Ήταν μία και μετά από 30 λεπτά πήγε μια και μισή
Ήταν μία και μετά από 30 λεπτά πήγε μια και μισή
σ ενα μπαρ που δουλέυει ενας μαύρος μπάρμαν μπαίνει ενας τύπος και κάθεται και παραγγέλνει ενα ουισκι.μολις το παίρνει έρχεται και κάθεται δίπλα του μια ξανθιά τούμπανο..την βλέπει ο τύπος και χαλβαδιάζει..
λέει η γκόμενα προς τον μπάρμαν
-Αγάπη βάλε ενα ουισκι..
τ ακούει ο τύπος και τρελαίνεται,πώ ρε λέει ο μαύρος τι γκομενάρα έχει..
παίρνει η γκόμενα το ουίσκι και λέει πάλι προς τον μπάρμαν.
-Βάλε μου και ενα νεγάκι
Auto einai ap'ta kala.
a cry for help, a hint of anaesthesia
Μια μέρα σε ένα αεροπλάνο που πήγαινε από Κρήτη στην Αθήνα:
1ος πιλότος: "Ωχ, μεγάλη καταστροφή!"
2ος πιλότος: "Τι, τι έπαθες;"
1ος πιλότος: "Χάλασε η μηχανή!"
2ος πιλότος: "Φτου. . Αλλά πρέπει να το πούμε και στους επιβάτες."
1ος πιλότος: "Ναι, αλλά μαλακά- μαλακά."
2ος πιλότος: "Έχω μια ιδέα."
Πέρνει το μικρόφωνο και λέει σε στυλ κρητικής μαντινάδας:
- "Εχάλασε η μηχανή και τ` αεροπλάνο πέφτει."
Και ακούγετε από πίσω:
- "Έλα έλα και τ` αεροπλάνο πέφτει."
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Παίζει να'χει ξαναμπεί.
Μια ξανθιά αποφασίζει να δοκιμάσει ιππασία χωρίς όμως να έχει προγενέστερη εμπειρία ή να έχει κάνει κάποια μαθήματα. Ανεβαίνει στο άλογο χωρίς βοήθεια και το άλογο αμέσως αρχίζει και κινείται.
Καλπάζει με σταθερό και ρυθμικό βηματισμό αλλά η ξανθιά αρχίζει να γλιστράει από την σέλα. Με τρόμο προσπαθεί να γραπωθεί ... απάνω ...του, σφίγγει τα πόδια της πάνω στα πλευρά του.
Προσπαθεί ν' αρπάξει τη χαίτη του αλόγου, αλλά δεν μπορεί να την πιάσει γερά. Προσπαθεί να αγκαλιάσει τον λαιμό του αλόγου αλλά τίποτα ... μάταιες οι προσπάθειές της, γλιστράει στο πλάι του.
Το ατίθασο άτι εντωμεταξύ συνεχίζει να καλπάζει αδιάφορα παρά τον αναβάτη, που κρέμεται πλέον από τον λαιμό του. Η ξανθιά κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί από τον κίνδυνο και να πέσει όσο το δυνατόν ασφαλέστερα και πιο ανώδυνα.
Δυστυχώς για αυτήν το πόδι της μπλέκεται στον αναβολέα και είναι τώρα στο έλεος του καλπασμού του αλόγου. Το κεφάλι της χτυπά στο έδαφος.. ξανά και ξανά.
Είναι στα πρόθυρα της λιποθυμίας, όταν... ο Κυρ Νίκος ο περιπτεράς .....
Spoiler
Ειναι 2 παιδόφιλοι και συζητάνε. Λέει ο ενας :"Ασε, χθες, γαμησα μια.. ολα τα λεφτα. 3 ωρες συνεχόμενα, και μετα συζητούσαμε. ολο το βράδυ. μου ανοιξε την καρδιά της, της ανοιξα τη δικιά μου.. γαμιστερά περασα.!". Και απαντα ο αλλος :"Πωπω.. Μεγάλο πράμα να μιλάει η γκόμενα.."Spoiler
With a saw, cut through the pubic bone.
πως λεγεται η γυναικα του Γιώργου Μάγκα?
Spoiler
..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...
http://justaburn.blogspot.gr/
http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
https://www.facebook.com/1000modsFanClub
Ήταν τρεις φίλες σε ένα μπαρ και συζητούσαν.
Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει:
“Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του.“
Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει:
“Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα, δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο πολύ, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.“
Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει:
“Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου με μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε:
Spoiler
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.