Confirmed, και μέχρι τώρα το πετάει μόνο στα ανέκδοτα. Σημειολογικό; Προφητικό; Θέλει κάτι να μας πει κάτι κάποιος;
Printable View
Confirmed, και μέχρι τώρα το πετάει μόνο στα ανέκδοτα. Σημειολογικό; Προφητικό; Θέλει κάτι να μας πει κάτι κάποιος;
αφηστε το ετσι
^ .-
Kάτι δεν πάει καλά με την γραμματοσειρά στα ποστς ή τον παίζει ο υπολογιστής/browser μου?
grapse afto sto url
chrome://flags/#disable-direct-write
pata enable kai kane restart ton chrome
:thumbsup: ευχαριστώ.
με το που μπαίνεις ? ή σε κάποια συγκεκριμένη σελίδα ?
https://www.exchangewire.com/wp-cont.../11/yandex.jpg
ομπάμπα φάε τις φιλορωσικες πουτσάρες μας
Από την αρχή εδώ και 2 μέρες.
το Yandex πάντως είναι μια μηχανή αναζήτησης που κολλάει στον browser σου με τη μορφή ιού συνήθως (εκτός κι αν το χρησιμοποιείς εσύ εσκεμμένα για κάποιο λόγο).
εδώ και κάμποσο καιρό το έχω βάλει για homepage αντί του google κι έχω χρησιμοποιήσει και το email που παρέχει.
Δεν έχω δει καμιά περίεργη συμπεριφορά ως τώρα.
Αντικειμενικά όμως το search τους έχει περιθώρια βελτίωσης.
Κλαίω με 0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο
Λίγο που έψαξα υπάρχει συνεργασία Yandex-Opera οπότε δε νομίζω να έχω κολλήσει κάτι. Το περίεργο είναι πως δεν μου το βγάζει σε καμία άλλη σελίδα μέχρι τώρα ύποπτη η μη.
θα βάλω οπερα και θα δω τι παίζει, μερσί πάντως
Μπα, με metal μπερδεύεσαι ΦΛΩΡΕ;
Δεν έχουμε κλωτσιές στο Aikido....
:? :oops: :midfinger: -> :dscared: -> :teddy:
καλά σκέτη κλωτσά
το πρόβλημα παραμένει στον Οπερα
Μαλακες μου (καλη σαρακοστη και) αμα κλικαρω hotlink για το φορουμ απο καπου αλλου με ανακατευθυνει σελιδα "adult friend finder / τσοντοσπαμ"
W T F
Επιδοτούμενο sexion, γιατί ο κοιλιάς τώρα και με τα ιατρικά έξοδα απτο χερι αναζήτησε κονδύλια αλλού.
Οταν κλικαρα απο κινητο μου εκανε κατευθειαν redirect σε τσοντοαπατεωνες, ενω απο υπολογιστη με εφερε μεν στην σελιδα του φορουμ κανονικα, αλλα το avast πεταξε popup σε φαση "γαμωτηνπαναγια σου, σε γλιτωσα απο τερμα-malicious περιεχομενο/ανακατευθυνση" και τετοια.
Επισης,
Spoiler
φαντασου τι παθαμε εμεις που ειδαμε λινκ για ER στον τοιχο της Μπ!
Λοιπόν, απ ότι κατάλαβα έφαγαν κάτι αλάνια τον σερβερ ....
Θα στειλω mail γιατί δεν μπορώ να κάνω και πολλά και με προσοχή
Your submission could not be processed because a security token was invalid.<br />
<br />
If this occurred unexpectedly, please <a href="">inform the administrator</a> and describe the action you performed before you received this error.
pm πηγα να στειλω
Πληροφοριακά μέσα στο σουκου θα κάνουμε κάτι μεταφορές, λογικα δεν θα μείνει το σάιτ κάτω πάνω από 2-3 ώρες, αλλά δεν τον κόβω κιόλας :)
o coloubras den mporei na mpei, psaxteite ligo ekei sthn diey8ynsh
προέκυψε θέμα σοβαρούλη με την εταιρία , και πάμε πάλι σε αλλαγή
Ψάχνω για το καλύτερο χωρίς να πουλήσω το νεφρό μου. Στέι ιν τατς
Η φάση να βάλει ο καθένας μας μερικά ευρώ δε παίζει; Δε γνωρίζω αν έχει συζητηθεί στο παρελθόν αλλά αν κάποιος πληρώνει μόνος του το κόστος είναι μαλακία νομίζω.