Αυτό το σκεπτικό εσένα σου κάνει, αυτό λες.
Printable View
Το αξιοπερίεργο είναι ότι έχεις κάνει 7 ποστ στο θρεντ και δεν έχω καταλάβει τι προσπαθείς να πεις.
το θέμα όμως είναι πως δεν έχουμε να ρωτήσουμε τίποτα τους Αρκτούρους
Πιέστηκαν να γυρίσουν πίσω μια δωρεά ενός πολιτικού κόμματος που κάνει τζιζ, την γύρισαν, και για να μην πουν κάτι σκληροπυρηνικό κατά της ιδεολογικής βάσης του κόμματος το έριξαν στον βεβιασμένο πολιτικό/κοινωνικό/επιχειρηματικό διαχωρισμό. Για να μη χάσουν δε τον κόσμο που ψωνίζει από Βασιλόπουλο επειδή δίνει δουλειά μόνο σε Έλληνες, τόνισαν από την αρχή αρχή πως είναι και αμιγώς ελληνική αστική εταιρία.
ένας αριθμός άσχημων αντιφάσεων σε γενικότερο επίπεδο είναι ευδιάκριτος
Δεν σε αποκάλεσα λαϊκιστή. Νομίζω απλώς πως δεν έχεις πολυσκεφτεί το ζήτημα και αναπαράγεις μερικά κλισέ βουτηγμένα στο συναισθηματισμό, αν μου επιτρέπεις. Όλοι το κάνουν αυτό (κι εγώ) για πάμπολα ζητήματα οπότε μιλούσα περισσότερο γενικά παρά συγκεκριμένα στο quote.
Καθόλου αφελή. Είναι εξαιρετικά πολύπλοκο ζήτημα που απασχολεί αυτούς που αναλύουν ερωτήματα περιβαλλοντικής ηθικής. Εγώ προσωπικά δε γνωρίζω τι πρέπει να γίνεται.
http://tvxs.gr/news/ellada/epithesi-...adoys-toy-paok
και συγκέντρωση αλληλεγγύης αύριο έξω από τα δικαστήρια στις 11. Ολες ειναι συλλήψεις, και η κατηγορία ειναι "διαταραξη κοινής ειρήνης", από,τι λέει..
Quote:
Originally Posted by Θύρα 4
Έχουμε νεκρό αντιφασίστα από χρυσαυγίτες. Αρχίσανε τα όργανα.
https://athens.indymedia.org/front.p...cle_id=1491206
Ο Killah - P είναι. Καληνύχτα.
17:30-18:00 συγκέντρωση στη Π.Τσαλδάρη (Αμφιάλη)
Είναι Παναγή Τσαλδάρη 60.
Για όποιον ενδιαφέρεται, από Ομόνοια (Μενάνδρου) μπορεί να πάρει το Γ18 και να κατέβει στη στάση Μακρυγιάννη επί της Γρ. Λαμπράκη. Μετά από ένα στενό συνεχίζοντας επί της Λαμπράκη θα βρει την Τσαλδάρη (είναι μεγάλος δρόμος) και θα περπατήσει πεντέξι στενά για να βρεθεί στο σημείο. Από Μενάνδρου μπορεί να πάρει και το Β18 και να κατέβει στη στάση Στροφή Αμφιάλης επί της Σαλαμίνος. Εκεί ουσιαστικά θα βρεθεί στην κάτω πλευρά της Τσαλδάρη, πάλι πεντέξι στενά από τον αριθμό 60. Από τον Ηλεκτρικό του Πειραιά, παίρνει το 824 που κάνει στάση πάνω στην Τσαλδάρη.
Ρε είναι μαλάκες;;;; σύμφωνα με το News247
Σε συγκέντρωση στον τόπο δολοφονίας του Π.Φύσσα καλεί ο Μιχαλολιάκος την Πέμπτη
Τα μέλη και τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος την Πέμπτη στις 19:00 στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας.
Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής της Χ.Α Γιάννης Λαγός. Μάλιστα στην προκλητική τους ανακοίνωση υποστηρίζουν πως "οι ομιλίες θα αφορούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και την μαύρη προπαγάνδα που προσπαθεί το σάπιο πολιτικό κατεστημένο να δημιουργήσει εις βάρος της Χρυσής Αυγής".
"Η τρομοκρατία του αριστερού μορφώματος δεν είναι ικανή να διασπάσει και να ρίξει σε παγίδες το κίνημα μας, γι αυτο συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά υψώνοντας τείχη σε όλους αυτούς που διαβάλουν τις αρχές μας και τις ιδέες μας. Η τοπική της Νίκαιας ξεκινά νέο κύκλο επισκέψεων των βουλευτών μας, οι οποίοι θα αναπτύσσουν θέματα επικαιρότητας, κοινωνικά, πολιτικά και εθνικά", αναφέρουν χαρακτηριστικά.
success story...