Αρπάχτηκαν οι Πασολεδες με τα αρειανά.
εχω ακούσει δύο εκδοχες. μια ότι οι πασολεδες δεν ανέχονται ξλενους στην πόλη τους και η αλλη για σφυριγμα.
λεπτομερειες με το περας της αναμέτρησης.
Printable View
Αρπάχτηκαν οι Πασολεδες με τα αρειανά.
εχω ακούσει δύο εκδοχες. μια ότι οι πασολεδες δεν ανέχονται ξλενους στην πόλη τους και η αλλη για σφυριγμα.
λεπτομερειες με το περας της αναμέτρησης.
oi gavroi oi epistimones giati plakononte sti gkavala ?
Γιατί όχι;!
ηρωικο ντου των ατρομητων γαυρων στην οικογενειακη κερκιδα στην καβαλα
ρε τους Κονανς
στην έναρξη πάντως μπήκαν αγκαλιά , και λογικό μιας και απ ότι ξέρω στον πρώτο γύρο είχαν πολύ καλή φιλοξενία στο Χαριλάου (σοβαρά καλή)
Στην Καβάλα έχουμε ωραία , κρατάω δήλωση ενός θεόρατου τύπου "Εγώ είμαι Καβάλα , μπήκα μέσα και έφαγα ροπαλιά εδώ (δείχνει κεφάλι) από τους μπάτσους, είμαι Καβάλα έ (δείχνει το μπουφάν του) και έφαγα ροπαλιά από τους μπάτσους".
:touched:
GAVROS KI O MPATSOS !!@@!!`
Μπράβο ρε Ούλτρας τα ξεμουνιάσατε τα γυναικόπαιδα.
πάντως μέχρι τώρα σε 3 γήπεδα είχε 2 αγώνες με ένα εισιτήριο, Περιστέρι , Γιάννενα Καβάλα
Κανα λινκ κανείς για να δούμε τον αγώνα; Το μπεμπίνιο γαμιέται.
Μπηκαν τα αρειανά μέσα. αλλά ακόμα και άτομο που ήταν στο γήπεδο δεν ξέρει ακόμα γιατί ακριβως.
Ρεσιτάλ γαύρων στην Καβάλα. Φίλος καβαλιώτης λέει δεν κυκλοφορούσαν στην πόλη. Περισσότεροι γαύροι στο γήπεδο.
Και λέει ε δεν νομίζω να γίνει τίποτα στο γήπεδο οικογένειες παπουδια και κάτι καμένοι είναι από καβαλιώτες. ε τελικά είχαμε συμπλοκή γαυρων στόκων με οικογένειες. Βούτηξαν και πανώ.
darbyshire μεγαλη λατρεια!!! :pink:
:pink::pink:
Γιατί, δεν είναι; Αλλά τον έπιασε Οσκαρισμός κι αυτόν. Μαλακίες γενικά, 0-1 θα το πάρουμε και θα πονέσουν τα μάτια μας, καμαρώνω Γκαλίτσιο πάντως.
γιατί γίνεται πόλεμος στην Καβάλα ρε; Τι παίχτηκε κι έγινε ντου;