oxi eixe fygei tote:-D
Printable View
oxi eixe fygei tote:-D
δε ξερω καν ποιος ειναι ο χρηστης αλλα γελαω καθε φορα που βλεπω το death from above 1821.
σαν σχετικά νεουπας στο er αν και ξεχασμένη εγγραφή από το 2012 που είχα κάνει....το νικνεημ δεν είναι κάτι που αντιπροσώπευει απλά είχα ένα random name στο wow κ μαρεσε κ το βάλα και δω. προς καποιες παρερμηνειες που έχουν κάνει κάποιοι....Ούτε Γερμανός είμαι ούτε ναζί .....Αυτά
καθε φορα που βλεπω ποστ σου εχω την φατσα του γιαπωνεζου στα αριστερα
είναι ο Ken Jeong (hangover,community)αν τον ξέρεις?......
Και φυσικά δεν είναι γιαπωνέζος!!!!
Δε μας νοιάζει ρε.
Επειδή το νικνέημ σου δεν κρύβει καμία ιστορία από πίσω, αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να μιλάς με αυτόν τον τρόπο σε όσους έχουν κάτι διαφορετικό να πουν.
Η ιστορία του δικού σου νικνέημ πάντως είναι μια αισχρή ξεπατικωσιά του A Million Miles Away του Ρόραρου, έτσι; Να τα λέμε αυτά! :p
Το δικο μου κρυβει πολλες ιστοριες... να ξερατε ποσες εχω μαζεψει απ το ταξι
Είμαι ο Θάνος Τζήμερος.
I Am I
Έχω και ISO 22000. Τηλεφωνείστε τώρα!
http://www.look4it.gr/datafiles/imag...diko%20001.jpg
ακριβός είσαι!
1 πιτόγυρο Θεσσαλονίκης = 3 "σουβλάκια" στου Μπαϊραχτάρη
μιλάμε για πολύ νοημα
Οπότε για να μην είναι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ = ΚΟΜΠΛΕΞ, έπρεπε να μιλήσω για Κοτοπουλάδες, έτσι; :D Μα, πάντα τα τουριστικά δεν παίρνεις σα μέτρο σύγκρισης; Άσε που έγιναν και τόσα υπουργικά συμβούλια εκεί μέσα. Χρυσές εποχές για το έθνος.
Εγώ χα φάει σε ένα στο παγκράτι, που ήταν πολύ σωστό, 1,80 αν θυμάμαι καλά, μα καμία σχέση με το "κρέας" που θελουν να πλασάρουν εδώ και από μέγεθος δεν το έλεγες και μικρό. Μέτριο προς μεγάλο ήταν.
Η μαλακία ήταν ότι απέναντι είχε το μπατσοτμήμα και φεύγοντας είδα πινακίδα προσφορών "με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας έκπτωση 40%". Όξω καργιόλη.
Συγκίνηση με Φαντομντακ που αρπαχτηκε με Κοτοπουλαδες... :touched: :brofist: :touched:
και πού να πήγαινα κιόλας, τις προάλλες που ήταν κλειστό το κοκορίκο (στις 4:20 wtf) φάγαμε αναγκαστικά ένα μπέργκερ στους πράσινους κοτοπουλάδες και μόνο που δε δακρύσαμε από την ιεροσυλία