Γιατί να υπογράψεις πάνω στην κάρτα;
Printable View
Γιατί να υπογράψεις πάνω στην κάρτα;
αφού στην εθνική είναι ΜΑΛΑΚΕΣ με τις κάρτες (έχω κι εγώ παρόμοια εμπειρία), γιατί δεν αλλάζετε τράπεζα;
μισθοδοσία;
αλλάζουν τις εθνοcash γιατί οι παλιές δεν έχουν "τσιπ" (αυτή τη μαλακία που έχουν κι οι τηλεκάρτες τέλος πάντων) όπως είναι τα νέα ΣΤΑΝΤΑΡΝΤΣ στις κάρτες αναλήψεων. κι εμένα έρχεται από μογγολία μεριά, τους έχω πάρει 80 τηλέφωνα κι επισκέψεις (έρχεται έρχεται). σπυρέτο να πας να σηκώσεις φράγκα να επιβεβαιώσουμε αν δεν ισχύουν πλέον.
εμενα παντως την πιστωτικη μου την ειχανε ετοιμη σε 1 μιση βδομαδα, για εθνοκας δεν δοκιμασα ακομα την τυχη μου.
rat_poison, θα ανοίξω μια καπιταλιστική συζήτηση γενικά με το "πόσο ικανοποιημένος είμαι από την τράπεζά μου" στα πλαίσια του γενικού "προβλήματα που έχει ο κοσμάκης, ρε"
ο λόγος που δεν αλλάζω τράπεζα μετά τη μαλακιάρα που συνέβη, συνίσταται στο ότι είναι όλοι μπουρδελιάρηδες και έχω ακούσει αντίστοιχες φρικαλεότητες σε κάθε πιθανή επωνυμία.
χθες επίσης ήταν κωλοφάκεν άγιο πνεύμα (ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ) και όλο το "Εξυπηρέτηση Πελατών" έπινε Ούζα και έτρωγε Καλαμάρια, και είχαν αφήσει μόνο έναν τύπο να ακυρώνει κάρτες, τον μοναδικό άχρηστο σε μένα άνθρωπο στη φάση αυτή
Deggial έκανα ένα παράπονο σήμερα σε έναν ευγενέστατο κύριο, ο οποίος σε κάποια στιγμή μου λέει "έχετε απόλυτο δίκιο, έπρεπε να σας ενημερώσουν, να πάρετε να παραπονεθείτε!". Έκανα μια ερώτηση κρίσεως του στυλ "είσαι στα καλά σου; αυτό ακριβώς κάνω!", και υποσχέθηκε να φέρει το παράπονό μου στα ανώτατα κλιμάκια της τραπέζης. Τώρα θα το συζητάνε με την ΒΥΖΑΡΟΥ
Κατώριμε ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ να μη μου εξηγήσεις πως ακριβώς λειτουργεί το τμήμα παραπόνων στην HSBC του Λονδίνου και γιατί "ο έλληνας θα παραμείνει έλληνας"
Σιγα μην το συζητανε με τη βυζαρου.
Εγώ επειδή είμαι ατσίδας παράγγειλα την νέα Εθνοκάρτα νωρίς, όταν άρχισαν να εμφανίζονται τα μηνύματα περί αλλαγής κάρτας στα ΑΤΜ, αυτή ήρθε εγκαίρως και everything went better than expected.
ποστ πιξ οφ βιζαρού;
γελάμε , τα μούσια μεγαλώνουν νατουρέλ και δεν τα ακουμπάμε παρά μόνο αν εμφανιστούν σοβαρά σημάδια σηψαιμίας στο δέρμα.
Πάντως εποχές που κούρευα ξύριζα τα πάντα είχα πάρει μια από Κωτσόβολο σε γαμηστερό μεταλλικό (:dfinger:) βαλιτσάκι και ακόμα ζει, απλά πάρε να παίζει και με ρεύμα.
...έψαξα στο site του kotsovolos και δεν είχε κάτι παρόμοιο.
Για το θέμα εθνοcash νιώθω πολύ υπεράνω .... μου ήρθε η καινούρια πριν 2 μήνες χωρίς καν να κάνω αίτηση.
εμ, εγω εχω τη plus εδω και κατι μηνες αλλα ακομα χρησιμοποιω κανονικα τη παλια (δοκιμασμενη πριν κατι μερες)
...πως ενεργοποιω τη καινουργια :?:
εμενα μου ρθε μονη της η νεα καρτα την ενεργοποιησα στο μπαμ μπαμ/πατ κιουτ/αψε σβησε/μανι μανι και ουτε πορνη ουτε ζημια.
Εγω μετά από μια 5ετία που είχα μια φιλιπς και πεθανε, πήρα μια φθηνιάρικη izzy την οποία την έχω 1,5 χρόνο, εχει καλύτερη μπαταρία από την άλλη, αλλά και να χαλάσει, στα αρχίδια μου, 25 ευρώ ήταν αυτά.
Έτσι :dfinger:
Μήπως έχει στουμπώσει η κεφαλή από τρίχες?
Πάρε την ίδια πάλι αν πέθανε τούτη. Θα σε πονέσει πολύ περισσότερο να σου χαλάσει μηχανή των 50-80 ευρώ.
δεν ηξερα που να το βαλω οποτε συνχωρεστε με εκ των προτερων
αυτο το ειδατε?
http://cdn.thebest.gr/media/images/s...1ee1341aaf.jpg :shock:
καποιος μας κανει πλακα
Ναι, δεν πρέπει να είναι για πολλά πολλά, είναι γενικά εύθραυστη, φαίνεται.
Deniz, υπάρχει και μια φιλιπς αντίστοιχη σε αυτά τα λεφτά, κοίταξέ την. Βέβαια αν την θες και για κούρεμα κλπ, τότε πήγαινε σε κάτι καλύτερο, για μάλλον θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα με την ίζυ.
καλημερα. ξημερωσε και σημερα μεχρι να γυρισω απ την δουλεια...πουτανα ξενιτιά.
πω, φρικη να ξημερωνει απ'τις 3. εδώ τέσσερις παρά και δεν την παλεύω
megalh skatila na ksupnas apto fws kai to roloi sou na leei 4:45.
edit: am, e.
τελεψαμε σημερα και με τα δικαστηρια
εχουμε φακελο πιο λευκο και απο τη μαπα χοντρογκοθους γκομενας στο dark sun
ευχαριστω την ελληνικη δικαιοσυνη και τον δικηγορο μου:touched:
Spoiler
Πες και γιατί σε τράβαγαν όμως.
εξυβριση-φθορα ξενης ιδιοκτησιας:oops:
Αμα πεσω στο κρεββατι δεν καταλαβαινω απο φωτα ουτε απο σειρηνες!
Βάλε άβαταρ τον Οδυσσέα τότε ρε μαλάκα.
πινκαρα. μ αρεσει το καλο χιουμορ.αν και το ρε μαλακα ειναι λιγο περιττό
eimai gay kai m'aresei opws kai h Miliaresi
ξημερωσε και σημερα μεχρι ν γυρισω , αλλα ρεπο και διημερο μεταλ φεστιβαλ (μαλλον υπο βροχη) judas priest, morbid angel, deicide, kyuss, korn, gwar, anvil και αλλα 10 συγκροτηματακια! θα καει το πελεκουδι!
θα περάσεις ένα 2ημερο.... ΑΨΕΧΑΣΤΟ!
κάθε φορά που ξυπνάω σε αυτή τη κατάσταση σκέφτομαι πως είμαι πολύ μεγάλη για τόσο πιώμα και χορούς μέχρι το πρωί. Κ το μόνο που υπάρχει στο σπίτι πιο κοντά σε βιταμίνη C είναι μια γρανίτα φράουλα από τον σκλαβενίτη.
Αλλά από την άλλη έρχεται κ το πάρτι των σερβιτόρων/μαγείρων σε λίγο...
αυτη τη στιγμη στη διπλανη πολυκατοικια τσακωνονται με ουρλιαχτα, μαλιοτραβηγματα και χαμο δυο τυπισσες για εναν γκομενο. Αντι να διαβαζω, μονο ποπ κορν δεν εχω παρει στο μπαλκονι 8)
ναι κυριες και κυριοι καγαρουσταρω κατινιες γιατιSpoiler
εντιτ - μολις επεσαν γαμοσταυριδια ΠΩΩΩΩΩΩ σελιδα δε θα σταυρωσω αποψε :touched:
:pink:
χαχαχα θα στησω καρτερι με τη καμερα λοιπον :D
update - ακουστηκε ενα φαπ και ουρλιαχτα. Θα κλαψω απο τη συγκινηση μαλακες
ε πες κανα διαλογο ομως.
σε αλλα νεα
ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ 8.
καλημερα!!
Καλημέρα !