δεν φτάσαμε και 11 αγωνιστικές για την πρώτη νίκη , αλλά για το γήπεδο όντως και να τα χάσει παντελώς ο Σώκος δεν το ρίχνει.
Printable View
δεν φτάσαμε και 11 αγωνιστικές για την πρώτη νίκη , αλλά για το γήπεδο όντως και να τα χάσει παντελώς ο Σώκος δεν το ρίχνει.
τι να ριξει ο σωκος γιατι δικο του ειναι
Για να παραφράσω τον ποιητή, πιστεύω ότι αν ο ΠΑΟΚ θέλει τη δεύτερη θέση πρέπει να το αποδείξει στο καραισκακη.
Όχι, εγώ είμαι αυτός που απέτυχε να αποδείξει στη μητέρα των μαχών ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. :cry:
οταν αλλαζει η κυβερνηση ο βαζελος περνει πρωταθλημα.χαρειτε το φετινο γιατι σε 4 χρονια μετα και αν
Η κακή φάση είναι ότι οι ποινές είναι ίδιες και για ΠΑΣ και Άρη. Καταλαβαίνω σαφώς την ανάγκη για ισονομία, αλλά αν ο λουβαρης διαμαρτύρεται για μεγάλα πρόστιμα εκ μέρους του γαυρου, για τον ΠΑΣ αυτά τα 70.000 είναι ολόκληρος ποδοσφαιριστής (:razz:). Δε μπορώ να σκεφτώ πώς αυτό διορθώνεται "δίκαια", ίσως όμως εκτός από το ΤΙ γίνεται (που εξετάζει ως τώρα ο ΚΑΠ) καλό είναι να παίζει ρόλο η έκταση στην οποία γίνεται. Για παράδειγμα, είναι το ίδιο αν μπει ένας οπαδός μέσα και αν μπουν 100 (έχουμε το πρόσφατο παράδειγμα του Ηρακλή που τιμωρήθηκε με τον ίδιο τρόπο όπως ο γαυρος για έναν οπαδό, ενώ στην Καβάλα ήταν στο γήπεδο καμια 150ρια). Έτσι οι μεγαλύτερες ομάδες, που κατά κανόνα κάνουν και τα μεγαλύτερα σε έκταση επισόδεια, θα πληρώνουν παραπάνω από τις μικρές όπως είναι και λογικό (αφού κάνουν περισσότερο σαματά) και καλύτερο για το πρωτάθλημα.Quote:
Originally Posted by Πειθαρχική Επιτροπή Superleague
tha plirwneis prostima me to kefali dld!
opados kai xiliariko!
εγω νομιζα οτι στην καβαλα ηταν αναρχικοι σαν αυτους που ειχαν κανει επεισοδια στο ποα-πας :?
Σαφώς και αυτό που λέει ο odonian είναι και το πιο λογικό αλλά εδώ μέσα με τα μυαλά που κουβαλάτε ορισμένοι και που βρίσκετε το κουμπί ποστ ρεπλάι εγώ και πάλι θαύμα το θεωρώ οπότε δε τη ψάχνω παραπέρα.
Ο δουρεκας αθωώθηκε. Κυρίαρχος του παρασκηνίου ο ΠΑΟ.
Κάλατς πάπαλα από Καβάλα....
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...la/261380.html
Παρελθόν από την Καβάλα αποτελεί αίφνης ο Ζέλικο Κάλατς, ο οποίος έμαθε πως δεν είναι στα πλάνα του Βαγγέλη Γούτη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο και έβαλε τέλος τόσο στη θητεία του στους "Αργοναύτες" όσο και στην καριέρα του!
"Εγώ ήρθα στην Καβάλα για να είμαι πρώτος! Δεν ήρθα για να είμαι στον πάγκο" , δήλωσε αποκλειστικά στο contra.gr ο 38χρονος πορτιέρο εμφανώς ενοχλημένος από την αντιμετώπιση που είχε: "Ηρθα για να βοηθήσω την Καβάλα, αλλά δεν υπάρχει κανένας σεβασμός. Είμαι από τους καλύτερους της φετινής ομάδας και δεν γίνεται να είμαι στον πάγκο!"
Ο Κάλατς δεν σταμάτησε εκεί, αφού μίλησε με απαξιωτικά λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως ήθελε να φύγει από την πρώτη στιγμή: "Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό εδώ! Το σκεφτόμουν να φύγω από την αρχή που ήρθα στην Ελλάδα. Δεν είναι συνθήκες αυτές που επικρατούν εδώ. Με διευκόλυνε η απόφαση του προπονητή να μην με υπολογίσει για την Κυριακή. Φεύγω και σταματάω και το ποδόσφαιρο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζέλικο Κάλατς.
Τέλος, σε ερώτηση αν υπήρχε πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Σαρλ Ιτάνζ, είπε: "Δεν είχα πρόβλημα. Εγώ ήρθα για να είμαι πρώτος. Ο Ιτάνζ έπαιζε όταν ήμουν τραυματίας, δεν μου πήρε τη θέση".