13 Μαρτίου ρε.
Κοιτάχτε ΠΑΟΚΙΑ να τους υποδεχτείτε με αγκαλίτσες, ναι;
Προσωπικά, ανυπομονώ. http://c3.ac-images.myspacecdn.com/i...cff9b8cfba.jpg
13 Μαρτίου ρε.
Κοιτάχτε ΠΑΟΚΙΑ να τους υποδεχτείτε με αγκαλίτσες, ναι;
Προσωπικά, ανυπομονώ. http://c3.ac-images.myspacecdn.com/i...cff9b8cfba.jpg
Μου αρέσει που βρέθηκαν και 10 άτομα να συμφωνήσουν.
Μέχρι στιγμής, λίγα μόνο από αυτά που έχουμε ακούσει από τους φίλους βάζελους για το πρωτάθλημα είναι τα εξής :
α) όλα τα παιχνίδια που δίνει ο γαύρος με μικρομεσαίες ομάδες είναι φιλικά. Κάποιοι από τους δημοσιογράφους σας έφταναν στο σημείο να γράφουν ότι ο Ολυμπιακός ξεκινάει το πρωτάθλημα με +36 (...). Αφού ρε παιδί μου γνωρίζεις πράγματα εσύ, ο ένας χρήστης ίντερνετ, δε μπορεί να μη τα γνωρίζει ΕΝΑΣ άνθρωπος στη διοίκηση σου. Γιατί δε γίνεται καμιά καταγγελία;
β) όταν ευνοείται ο Ολυμπιακός το παίχνιδι είναι στημένο ενώ όταν ευνοείστε εσείς (που γίνεται ΚΑΙ αυτό, μη τα ξεχνάμε όλα ξαφνικά) πρόκειται για διαιτητικά λάθη. Πάλι κάποιοι από "εσάς" φτάσατε στο σημείο να λέτε ότι ο Παναθηναϊκός ευνοείται επίτηδες για να καλύπτεται η παράγκα του γαύρου (...). Όποιος μου το εξηγήσει αυτό θα τον ευγνωμονώ αιωνίως μπδγ.
γ) μιας και ανέφερες το μπάσκετ, το έχετε καταντήσει το Ναό του Ανθρώπινου Λάθους, έχετε δικαιολογήσει εγκληματικές διαιτησίες, non calls και ό,τι άλλο βρίσκετε για να μη σπιλώσει κανείς την ομαδάρα σας (το ομαδάρα σας δεν είναι ειρωνικό).
Και πάλι ξαναγράφω ότι θεωρώ τη χθεσινή νίκη ντροπιαστική, δε γουστάρω τον Ολυμπιακό να κερδίζει με σφαγή του αντιπάλου, γουστάρω να τον βλέπω να κερδίζει δίκαια και να στήνονται λαϊκά δικαστήρια στην Παιανία 3 η ώρα το βράδυ και όχι να σας κάνουμε μάγκες. Και αν αξίζει να χάσει (όπως χθες) να το κάνει και με συντριβή κιόλας.
Τελειώνω με μια απορία : Αφού το πρωτάθλημα είναι ΟΛΟ στημένο και ο (εμετικός) Μαρινάκης τα έχει βρει με τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος, γιατί ασχολείστε; Πραγματικά δε μπορώ να το καταλάβω, γιατί έχετε άγχος και νεύρα κτλ πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού ξέρετε πού θα καταλήξει; Περιμένετε την Παναθηναϊκή Ψυχή να κερδίσει και το Μαρινάκη με τα τσιφλίκια του;
ρε αμνηζιακ, εσυ εγραφες εχτες οτι αν ειχε παει στους 4 οπως παραδεχεσαι οτι θα ηταν το δικαιο μετα το χτεσινο ματς
κ παλι δεν ειχε τυχη ο ΠΑΟ για τον τιτλο, οπότε εσυ εισαι αυτος που ξερεις πού θα καταληξει, οπότε εσύ γιατι ασχολεισαι?
Ε τώρα βρίσκεις το ίδιο να λέει κάποιος ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙ για στημένα παιχνίδια με το να λέω εγώ ότι θεωρώ ότι δε θα χάναμε 4 βαθμούς περισσότερους από το βάζελο στα υπόλοιπα παιχνίδια;
ο πιτς λεει τα δικα του, το θεμα ειναι εσυ πώς εισαι τοσο βεβαιος για τον τιτλο απο το +4? σε ρωτησαν και ο ασιμουλης και ο σπιριτ κ δεν απαντησες
τα λεγα κ στον φορδ πριν 2-3 βδομαδες, τι ακριβως θελετε, να παρετε τον τιτλο χωρις αγωνες επειδη εχετε πιο ακριβο ροστερ ξερω γω?
Χμ δεν απάντησα επειδή δεν έχω διαβάσει τα ποστς των τελευταίων ωρών, ταξίδευα (και τώρα είμαι) Λάρισα (και ακούω Λαρισαίους να πανηγυρίζουν το γκολ).
Δεν είμαι σίγουρος προφανώς, το έγραψα και στην προηγούμενη σελίδα ότι όλα γίνονται και ποτέ δεν ξέρεις, απλά ΠΙΣΤΕΥΩ ότι το να φέρουμε Χ στην Τούμπα και να νικήσουμε την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη ΔΕΝ είναι καθόλου απίθανο σενάριο, ίσα ίσα που είναι το πιθανότερο και επίσης θεωρώ ισχυρό αβαντάζ το +4 και θα ήθελα να είχαν εξελιχθεί τα πράγματα έτσι ώστε να είμαστε δίκαια στο +4 και όχι άδικα στο +10. Δεν ξέρω τι το τόσο παράλογο λέω.
ισως την μερα που βρεθηκες στο αδικο +10 αντι για το δικαιο +4
θα πρεπει να μην εκανες εικασιες για το τι θα γινοταν στις υπολοιπες αγωνιστικες?
Δεν το καταλαβαίνω, όχι, γιατί να μη κάνω εικασίες;
Τη μέρα που βρέθηκα άδικα στο +10 εξακολουθώ να παραμένω η ομάδα με τα περισσότερα γκολ και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και ΔΕ νομίζω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της διαιτησίας και αυτό μου δίνει το δικαίωμα να θεωρώ το ότι θα νικήσουμε την ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη, περισσότερο ποδοσφαιρική λογική παρά εικασία. Και πάλι υπό το πρίσμα του "όλα γίνονται", δεν είμαι μελλοντολόγος.
ε τελικα "ολα δεν γινονται"
Εντάξει τότε.
Λόγω διατησίας φτάσαμε στο +7 από τον Παναθηναϊκό.
:skase::facepalm:
Τα βαζελικά επιχειρήματα πάντα με συναρπάζαν, δε το κρύβω.
:moutza::skase::facepalm:
εντάξει τότε, ας πούμε την αλήθεια
ΣΤΑ ΟΥΛΑ.
:pingpong::skase:
http://www.youtube.com/watch?v=c1WpkT1_r-s
καλυτερα "ο μαλακας ο απο πανω" παρα ναθινμαν
δεν αμφιβάλω μαλάκα.
βρισε σιχαμα να ξεσπασεις
ελα γινεσαι μαλακας warlord, καλα σου λεει
ναθινμαν και αμνιζιακ οι γάβροι που δεν θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα και θα απέχουν αηδιασμένοι από εκδηλώσεις όπως αυτές των μούλων χθες στον ρέμο προφανώς και δεν εμπίπτουν στους χαρακτηρισμούς μου και φυσικά ναι, είναι καλύτεροι άνθρωποι.
Έρχεται το τέλος της χρονιάς και θα δούμε λοιπόν.
Επίσης δηλώνω εδώ ότι όποιος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πανηγυρίσει το 14ο στημένο πρωτάθλημα που τυχόν πάρουμε θα είναι κι αυτός γιος πουτάνας. Τα πρώτα 13 στημένα που θα αποκαταστήσουν τη τάξη όμως ναι, θα τα πανηγυρίσω ακόμα και αν δεν τα πάρει η δική μου ομάδα.
από πότε αυτό το εμότικον θεωρείται βρισιά στο er?
Μετά από τα χθεσινά, κάθεστε και ασχολείστε με το αν θα έχανε βαθμούς ο θρύλος και μιλάτε για μπάλα? Κι εγώ βγαίνω ο μαλάκας της υπόθεσης...
Για τον μαρινακημαν δεν εχω να πω τίποτα περισσότερο.
Οπότε μπορείς να σταματήσεις να μιλάς για μπάλα και να ασχοληθείς με το μέταλ που το κατέχεις περισσότερο.
Το εμότικον μάλλον βρισιά θεωρείται, ειδικά εκεί που λέει "SKASE PIA GAMW TO SPITI SOU". Αλλά δεν παρεξηγούμαι, αλήθεια!
έντιτ : πιο ενοχλητικό από ένα υβριστικό εμέτικον είναι να κάνεις προσπάθεια για κουβέντα και ο μόνος αντίλογος να προέρχεται από μη Παναθηναϊκό, ενώ αν κρίνω από τις μούτζες διαβάζουν αυτά που γράφεις περισσότερα άτομα.
ρε εδω ειμαστε για να βριζομαστε οχι για να λεμε για το νεο τον radiohead ξεκολλάτε.
να διακοψω το προγραμμα και να δηλωσω οτι βλεπω παλι το σκηνικο και ευχομαι στον- 2μελμπεργκ- καντε να παθει γαγγραινα και να του κοψουν το ποδι πο το γονατο
ευχαριστω
δεν τα λες καλά. χώνει και ένα μπουκέτο σε έναν πίθηκα. να του κοπεί και το χέρι λοιπόν
αρα το παραδεχεσαι οτι προκαλεσε
τι σκουζει μετα που εγινε ο σβερκος του αεροδρομιο λοιπον?
και γιατι δεν εισαι στο ραδιομεγαρο να διαμαρτυρηθεις?
Το σώστο ήταν να κάτσει να τις φάει από τους τυροβοσκούς σαν και τη μούρη σου και μετά να στήσει και τον κώλο να του περάσατε όλοι από έναν μυζηθρόπουτσο.
Spoiler
Ναι, και έχετε και τα περισσότερα πεναλτι από οποιαδήποτε άλλη ομάδα (και τι πέναλτι ε; ). Δηλαδή οκ, κανετε λες και στις 110 σελιδες του πρωταθλημα θρεντ μιλάμε για το μάζεμα γαρδένιας και όχι κάθε τρεις και λίγο για το πως οι αντίπαλες ομάδες χανουν επιθέσεις με λάθος οφφσάιντ (και τουμπαλιν), αναποδα πλάγια, διαιτητικά λάθη και δε συμμαζεύεται.
Πρέπει να φτάσουμε και εκει δηλαδή; Σκέψου πως με τα όλα αυτά που έχουμε δει τόσο καιρό έχουν αλλοιωθεί και στατιστικα και ότι θες.
βλέπω αΛητικη κυριακη και έχω πεθάνει στο γέλιο με το κλασμένο ύφος τους. (ο ασπρομάλλης μου είναι συμπαθής ο κακομοίρης)Quote:
και γιατι δεν εισαι στο ραδιομεγαρο να διαμαρτυρηθεις?
Δεν αναφερόμουν μόνο σε εσάς (ηλεκτροχαβίτοι κτλ) αλλα όσο να'ναι έχετε τα πρωτεία με διαφορά.
Κλασικά αποπροσανατολισμός της κουβέντας Αμνίζιακ. Το θέμα είναι ότι ο στόχος δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα στη μπάλα, είναι και η νίκη και δη η νίκη επί του μεγάλου σου αντιπάλου. Ακόμα και μια χρονιά που όλα τα άλλα στράβωσαν μια αρχιδάτη νίκη στην έδρα του γαυρου είναι κάτι που θα θυμόμασταν. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το τι έγινε στους άλλους αγώνες και το αν μπορούσε να ανατραπεί το +4. Στην τελική ας πήγαινε εκεί και το βλέπαμε, άλλο που δε θέλανε τα ΠΑΟΚια να σας κόψουν τον τίτλο. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ μας άνηκε και το θέμα πρέπει να τελειώσει εκεί. Αν είχες παίξει έστω και λίγο μπάλα, ή άλλο σπορ και όχι μόνο βίντεο γκέημς (που νικάς μόνο αν πάρεις το πρωτάθλημα) θα καταλάβαινες την αξία της μεμονωμένης νίκης.
Αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι το πώς έγινε αυτό όλο, το σίχαμα που λέγεται μαρινακης και οι επιθέσεις στους παίκτες του ΠΑΟ, σε ματς που ήταν στο +7, πήγαν στο +10 και νίκησαν. Δηλαδή αν ένα από αυτά δεν ίσχυε τι θα γινόταν; Έγραφα τον κίνδυνο να γίνει ακόμα χειρότερο το πρωτάθλημα όπως φέρεται ο χοντρός και κάθε γαμημένη μέρα που περνάει, με δηλώσεις και συμπεριφορές με επιβεβαιώνει απόλυτα. Σε όλους τους τομείς, διαιτησία, βία, εφημερίδες κλπ έχει αφήσει το στίγμα του. Αντί να βγαίνεις αμνιζιακ να υπέρασπίζεσαι δενξέρωπραγματικάτι, σκάσε πια γαμώ το σπίτι σου (χεχ) ή καταδίκασε και άσε την κριτική του πρωταθλήματος συνολικά για όταν τελειώσει, είναι άκαιρο να μετράμε γκολ τώρα.
Α και λυπάμαι λίγο τις ομάδες που θα βρει ο ΠΑΟ στο δρόμο του τώρα. Γιατί οι κύριοι της ΚΕΔ, ως ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη με λάθη. Οι διαιτητάρες μας θα προσέξουν να είναι "έξτρα προσεκτικοί" με τον ΠΑΟ τώρα που τα "σημαντικά" πέρασαν, μόνο που τα πραγματικά σημαντικά πλέον είναι στην ουρά και αυτοί δε φταίνε σε τίποτα.
σε 23 αγ 20 0 3 μπαρτσελονα ο οσφπ μπαλαρα
Κλασικό ποστ Οντονιαν.
Έχω χρησιμοποιήσει 60 φορές τη λέξη ντροπή για να περιγράψω τον χθεσινό αγώνα, το Μαρινάκη το θεωρώ σιχαμένο τύπο που θα κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα αν δε του βάλει χέρι κάποιος, πόσο να καταδικάσω πια.
Το μόνο που υπερασπίζομαι είναι η λογική, η οποία λέει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα με βάση τα όσα έχουμε δει στο γήπεδο και ότι το πρωτάθλημα που θα πάρουμε θα είναι ΔΙΚΑΙΟ. Να μου πεις ότι η διαφορά δε θα είναι δίκαιη, να συμφωνήσω, δε μπορώ όμως αυτό το πράγμα που ξαφνικά γίνατε κατατρεγμένοι που τους κλέβουν τον τίτλο.
Επίσης μου κάνει εντύπωση που σε έπιασαν οι λύπες ξαφνικά για τις ομάδες που θα αδικηθούν τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα, τόσο καιρό εσύ ήσουν ο πρώτος που ψύριζε τις φάσεις που έχει ευνοηθεί ο Παναθηναικός για να βρει το ανθρώπινο λάθος.