Οχι.
Printable View
Οχι.
Δεν είναι, έχεις βγάλει το νούμερο ακριβώς από τον κώλο σου. Ζούμε σε αρκετά ψυχοπαθογενείς κοινωνίες που σπρώχνουν κόσμο στην πρέζα πολύ πριν την κρίση.
Ο πατριωτισμός θα φταίει
Δεν είναι νούμερο, ένα σχήμα λόγου ήταν. Φυσικά μπορεί να είναι ακριβώς τόσοι, εκτός αν εννοείς ότι τους βάρεσαν οι «σύντροφοι σου» και κόψαν την πρέζα.
Για την πρέζα φταίει η ετεροκανονικότητα.
Φυσικά και φταίει και η βίαιη απαίτηση πειθάρχησης του σώματος σε ένα εκατομμύριο πράγματα, ναι.
βίαιη;
Συζητάω με ένα κόσμο πολύ στα σοβαρά πώς θα γίνει να σε αφήσουμε ανάπηρο στο ξύλο και να το ρίξουμε στους φασίστες χωρίς να γίνεις ήρωας.
Να πείτε ότι είμαι με το μνημόνιο.
Θα το κάνω με συντρόφους σου. Θα πούμε ότι είσαι πρεζάκι.
Γιατί καταστρέφω το κορμί που δεν έζησα.
Να, ας πούμε αυτό είναι βίαιη πειθάρχηση του σώματος.
Τι φλώροι που είστε. Εγώ περίμενα ήδη να λέμε για βιοεξουσίες, επισφάλεια, υπερεργασία, καθεστώτα λόγου-αλήθειας, χρηματοπιστωτικό καπιταλισμό, ανταρσύες και τέρμιναλ.
Είστε φλώροι.
Φλώροι!
ΦΛΩΡΟΙ!
νταιθορ βαλτα και με την βαρυτητα. καλα σε γαμαει
ε..... τι λεμε;
κι επιτελους, την παρακληση αυτη μπορουσες να την απευθυνεις σε μενα μιας και θες να σ'αφησω ησυχο, εκτος κι αν απευθυνεσαι στο κοινο σου οποτε παω πασσο
ωραίος,το συνεχίζεις!
να κάνουμε ένα θρεντ ''η γωνιά της σταυρούλας'' να σταματήσεις να ποστάρεις τα προσωπικά σου να παρακολουθάμε καμιά συζήτηση ανενόχλητοι? με τον καντιρού ψιλοέπιασε.
οι Μοιρες δεν απτονται του θεματος σαφως αλλα δραττομαι της ευκαιριας να προσθεσω pan μετρον ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ
πρέζα όμορφη...
Ok, καλύφθηκα.
και εν παση περιπτωσει δεν το αρχισα εγω αυτο εδω περα οπως θα ειδες κι εσυ, σπυρο, ή μπας και νομιζες πως δεν ειχα το δικαιωμα να απαντησω επειδη μονο εγω βγαινω ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ; και για να μην ξεχνιομαστε φαρμα+κείον το νομιμον γωνια, πανε γραψε εκει κανα προσωπικο τιποτα τα παντα ολα, που θα μου πεις πως σας ενοχλησα κιολας
@Μενουμίσιο-Αγάπη μου γλυκειά, από που τα κουόταρες αυτά? δικής σου εμπνεύσεως? τσίμπα ένα πινκ από εμένα πάντως γιατί αυτό με την τηγανιά αν το δεις από την καρτουνίστικη πλευρά του(το μπιπ μπιπ είχα στο μυαλό μου τότες) είναι όντως πετυχημένο.
Στα του θέματος των ναρκωτικώνε και ουχί της νομοθεσίας πάντως και μια και πιάσατε/με την κουβέντα,να ρωτήσω τη γνώμη σας για τον αν υπάρχει ορθή χρήση ναρκωτικών και ως τι την ορίζετε και το τι μπορεί να κρύβει η συχνή χρήση ναρκωτικών.
Πιστεύετε πως η καθημερινή χρήση φούντας π.χ. είναι ''φυσιολογική''?
Η εβδομαδιαία(Σάββατο βράδυ στα φλωροκλαμπς) και χαϊ κλας σοσαϊετι χρήση της κοκαϊνης?
Η περιστασιακή χρήση πρέζας(είχα φιλαράκι που μου έλεγε ''Σπυράκο μετά το γήπεδο μόνο'')?
Εμένα, επειδή όπως όλοι σας και μπαφάκηδες έχω γνωρίσει και σε μια κοκαρισμένη πόλη έχω μεγαλώσει, όλα αυτά πλην του αναπάντεχου και του ''έκατσε'' μου φαίνονται κάπως. Και εξηγώ: Τι σημαίνει το ''πίνω τσιγάρα και χαλαρώνω'' που έχω ακούσει πολλάκις? Γιατί ο χρήστης βάζει κάτι στην κεφάλα του και περιμένει από μια ουσία να τον φτιάξει σένιο και δεν κοιτάει να θωρακίσει τον εαυτό του και να ηρεμεί με κάτι μη ξένο προς τον οργανισμό του? Τι σημαίνει αυτό που μου έλεγαν επί χρόνια ''φίλοι'' στη Ναύπακτο: ''Ελα μαλάκα, Σάββατο είναι, να πάρουμε έναν άσσο ο καθένας να γουστάρουμε''...χωρίς άσσο ας πούμε δεν μπορείς να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά(Δεν βλέπεις και δράκους με την κόκα-καλύτερη ψυχολογία και πραγματικότητα σου δίνει)?
Για να μην παρεξηγούμαι,ούτε αγία το παίζω(ίσα ίσα έχω παθιαστεί και κατά περιόδους με διάφορα-κακώς),ούτε να κράξω κανέναν θέλω, απλά να πάρω τις απόψεις σας και ειδικά του ομπάμα που είπε αν δεν κάνω λάθος ότι για διαφορετικούς λόγους κάνει κάποιος μια ουσία. Αν εξαιρέσω το λσδ(δεν έχω πάρει-χέζομαι, αλλά από εμπειρίες φίλων το βάζω σε ξεχωριστή κατηγορία),όλα τα άλλα μου φαίνεται ότι κάποιος τα παίρνει τακτικά( όπως ορίζει ο καθένας το τακτικά βέβαια) επειδή δεν γουστάρει-αντέχει την πραγματικότητα του. Αν κάνω λάθος μουτζώστε-κράξτε αλλά πείτε και την άποψη σας. Περιέργως με ενδιαφέρει ΠΟΛΥ.
Ξενερωτάκης(πλέον) 7.
υ.γ.-εξαιρείται η φάση του αναπάντεχου και του ''έκατσε'' στα ερωτήματα.
Θα γίνω λιγο φαιρστορμ ανεχτειτε με
λολ. ένας νταϊθορ.
troubled mind ... εξατομικευμενα ειναι αυτα...εντος καποιων οριων παντα.
Η συχνοτητα ειναι μια παραμετρος... αλλα μια πιο σημαντικη παραμετρος για να δεις μπας και κατι αρχιζει κ παει στραβα, ειναι το πως εισαι οταν ΔΕΝ πιεις/πινεις φου ας πουμε ... Για τη χαλαρωση,πολυ σωστα λες το καλυτερο ειναι να δουλευουμε μονοι μας τον εαυτο μας ωστε να ρυθμιζουμε την ψυχολογια μας και το state of mind μας .Αλλιως,καλο αντιπαραδειγμα ειναι οι κοκακηδες... εχουν μαθει σνιφαροντας μια σκονη να μπαινουν σε μια αρκετα συγκεκριμενη και στανταρ ευφορικη συναισθηματικη κατασταση,οταν ομως το παρακανουν-που δεν ειναι δυσκολο αν βρισκονται λεφτα- γινονται κακομαθημενα αλλαζονικα εγωιστακια που θελουν το γλυφιτζουρι τους για να νιωσουν καλα για καποια λεπτα και να ξεχασουν τη μιζερη(κατα αυτους) νηφαλιοτητα τους ..
Απο την αλλη οσον αφορα την κανναβη πολλοι κανουν καθημερινη χρηση για χρονια και εινια μια χαρα και στη κοινωνικη ζωη της και στον ψυχισμο τους..
Το ιδανικο για μενα στην κανναβη ειναι και να μπορεις να χαλαρωσεις χωρις να λαμβανεις καποια ουσια, (με καλους φιλους,μουσικη,παρεες,σεξ,ταινια) και οταν το κανεις αυτο λειτουργει απλα καταλυτικα μεγεθυντικα και πολλαπλασιαστικα. Με αλλα λογια πολυ το αγαπανε αλλα δεν θα φρικαρουν κιολας οταν δεν το χουν... κλαην ;)
και συμφωνώ και με κάλυψες. σ'ωραίος.
αμφιβάλω. κρίνοντας απο τον συγκάτοικο, δεν ισχύει τίποτα απο τα 2. γενικεύοντας, τείνω να πιστεύω ότι η χρήση και η κατάχρηση αποτελούν το αποτέλεσμα και όχι την αιτία. Αν και δεν υιοθετώ την απολυτη άποψη του ΚΚΕ, πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μην γίνεται χρήση.
Σου μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία κατα την περιοδο παρατηρησης του εν λόγω αντικειμένου -συγκάτοικου - που καλύπτει 2 χρόνια, σε ποικίλες ψυχοκοινωνικές συνθήκες και καταστάσεις με δεδομένο την αδιάλειπτη χρήση χασισιού. Βαριέμαι να κοιτάξω τώρα βιβλιογραφία για το θέμα, μιας και έχω κανει και μία μικρή 0-μελετούλα. Αλλά υπάρχει πρόβλημα φίλε. Σε όλα τα επίπεδα.
Δεν αμφιβαλλω οτι πολλα τετοια ατομα εχουν προβλημα σε πολλα επιπεδα ,το βεβαιωνει και η δικια μου προσωπικη μου εμπειρια. ΟΠως ομως βεβαιωνει οτι υπαρχουν ατομα που καναν τρελη χρηση και οχι μονο φου, κ εχουν τελειωσει πολυτεχνεια στα 5 χρονια με 8.5+ βαθμο πτυχιο,κ μεταπτυχιακο μετα καπακια, οπως υπαρχουν ατομα που λιωνουν στη γυμναστικη και στις πολεμικες τεχνες και πινουν σε καθημερινη βαση και εχουν τρελη ενεργεια ζωτικοτητα και κοινωνικοτητα,υπαρχουν χιλιες δυο φασεις και ενα σωρο ατομακια που ειναι μια χαρα και πινουν συχνα ....
παιδια αφηστε τις φουντες και τα sanitas-sanitas και γνωριστε την συμπαντικη Αληθεια...
http://www.youtube.com/watch?v=dIG5u...eature=related