Σε κάθε "διαβολοβδομάδα" δένουν τους σκοπούς :)
Από προσωπική εμπειρία τουλάχιστον στην διαβολοβδομάδα δεν νοιάζονται για τέτοια :)
Printable View
Φαντάρος αυτοκτόνησε και όλοι στη μονάδα απολύθηκαν. Εναλλακτικά, όσοι τον είδαν να αυτοκτονεί.
Επίσης, σε κάθε στρατόπεδο υπήρξε ένας επίστρατος που βάρεσε ανάποδα προσοχή, χαιρέτησε σαν τον Μπένυ Χιλ και είπε στον Στρατηγό "που είσαι ρε μαν" όταν ήρθε για επιθεώρηση.
Ένας δάσκαλος δεν σημείωνε ποτέ ποια παιδιά απουσίαζαν και πότε, ώσπου μια μέρα ήρθε στο σχολείο ένας πατέρας να ζητήσει τις απουσίες του παιδιού του γιατί διεκδικούσε την κηδεμονία στο δικαστήριο και ήθελε να αποδείξει ότι η γυναίκα του δεν το έστελνε σχολείο. Έτσι έγινε εδε για τον δάσκαλο.
Αυτή την ιστορία την άκουσα την πρώτη μου χρονιά σε ένα σχολείο της Λιβαδειάς από τον διευθυντή, τη επόμενη χρονιά σε σχολείο της Χαλκιδικής από μια νηπιαγωγό και πριν 3 χρόνια πάλι στη Λιβαδειά από διευθύντρια. Φέτος όταν συζητούσαμε για το συγκεκριμένο θέμα, είπα εγώ την ιστορία (για να γελάσουμε με έναν συνάδελφο που ήξερε τα παραπάνω) και ο διευθυντής μόνο που δε με αγκάλιασε δακρυσμένος που το επιβεβαίωσα, "ΝΑΙ, ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ, ΙΣΧΥΕΙ!!!" :touched:
Στο φυλάκιο που είμασταν έπεσε ειδοποίηση ότι θα σκάσουν ΟΥΚάδες και ενώ συνήθως είχαμε μόνο 2 σκοπούς που κοιμόντουσαν στη πύλη
το ίδιο βράδυ είχαμε επιπλέον 4 άτομα περίπολο και άλλα 4 να κάνουν εφόδους ανά 15 λεπτά για να μη ρεζιλευτούμε.
Φυσικά οι ΟΥΚάδες δεν μπόρεσαν να μπουν και την άλλη μέρα όλοι έλεγαν πόσο κομάντα είμαστε που ξεφτιλίσαμε τους ΟΥΚάδες :touched::touched:
ουκαδες η φανταρια ηταν? εγω ετσι οπως ειδα την μοναδα μου που ηταν υπερυπερπροβλεπε , 5 ουκαδες σφαζαν ανετα ολο το στρατοπεδο για πλακα :p
Ειδικές δυνάμεις από Κω ήταν,δεν ξέρω εγώ όλους αυτούς ΟΥΚ τους λέω :P
ουκ ειναι μονιμαδες του ναυτικου :p
Α δεν ξέρω το μόνο που πρόσεξα είναι ότι είχαν μαζί τους και 4-5 γκόμενες :P
στο στρατο παντως οτι εχει να κανει με ηρωικο ειναι η τιγκα υπερβολη η μουφα , αλλα οτι εχει να κανει με υπερ-μαλακια νομιζω ειναι αληθινη ιστορια .
αν το φιλοσοφήσεις λίγο έχει να κάνει με την φύση του στρατού...που στην βαση του ειναι μαλακια..
και λεγοντας για μαλακια θυμήθηκα τον αστικό μύθο για την μηχανή που ήταν με τους σταυρους και είχαν σκοτωθεί όσοι την είχαν καβαλήσει κλπ κανα χρεπι γιαπωνεζικο bol dor θα ταν..
παντως ηταν ενα τετραψηφιο νουμερο που επαιρνες στα καρτοτηλεφωνα, χτυπουσε μα φορα και το εκλεινες. και μετα χτυπουσε το καρτοτηλεφωνο πισω.
το καναμε απειρες φορες και κρυβομασταν περιμενοντας περαστικους να το σηκωσουν.
νομιζω μονο με τηλεκαρτα και πριν γραψει στην οθονη βγαλτε την τηλεκαρτα την τραβουσες
Ότι τα παιδιά δεν πρέπει να τρώνε κουκιά επειδή πίνουν γάλα και θα πάθουν κυάμωση.
Το 1301 έπιανε και στα σταθερά. Άπειρες πλάκες σε μανάδες/γιαγιάδιες.