Spoiler
Printable View
Spoiler
xekolate me ta spoiler. kai oi upotheseis sas se spoiler?
pianomenos apo auta pou arxise na leei o carhar sas xanalew
to anakalupsa
o richard einai o terminator pou esteile o theos na voithisei to kosmo
giauto de fernei antirhsh etsi einai programmatismenos
sas to lew steilte to email na me xefortotheite
sovara twra
einai parapanw apo kontra episthmhs thrhskeias einai megalutero
einai genika h eswteriki pali tou anthrwpou na prospathei na ginei apaleftos
o locke xerw pws tha skotwsei to iakwvo
polu apla to oneireutika
Spoiler
Spoiler
Spoiler
παντως ο φιξερ εχει δικιο
στανταρ δε μας εχουν δωσει ακομα αρκετα κομματια
θα μας πουν παλι κανα κουλο και θα αναθεωρησουμε τα παντα
γουσταρω secret government experiment ομαδικης υπνωτησης
ή ακομα καλυτερη εφη θωδη παραθρησκευτικες οργανωσεις\\
\
η ακομα καλυτερα πρεζακια σε φυλακη που λιωνουν στους μπαφους και βλεπουν παπαριες
είδα κ γω μαζεμένα τα 2 τελευταία
και κει που παγαίνουνε όλοι συνάμενοι κουνάμενοι για τζέηκομπ, τσουυυυυυυυυυυυυυυυπ.. η Ιλάνα με τους αρχίδες της κ ΠΟΛΕΜΟΣ!
φέρτε στο λαό 3ο πάρτυ κρούσης να γίνει τσι ποτάνας λέμεεεεε
α κ μπέρνη ωραία όλα αυτά
αλλά κούρασε ο τερμινέητορ ρε μλκ.. λοστ βλέπουμε8)
λολ μόλις σκέφτηκα κάτι που χώνει
ο Λοκ με τους δικούς του φτάνουν έξω από την καλύβα του Τζέικομπ και τον καλούν να εμφανιστεί.
η πόρτα ανοίγει αργά και ανατριχιαστικά όπως συνήθως και από μέσα βγαίνει ο Βίνσεντ, ο σκύλος!!
φυσικά, μετά από λίγο θα εμφανιστεί και ο Τζέικομπ, αλλά θα χώνει να το κάνουν αυτό με το σκύλο, έτσι για τη φάση, για όσους λέμε ότι ο Βίνσεντ είναι ο Τζέικομπ λολζ : D
έπος!
απόλυτο έπος αν γίνει κάτι τέτοιο
το θέμα είναι τώρα να γίνει, να βγει δειλά δειλά ο κόπρος έξω..
και να μείνει εκεί.. να μη βγει τζέηκομπ/κριστιαν/κσισταρχιδιασου..
ΕΚΕΙ θα είναι ΕΠΟΣ!
ι καβλα θαναι να ωγει ο χριστοσ
ή κάνας τέτοιος
<--------------
Χεχ, και πάνω που ερχόμουν να γράψω πως ο Richard ουσιαστικά είναι ένας Observer σαν αντιπρόσωπος από την "αλλη πλευρά" αλλά είδα πως πρόλαβε ο Carheart. Βέβαια εγώ σαν καλός καμμένος δεν το σκέφτηκα από το fringe - που δεν το βλέπω - αλλά από τον Algalon The Observer. :-P :oops:
-dkp που δε βλεπεις fringe
Νομίζω πως όσοι το είχανε δει στην αρχή (κι εσύ; κι ο κάρχαρτ; ) λέγανε ότι είναι μια μετριότητα. Άλλαξε τίποτις;
ρε δες το και αν δεν σαρεσει ελα σουρε μου καντηλια =p
Sounds like a deal to me.
Xμμμμ
Μολις το ειδα αλλου γραμμενο και δεν ειν'κακο...
Quote:
να δείτε που δεν υπάρχει jacob και αυτό εννοεί ο lock ότι θα τον σκοτώσει. Ότι θα δείξει σε όλα τα "πρόβατα" που ακολουθούν τον Richard και τον Μπεν ότι δεν υπάρχει.
Spoiler
Ενταξει μη μου ζητας τωρα να σου αναλυσω ολη τη φαση ξερωγω.Μαρεσε σαν ιδεα απλα :D
Είχαν κάνει το 1ο time jump οπότε δεν βλέπω το λόγο να βρίσκονται στο παρόν. Λογικά είναι νεκροί και μάλλον οι σκελετοί που είδαμε στη 1η σεζόν.Quote:
Originally Posted by distortionofperception
Λεμπόφσκι αυτό που λες με τον καπνό έχει αρκετά μεγάλη βάση αλλά προσωπικά κολλάω για 3 λόγους. α) ο Λοκ δεν έχει καμιά σχέση με τον Ρίτσαρντ, ο 2ος είναι πολύ πιο απόκοσμος β) τους είδαμε να υπάρχουν ταυτόχρονα, στο διάστημα που ο Μπεν με την Σάν και τον Λυπίδη πήγαν στον καταυλισμό και τέλος γ) οι δημιουργοί ήθελαν να πιστέψουμε ότι Λοκ=καπνός στο Dead is Dead. Αν όντως ισχύει και το κρατούν για έκπληξη θα μπορούσαν να δείξουν το επ πολύ διαφορετικά
Α και
αυτό.Quote:
Originally Posted by Carheart
Τέλος, συζητάμε τι βρίσκεται στο κουτί της Ιλάνα , αλλά ξεχνάμε να σκεφτούμε τι βρίσκεται στην θήκη κιθάρας του Χέρλι (in b4 "μια κιθάρα").
Και μια ερώτηση για όσους είδαν το trailer του επόμενου, την βάζω σε σπόιλερ για όσους δεν θέλουν να το δουν.
Spoiler
Πάω να ξεκινήσω επιτέλους Fringe :P
Spoiler
- Damon says that by the end of the incident and the premier of season 6 we will have enough information to theorise well how the whole series will end, as we will get a substantial piece of information in the incident, but then carlton says at the end of season 6 is when we will have enough information.
Oμορφο επισοδειο και ο κυκλος αυτος μου αρεσε περισσοτερο απο τον προηγουμενο.
Εξακολουθω ομως να εχω την αισθηση οτι θα μπορουσε να κυλησει λιγο πιο γρηγορα.
Ενταξει, εχουμε συνηθισει τη φορμουλα lost, μερικα επισοδεια επεξηγηματικα, μετα μεγαλη ανατροπη πανω που παμε να βαλουμε ταξη, cliffhanger περιοδος, κ.ο.κ., αλλα φοβαμαι πως μπλεκουν πλεον τοσα στοιχεια που χρειαζεται ενας ολοκληρος κυκλος για να ξαναμπουμε σε ταξη-αταξια.
Εν ολιγοις, πιστευω το χουν παραχεσει.
η χαβοκ θαβει το λοστ,FML
Δεν το θαβω ρε κουτο.Αλλα απο μια καλη σειρα εχομε αλλες απαιτησεις.
Spoiler
αγαπώ Ρίτσαρντ.
αχαχα
btw ακουστε το τελευταιο audio podcast,εχει πολυ γελιο στη φαση που λενε για jacob
α και "Season six will feel a lot like season one," says Lindelof
The Man from Tallahassee
Έχω χάσει την μπαλα με όλα αυτα που σχολιάζεται, δε μπορώ να σας ακολουθήσω ποια. Σκέφτηκα χτες όμως ότι τελικά παίζει να αλλάζουν το μέλλον, η βόμβα υδρογόνου θα εκραγεί. Όταν ο Λυπίδης και η Σαν έφτασαν με την βάρκα από το νησάκι στο κεντρικό νησί, στην προβλήτα το μέρος ήταν κατεστραμένο και κάποιος από τους δύο είπε ότι "είναι σα να έπεσε βόμβα εδώ".
Γι αυτό και ζει ο Λοκ, γιατί δε πέθανε ποτέ, δεν έπεσε ποτέ το αεροπλάνο τελικά αλλά κάτι μου λέει ότι ο Jack θα την κάνει την μαλακία, πάλι, στο τέλος.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
μη πει κανείς ότι αυτά τα έγραψε αυτός 20 σελίδες πίσω..
Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις πως μια βόμβα υδρογόνου (ξέρετε τι είναι?) θα κάνει λίγο ανωκάτω ένα μώλο και "wtf?? this place is a mess!!!"
α ναι? ετσι ειχε πει? γμτ.. τα θυμάμαι όπως με βολεύουν κάθε στιγμή. Κάτι πρέπει να κάνουμε, βαρέθηκα να κρατάω σημειώσεις κ πάλι να θυμάμαι ότι θέλω.
Αλήθεια τι κάνει μια βόμβα υδρογόνου?
kanei peripoy ayto poy epa8e to nhsi otan o Ben gyrise ton troxo. me perissotero 8orybo omws.
μπαη μπαη μαη ντραρλινγκ δλδ
όμορφα πράματα
για άλλη μια φορά ο τζακ μας δείχνει πόσο για τον πούτσο είναι
δλδ βγαζει ασπρο φως κ τηλεχρονομεταφέρεται? :p
γιατί δεν υπάρχει κάποιος στη νησί να τους πει οτι "άντε κ το αλλάξατε το μελλον, σκεφτήκατε αν θα είναι χειρότερο?". Αυτοί νομίζουν ότι όλα θα είναι καλύτερα.
Jack = γκίνια
γκίνια = δε θα περάσει ποτέ του καλά
δε θα περάσει ποτέ του καλά = θα μας πρίζει τον πούτσο ακόμη μια σεζόν
Epeidh den saw parakolou8w, telika to lost 8a exei kai allh season?