μπέρνι σε αγαπάω αλλά μεταξύ tae kwon do και υποψήφιου γιατρού λέω να προτιμήσω το δεύτερο.
η αλήθεια είναι ότι δεν με ενοχλεί οπότε δεν το πειράζω
Printable View
μπέρνι σε αγαπάω αλλά μεταξύ tae kwon do και υποψήφιου γιατρού λέω να προτιμήσω το δεύτερο.
η αλήθεια είναι ότι δεν με ενοχλεί οπότε δεν το πειράζω
ok paso re file]pantws de tha exeis provlhma an to trupiseis me kamenh karfitsa
provlhma(apla tah se tsouzei mexri na aklyrhnei, tha exeis an to trpiseis kai meta kopseis thn fouskwmenh petsa
kanw omws oti esu nomizeis kalutero. kalo vrady paw gia nani re
καληνύχτα, πουτάνα όλα
Tι καμένη καρφίτσα ρε καμένε. Σιγά μη το βαρέσει και με σφυράκι για πετρώματα. ή βαριοπούλα. ή κάτι.
γιατι ειναι τοσο επικινδυνο ?
Γιατί ήξερα μια κοπέλα που είχε ένα φίλο που είχε μια ξαδέρφη που ήξερε έναν νοσοκόμο στο Τζάνειο , που είχε έναν συνάδελφο που είχε μια αδερφή που πήγαινε σχολή χορού (όχι μπαλέτο) που είχε έναν δάσκαλο (που τον κολάτσιζε) που είχε μια κουμπάρα που ένας γνωστός της είχε πάθει το ίδιο και κατέληξε σε μόλυνση .... νομίζω σε κάλυψα
Ισχυει οτι το μσν απο αυγουστο δε θα ειναι τζαμπα?
mou exei spasei ta arxidia i karekla pou pira k den mporw na tis valw ta rodakia!:shock:
Ευκαιρία να σταματήσουμε και εσεμέν δλδ. Και τα κινητά αργότερα αν τα κάνουν ονομαστικά. Μπακ του δε πρίμιτιβ ρε!
το εμεσεν ειναι πιπα
Μωρε ναι και μενα καρασπαμ μου φανηκε αλλα ειπα να ρωτησω μηπως
Θα ανταλλάζουμε μόνο "nudges".
Όταν σε σκέφτομαι θα σε δονώ (:
opos tote me tis anapantites.
"ela me peires?"
"oxi se skeftika k sou ekana mia anapantiti" :roll:
τραγικο. ρε παιδια ασχετο, έχει κανείς προβλημα με την what's up της cosmote? καποιες ωρες τη μέρα είναι αδύνατον να βγάλω γραμμή.
δεν εχω στειλει ποτε τσειν.Απλα ειπα να ρωτησω πως κανετε ετσι μωρεε
Κι ο κολλητός μου όλο κλαίγεται για την κωλοκοσμοτέ.
Vodafone ftw.
Κι εμένα μου συμβαίνει με απλή κοσμοκάρτα
Σύνδεση κοσμοτέ και όλα καλά.
με τη σύνδεση ούτε εγώ είχα κανένα πρόβλημα.
ούτε με σύνδεση, ούτε με what's up έχω πρόβλημα :grin:
γαμαει ... ειδικα κατι ελληνες ..στο 756 νομιζω!
και απο δω το ιδιο
Ελάτε ρε παιδιά, το πρόβλημα με την what's up, θεωρείται γεγονός! Αφού το χρησιμοποιούμε άπαντες για να μιλάμε με τις ώρες.
afou li8ike to 8ema me tin whats up, to msn sas gamiete esas 'i se mena kanei tsalimia?
Το δευτερο :Ρ
esena
κανω σαιμπερσιεξ απροσκοπτα...δοξα τον θεο
ποιοι αλλοι μισουν θανασιμα τα μαλακα αχλαδια μηλα ροδακινα κλπ?
yeh protimo ta esperidoeidi tragana
Απίδι μαλακό και ζουμερό είναι ωραίο ρε.