καλό το πολιτικό σχόλιο όχι όμως και ο αέρας σου.
Printable View
de katalava,etsi milao kai sopoion aresei
Γιατί η παπαρρήγα είναι περισσότερη ώρα στα κανάλια κι απ'τον βορίδη;
Αληθεύει ότι η τυποεκδοτική εκτυπώνει εγχειρίδια της αστυνομίας και του στρατού;
Απαντήστε και κερδίστε ένα ωραιότατο tl;dr από τον χαλβατζή jr
καλημέρα ρε μεγάλε
ο αλεκος ειναι κουλ. η αλεκα οχι.
Για άλλη δουλειά όμως ήρθα εδώ:
Η κ. Αλέκα Παπαρήγα
Του Αλεξη Παπαχελα
:touched::touched:
Τα μισά που λέει είναι βλακείες και κάποια από αυτά χοντρές.
ελα ρε...εγραψε και ο Παπαχελας...απολαυσις
Αμέσως τσίμπησε το ΝΕΟΠΑΣΟΚ
Χοντρές βλακείες:
Δεν είναι απλούστευση, είναι το πολιτικό χάος που χωρίζει μια διαχειριστική σοσιαλδημοκρατία από μια αντικαπιταλιστική πτέρυγα. Since 1907.Quote:
Πέρα απ’ τις απλουστεύσεις (του στυλ «το Μνημόνιο δεν είναι το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ο καπιταλισμός»)
ORLY? Learn to Lenin.Quote:
Είναι κρίμα (στην πραγματικότητα ντροπή) να ξεπέφτει κανείς, πόσο μάλλον ένας μαρξιστής, σε «δίκες προθέσεων».
Εδώ γέλασα. Μα είναι δυνατόν να βρίζουν το σύνταγμα οι παλιοαριστεριστές;;;Quote:
Δυστυχώς, ως φαίνεται, το ΚΚΕ έχει εγκλωβισθεί στην ίδια του τη ρητορική (αριστερίστικη και σεχταριστική) σε πολιτικές που απάδουν της κομμουνιστικής παράδοσης: «Αδιάφορο το ΚΚΕ για τις παραβιάσεις του Συντάγματος», δήλωσε από του βήματος της Βουλής ο κ. Παφίλης. «Αστικό Σύνταγμα είναι έτσι κι αλλιώς, εμάς δεν μας κόφτει, εμείς δεν το έχουμε ψηφίσει», συνέχισε.
Ωραία κριτική στην αγανακτίστικη κριτική του στάθη.
Πάντως αυτό που είχε πει η Αλέκα, ο σύριζα μας προτείνει συνεργασία γιατί ξέρει ότι θα πούμε όχι, δεν την τιμάει.
Το ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο έρχεται να μας πάρει τα σώβρακα και κάποιοι ακόμα μιλάνε για τον καπιταλισμό γενικώς και αορίστως. Κάποιοι δε, λένε και ότι ευρώ και δραχμή είναι το ένα και το αυτό τη στιγμή που οι σχέσεις παραγωγής είναι οι ίδιες. Λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά αν η αριστερά έχει τη θεωρητική ανεπάρκεια να θέσει δύο απλά βασικά ζητήματα στο τώρα, ας το πάρει όλο ο συριζα στους ώμους του.
Και για τις γελοιότητες περί συντάγματος: όχι, δεν είσαι γαμάτος αν βρίζεις το σύνταγμα επειδή είναι αστικό. Μαλάκας είσαι, γιατί τη μόνη γραμμή άμυνας που χεις στην τούρλα του σαββάτου τη φτύνεις από τη μακρινή ευκολία του "εμείς σας τα λέγαμε, τώρα θα πάμε όλοι στο διάολο".
Διαφωνώ , και εμένα μου δείχνει περισσότερη εντιμότητα.
Είναι ξεκάθαρες οι διαφορές και μάλιστα χαοτικές.
Το να κάνει μια συνεργασία με ένα κόμμα που δεν έχουν και πολλά σημεία επαφής θα τους αναγκάσει σε εκπτώσεις ως προς τα πιστεύω του κόμματος.
(νομίζω είναι δηλωμένο και στο παρελθόν ότι δεν ψηφίζω ΚΚΕ , και είναι η άποψή μου απ την απ έξω)