei ayto poy kanei leme'' kai mpike me to kefali stin ''as thn orgwsei epitelus kapoios me ena trakter''
entit tsone ton perneis kai sy
Printable View
nai gms ta i tipisa exei perasei tin fasi ''den yparxei ayto poy kanei leme'' kai mpike me to kefali stin ''as thn orgwsei epitelus kapoios me ena trakter''
entit tsone ton perneis kai sy
κλαίω με κρου γιατί είναι για κλάματα
Εφυγε με εξαγωγη ο φρονιμιτης που ειχε μια τρυπα σαν το Γκραν Κανυον, ΠΟΥΛΟ ΓΑΜΙΔΙ :wave:
Σε ευχαριστω πολυ Πιτερ Συμεονιντιζ.
YLR twra.
Α, ο κάρχαρτ με τον βικότνικ πήγαν τελικά, έκλεισαν άλλη πτήση τελευταία στιγμή και τώρα βρίσκονται αποκλεισμένοι στη Γενεύη χάνοντας την πρώτη μέρα του φεστιβάλ. FTL, δεν έχει τελειωμό.
μαλλον το εκαναν ολο αυτο για να γλιτωσουν απο σενα, νομιζω πως αξιζε και τα λεφτα και ο κοπος
Έλα βρε φίξερ, θα 'χεις και 'συ μια μέρα φίλους =)
με φιλους σαν εσενα, τι να τους κανεις τους φιλους? καλυτερα μονος.-
Φίξερ κατσικοπόδαρε ακυρώθηκε η πτήση μου :gun:
Να πω και την ιστορια μιας με βριζει. Με πετυχαινει στο εμεσεν και μου λεει οτι μπορει να ακυρωθει η πτηση του γιατι εχει αερα.
Και του λεω "πω μαλακια, καλη τυχη". Αυτα εγιναν και με λεει κατσικοποδαρο!
αρχίσαμε τις δουλειές στο μπάνιο, επιτέλους.
και επειδή όπως είχα πει είναι φιλικές συμμετοχές όλα, την κατεδάφιση την κάνουμε μόνοι μας.
ως εδώ καλά.
μέχρι που σπάσαμε [όχι εγώ] την σωλήνα και άρχισε να αναβλύζει το νερό!
τουλάχιστον 3 μέρες έτσι... δλδ μάλλον 4.
όλε!
Pool's open.
νομιζω πως θα κανω ενα απο τα πιο ον-τοπικ ποστς ραητ ναο:
ποσταρω απο λονδινο οπου ειμαι με το αμόρε
ήρθαμε τη Κυριακή. ολα ωραια κ καλα
δευτερα βλέπουμε Neurosis και (συμπαθάτε με αλλά) απογοητευτήκαμε. Ίσως οι προσδοκιες να ήταν υψηλές.
κύλισαν 2 μερες ξέγνιαστου τουρισμού στα γνωστα αγνωστα μερη
το βράδυ της τεταρτης πέφτουμε κ οι 2 με πυρετους κ κομμαρες κ κλπ
σκαει μνμ απο easyjet οτι η πτήση της επιστροφης ακυρώνεται λόγω της απεργίας στην Ελλάδα (ναι ειχαμε κλεισει στις 15). Το wifi του ξενοδοχείου δε δουλευει λόγω επισκευών που κάνουν. λογω της καταστασής μας δεν ειμαστε να πολυβγαινουμε αλλα κ ακομα στο απεναντι τεηπωλείο που πήγαμε δεν ειχαμε καλύτερη τύχη.
Ακολουθούν 2 μέρες παράτολμων σύντομων εξόδων απο το δωμάτιο με αποτέλεσμα να μας κάνουν χειρότερα.
την επόμενη (χθες δλδ) τη περασαμε ολοτελα κλεισμενοι μεσα.
Σήμερα νιώσαμε καλυτερα κ ξεθαρεψαμε κ πηγαμε πιο μακρια με σκοπο να βρουμε κ κανενα μερος να αλλαξουμε τα αεροπορικα. κατι που διαπιστώσαμε γινόταν μόνο για ΑΥΡΙΟ σε λογική τιμή, και καθολου σχεδον μεχρι τα χριστουγεννα. Αυτό σημαίνει οτι χάνουμε godspeed τη Τρίτη, καθώς κ τη τελευταία ελπίδα για λιγο ακομα τουρισμό.
αυτά απο τη πρωτη μας επισκεψη στο λονδον
.
Ουσιαστικά από τις 10 προγραμματισμενες μέρες στο Λονδίνο, ζήσαμε τις 5 στο Λονδίνο τις 3 στο ξενοδοχείο και χάνουμε τις 2 επόμενες.
Όποιος μας ζήλεψε που φεύγαμε, απλά βρήκε τα λάθος άτομα να ζηλέψει :(
Ας έχουμε ένα ευχάριστο ταξίδι επιστροφής τουλάχιστον!