πινκ για το πρωτο..στα αλλα 2 εισαι απλα αδιαβαστος.
Printable View
πινκ για το πρωτο..στα αλλα 2 εισαι απλα αδιαβαστος.
Ας μου εξηγησει καποιος το joke με τον σφακιανακη γιατι το κοιταω εδω και κανα 5λεπτο και δεν βγανω ακρη.
Justice Delivered:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2563849_n.jpg
σχόλιο στο βίντεο: Δεν ειναι ενα τραγουδι για το οποιο λες, τραγουδαρα και σκιζει κλπ
ειναι ενα τραγουδι το οποιο οταν το ακους, το βουλωνεις....... δε μιλας
δε σε παιρνει να μιλησεις...... ειδικα η σκηνη στην οποια ο Ιατροδικαστης τους δειχνει το πτωμα, εκει ειναι που γονατιζεις....... αλλα δε μιλας....
Τι είναι μαύρο, βαθύ κι έχει μεγάλα αυτιά?
Spoiler
Η μούτζα μούζα στο από πάνω post. Αλλά αν είχε ειπωθεί από άλλο er-ίτη ίσως κέρδιζε μία θέση στην καρδιά μας. Χριστούγεννα είναι =)
einai apo ta anekdota pou karamoutzwneis alla goustareis trella. krima pou den exei epilogh kai na pinkareis kai na moutzwseis :pink:
εγω το πινκαρα γιατι δωροδοκηθηκα με ΑΜΒΡΟΣΙΑ χτες οποτε.
Υπέροχο είναι και είστε κακιασμένοι.
Από πάνε :pink:
http://www.diavlosbooks.gr/datafiles/covers/big/152.jpg
Σπ. Δερβενιώτης – Δημ. Βανέλλης «Νυστερίδες και Κουμπαράχνες γλυκιά μου…», εκδ. Δίαυλος, Αθήνα 1996.
Το ευαγγέλιο της συγκεκριμένης "σχολής" ανεκδότων. Σπ. Δερβενιώτη και Δημ. Βανέλλη ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!
Είναι ένας θάνος κι ένας νάνος
Και λέει ο θάνος στο νάνο : τι ώρα νάνε ??
και λέει ο νάνος : ε,δε θάνε?
gkol
:touched:
χειρότερη δυσφήμηση έβερ
πως λεγεται η πιτα που την τρως αφου εχεις φαει μια αλλη πιτα νωριτερα ;
Spoiler
Αληθινό από εκπομπή για σεξουαλικά θέματα (Ο Ασκητής είναι σεξολόγος επιστήμονας):
Θ.Ασκητής:Δεν είναι κακό να απολαμβάνουμε το πρωκτικό σεξ,αρκεί να μεσολαβούν εννέα μέρες ανάμεσα σε κάθε επαφή,γιατί τόσο χρειάζεται για να επανέλθει ο πρωκτός στη φυσιολογική του κατάσταση.Τηλεθεατής τηλεφωνεί για να λύσει απορίες.-Είπατε ότι πρέπει να μεσολαβούν εννέα μέρες ανάμεσα;Θ.Ασκητής:Ναι είναι απαραίτητο για να μην υπάρχουν προβλήματα.Τηλεθεατής:Είναι αυτό που λέμε του κώλου τα εννιάμερα;
Πως χαιρετιούνται στη Σπιναλόγκα;
Spoiler
Είναι η Τζέην κι ο Ταρζάν στη ζούγκλα και η Τζέην καβλαντίζει τον Ταρζάν. Του λέει λοιπόν:
-Ταρζάν ξέρεις να κάνεις σεξ;
:χτυπα_χερι_στο_στηθος_κανοντας_ΟΥ!: -Ταρζάν δεν ξέρει τι είναι σεξ
Αφού του εξηγεί τι είναι το σεξ ο Ταρζάν απαντά:
:χτυπα_χερι_στο_στηθος_κανοντας_ΟΥ!: -Ταρζάν έχει τρύπα στο δέντρο για αυτό
Ωραία λέει η Τζέην, κατι γίνεται και του εξηγεί πως μπορει να το κάνει με αυτή. Χαίρεται ο Ταρζάν, είναι έτοιμος και κατεβάζει το λεοπάρ σλιπάκι του, ξαπλώνει και η Τζέην στο έδαφος και ανοίγει τα πόδια. Τότε ΤΟΥΒ! της τραβάει μια κλωτσιά ανάμεσα ο Ταρζάν, σφαδάζει η Τζέην απ'τον πόνο και του λέει "Μα καλά, γιατί το κανες αυτό;"
Spoiler
Τι τρώει ο Γκλέτσος για πρωινό;
Spoiler
Πάμε μούντζες αλλά εγώ ακόμα γελάω.
Πως λένε τον παππού του Ταρζάν;
Spoiler
O Γιάννης είναι ακινητοποιημένος επί 15λεπτο, στην Κηφισίας. Δίπλα του ήταν ένα μικρό smart με οδηγό μια νεαρή με μάλλον περιορισμένα όρια υπομονής, η οποία, αφού κοιτούσε επίμονα προς το μέρος του, κάποια στιγμή πήρε το θάρρος και τον ρώτησε:
- Τα φτιάχνουμε μέχρι την Αλεξάνδρας;
- Κοίταξε, καλή μου, αφενός είμαι... παντρεμένος άνθρωπος, αφετέρου δεν είμαι πλέον υπέρ των μακροχρόνιων σχέσεων…
Ουυυ. Ψαγμένος!
Ποιό είναι το αγαπημένο γράμμα του παιδεραστή?
Spoiler
Μ'αρέσει που λίγες σελίδες πριν το ανέκδοτο με τους παιδεραστές είχε καραμουτζωθεί.
Mia exigisi tha borouse na einai oti ekeino itan malakia
Όντως το παραπάνω είναι είναι πιο έξυπνο για τα milisecond που χρειάζεσαι για να κάνεις τη σύνδεση με το γάμα το μικρό.
:/
ενταξει ρε tsimpouklano.
Εμένα μου θυμίσατε το εξής quote από bash.org:
"My dreams were crushed when I learned that 'Village still looking for paedophile' was not a vacancy."
Πως κάνει ένα ηλεκτρόνιο όταν πέφτει στο πάτωμα;
Spoiler