o Παοκ παιζει πολυ καλα ... αλλα με ιβιτς και μουσλι δεν μπαινει γκολ να ουμε.Μονο ο Σαλπι θα το κολλησει γιατι εχει μαθει πλασε απο Μαντζιο.
Printable View
o Παοκ παιζει πολυ καλα ... αλλα με ιβιτς και μουσλι δεν μπαινει γκολ να ουμε.Μονο ο Σαλπι θα το κολλησει γιατι εχει μαθει πλασε απο Μαντζιο.
βαλτο ρε παοκ!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
το μισό γκολ είναι του πούστη του κοντού :touched:
άντε κι άλλο ένα τώρα ρε!
δωράκι ο τερματζής, κρίμα του γαμήσατε την ψυχολογία, μισό λεπτό είχε που μπήκε ναούμ
Ρε κερατάδες, τους πετάξατε τον τερματζή έξω επίτηδες;
Τακτική όχι αστεία :P
τι χάνεις ρε μαλάκα κοντέ :-(:-(:-(:-(:-(:-(
οποιος χανει τις ευκαιριες , κανει τις μαλακιες.
γκαντεμιά ρε κρέσιτς
den ginontai auta!!! :S
Πουτσόμπαλα.
όχι έτσι ρε γαμώ, όχι έτσι. :|
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΤΑΨΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κρίμα για τον παοκ,στάθηκε πάρα πολύ καλά στο πολικό ψύχος απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, ειδικά από την μέση και μπροστά.
Το κοντό, το γρήγορο, το γουρούνι άμα έκανε εκεί το 0-2 τελειώναν όλα.
Άδικος αποκλεισμός.
συγχαρητήρια για την αρχιδάτη εμφάνιση
ρωσοπόντιε μείνε εκεί,γαμώ τη κασίδα σου
ρωσομπλιέτ,γαμίεσαι ανάποδα......
κατα τα άλλα,είμαι πολύ περήφανος που είμαι ΠΑΟΚ....100 κιλά αρχίδια η σημερινή εμφάνιση.
μαλακια παιχτηκε.....
η προκριση χαθηκε στο πρωτο ματς τελικα, οι Ρωσσοι υπερεκτιμηθηκαν ,δεν ηταν τοσο ομαδαρα οσο την παρουσιαζαν μερικοι,τους ειχαμε...
κριμα, τουλαχιστον φυγαμε με το κεφαλι ψηλα
Σήμερα αποδείχτηκε για άλλη μια φορά πόσο ΠΟΡΝΗ είναι η μπάλα
με το που τελειωσε το ημιχρονιο...σκεφτομανε οτι ''σταρχιδια μου και η προκριση και ολα...ας παιξουμε ετσι και στο δευτερο''
γινεται η φαση με τον τερματα και σκεφτομαι ''τον πουστη τον κοντο...στρατηγικη κινηση,μη σε πω την δουλεψαν και στην προπονηση (κλωτσες σταρχιδια του χαλκια)''
μπαινει το γκολ και μερχεται φλασμπακ ολο το πρωτο ημιχρονιο με το δοκαρι κλπ...και λεω παμε για προκρισαρα που αυτην με την αρσεναλ δε θα ειναι τιποτα μπροστα της
και μετα αναλαμβανει δραση το ΤΑΨΙ που εχει για κεφαλι...το οποιο δεν φτανει που ειναι ΤΑΨΙ αντι για κεφαλι,ειναι και ΗΛΙΘΙΟ ΤΑΨΙ
ΤΑΥΡΙΓΓΙΔΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ Η ΣΤΟΝ ΜΠΑΘΗΝΑΙΚΟ
τουρανομογγολε
γαμησες την πιο ΛΕΒΕΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΑΤΗ εμφανιση του ΠΑΟΚ εδω και δεν θυμαμαι ποσο καιρο
ουτε ενα ΤΑΨΙ δεν μπορεις να ισοροπησεις στους ωμους σου
κι αυτος ο κρεσιτς ρε πουστη μου...τρωει τοσο καιρο τα ΣΚΑΤΑ με τον χαλκια το σαπιο κρεας και γινεται ΗΡΩΑΣ για ενα δευτερολεφτο
τον λυπηθηκε η ψυχη μου τον ΠΑΛΙΚΑΡΟ
http://www.sport24.gr/football/Europ...620/758159.jpg
.Quote:
Ο πούστης ο κοντός στάθηκε στον παράγοντα τύχη που έλειψε σήμερα από τον ΠΑΟΚ και στοίχισε μία πολύ μεγάλο πρόκριση.
«Μένει η καλή εμφάνιση μόνο και τίποτα άλλο. Δεν είχαμε καθόλου τύχη. Χάσαμε πέντε καλές ευκαιρίες και αν είχαμε λίγη τύχη εμείς θα είχαμε περάσει. Δεν πρόλαβα τη μπάλα στη φάση μου. Εκανα τάκλιν και ίσα ίσα την πρόλαβα με τη μύτη»
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ :moutza:
Βασιλάκης, κωλόγρια από τις λίγες.:touched:
http://www.paok24.com/dbimg/news//6203_9.jpg
aftoi oi paixtes(vierinia,gkarsia,kontreras ktl) de tha paroun titlo
ferte ton pragmatiko lino piso.eksairetikos o dimitris:!:
γνώμη βάζελου:
Quote:
Τέτοια ζοχάδα μόνο με Βλάοβιτς και ΠΑΟΚ!
http://assets.exedrasports.gr/559874...B1E1B11627.jpgΓιάννης Σερέτης
Την ημέρα του πρώτου ματς στην Τούμπα, είχα πει στον Βασίλη Σαμπράκο, όταν με είχε ρωτήσει το μεσημέρι στον αέρα του «ΒΗΜΑ 99,5»: «Χ2 η ΤΣΣΚΑ, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι αγχωμένος και κουρασμένος, πιεσμένος μετά το Αρης - Μάντσεστερ Σίτι 0-0, αυτοί είναι διψασμένοι μετά τις διακοπές και έχουν πολύ ισχυρά κίνητρα, θέλουν να σηκώσουν την κούπα». Σήμερα το μεσημέρι με ξαναρώτησε. Του είπα «Χ2 πάλι». Δεν είχα επιχειρήματα. Μόνο ένστικτο και βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μου μια ατάκα του Κόλκα: «όταν αυτός ο ΠΑΟΚ πάει για δύο αποτελέσματα, αυτό που θέλει το παίρνει».
Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ως στόχο σήμερα δύο αποτελέσματα. Ενα ήθελε. Πρώτα να εξασφαλίσει με τον τρόπο παιχνιδιού του το «Χ» και μετά να ψάξει το «2». Και το άξιζε, μα τους 1000 θεούς του ποδοσφαίρου, διότι αποδείχθηκε ότι όντως, όπως είχε πει ο Μάκης Χάβος μετά το 0-1 της Τούμπας, «τους αρέσουν τα δύσκολα». Με έξι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, έλεγχο του αγώνα σχεδόν και στα 90 λεπτά, προσωπικότητα, ψυχραιμία, ομαδικότητα και ψυχή, μπορούσε να φύγει από τη Μόσχα όχι νικητής, αλλά θριαμβευτής!
Μετά τα σιχτιρίσματα στα χαμένα γκολ, αμέσως μετά το 0-1 του Μουσλίμοβιτς, έψαχνα με το μυαλό μου ανατροπή ελληνικής ομάδας σε νοκ άουτ ευρωπαϊκό ματς μετά απο εντός έδρας ήττα. Δεν μπόρεσαν θυμηθώ κάποια. Ισως να υπάρχει. Μα τώρα δεν έχει πια μεγάλη σημασία. Αυτό που θα μου μείνει από το παιχνίδι δεν είναι ούτε η έξοχη εμφάνιση του πρώτου μέρους όταν είχαν όλοι αντοχές, ούτε το απιθανο-απίθανο γκολ της ΤΣΣΚΑ με τα ανάποδα φάλτσα της μπάλας από το δοκάρι να την σερβίρουν στο πόδι του Ιγκνάσεβιτς, ούτε τον δοκάρι του «Μούσλι». Θα έχω να θυμάμαι μια συγκλονιστική εκτός έδρας εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι σε ομάδα επιπέδου «ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ», ένα εξαιρετικό (αυτή τη φορά χωρίς Βιτόλο και με τον Σάλπι δεξιά κόουτς...) στήσιμο του Χάβου και το πλασέ άουτ του Σαλπιγγίδη με τις κραυγές για την π... μπάλα στην εφημερίδα.
Ειλικρινά, είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ζοχάδα της ζωής μου, μαζί με το Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 3-1, όταν ο Πουγιόλ έβγαζε στη γραμμή το πλασέ του Κωνσταντίνου, ο ρέφερι δεν έδινε πέναλτι σε ανατροπή του «Μανόλη» και το σουτ του Γκόραν περνούσε ελάχιστα άουτ στο 96'. Η ιστορία, όμως, γράφεται μερικές φορές ανεξίτηλα και με τις αποτυχίες. Οταν έχεις παίξει ποδόσφαιρο, όταν είσαι καλύτερος σε υγιές περιβάλλον, όταν τα στήθια του οπαδού φουσκώνουν από περηφάνια, τα μηνίγγια του τρέμουν απ΄τα νεύρα και τα μάτια του φορτώνουν υγρά, τότε ναι. Είναι μια εμπειρία που ίσως μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να στη δώσει. Τίποτα άλλο μαζί χαρά και λύπη, δάκρυ και υπερηφάνεια!
Μόνο αυτό:
ΠΑΟΚάρα σ'αγαπώ/
και παντού σ'ακολουθώ/
φέρε μας το κύπελλο/
στον πύργο τον λευκό
Υ.Γ.: χθες πραγματικά δικαιώθηκα για τη γνώμη μου για τον Μούσλι. Είναι παικτάρα και δεν πρέπει να φύγει. ΝΙΩΣΤΕ!
sto manager ton epairna sto vazelo. respect
KUYT :pink: :pink:
ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!
θα σπαστε το ρεκορι του πουστη ρε
γερα σαλαμανδρες...μπορειτε
λες και παιζουμε προ στο slow νιωθω
ο μπαλοτελι ανετα παει για κλαμπινγκ μετα το ματς χωρις ντουζ!
Βγάλε όλο τον εμετό και τη χολή, μπορείς.
Απογοήτευση το 1ο γκολ...
Όπως και να'χει αναμενόμενο το σκορ μέχρι τώρα.
Spoiler
βαλτε μεσα τον εμετο
Μπραβο στον κοσμο
μπερδευτηκαν σημερα και νομιζαν οτι επαιζαν στην super league
μακαρι την κυριακη να νομισουν οτι παιζουν ευρωπη και να κανουν αυτο που πρεπει!
α ναι και...http://www.powerfm.gr/wp-content/uploads/Oasis.jpg
...φυσικα και μπορω
"η Σιντερέλα της διοργάνωσης"
minmin νιωθω σαν τον μπαλοτελι
οταν τον εβριζε ο νετο
αδιαφορια!
ποιος σε γαμαει και σενα...
Βγήκαμε, πήραμε τις Guiness μας, είδαμε και τον Άρη.
Όταν τρως τέτοιο 1ο γκολ από τη Σιτυ εκεί μέσα είναι λογικό μετά να σου κοπούν τα πόδια. Από εκεί και μετά αναμενόμενα πράγματα αλλά ας σταθούμε λίγο στην αλλαγή μιχαλητσου. Δηλαδή ρε πούστη μου παίζεις 2ο αγώνα σε φαση νοκ αουτ, χάνεις 2-0 και αντί να βάλεις έξτρα επιθετικό μου αλλάζεις τον μπομπαντίγια; Ούτε καν να το παλέψει. Φεηλ.
Επίσης για άλλη μια φορά εμετικοί σπορτκάστερς.
δεν υπαρχει ο ant1 για αθλητικες μεταδοσεις
χιλιες φορες να τα μεταδισει το τηλε-αστυ με μεταδοση καρατζαφερη