να ρωτησω: υπαρχει καποιο πλεονεκτημα στο να κατεβαζεις απο τορρενταδικο σαν αυτο το hellas σε συγκριση με pb πχ?
Printable View
να ρωτησω: υπαρχει καποιο πλεονεκτημα στο να κατεβαζεις απο τορρενταδικο σαν αυτο το hellas σε συγκριση με pb πχ?
το εγχώριο content που καμιά φορά δε βρίσκεται στα διεθνή τορρεντάδικα
Ανοίγει σε κανέναν σας το hellastz;
Ανοίγουμε τις εγγραφές και μπλοκάρουμε την πρόσβαση, μια χαρά.
Ote, αλλά δε μπαίνω στο κόπο. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
πάει και το torrentz.eu . Κανένα αντίστοιχο ξέρουμε;
rip what.cd friends
Πένθιμες στιγμές.
Όχι ακριβώς on topic, αλλά φαίνεται ότι έχει πεθάνει οριστικά εδώ και λίγες μέρες το warez-bb.org. Είχε downtimes αρκετά συχνά από καιρό σε καιρό λόγω συντήρησης, αλλά αυτή τη φορά δε φαίνεται καν σφυγμός. RIP στο ιστορικό forum λοιπόν.
το warez-bb λειτουργει παντως
Tελικά έχει μείνει κανένα τορρεντάδικο ανοιχτό? Έχω καταντήσει να γκουγκλάρω για τορρεντς. Που θα πάει αυτή η κατάσταση? Μας τελείωσε η πειρατεία?
kickass και pirate σε χαλάνε;
Τι να σου πω, σε εμένα δουλεύουν κανονικά. Και αυτό χρησιμοποιώ επίσης https://torrentproject.se/
για ταινιες https://rarbg.to/torrents.php
Μόνο private trackers. Για σειρές broadcasthe.net και για όλα τα υπόλοιπα iptorrents. Όποιος θέλει invite για το δεύτερο, έχω 2-3. Στείλτε ένα ΠΜ.
προσοχή όσοι κατεβάζετε content του αμαζον
Ξέρω από πολύ έγκυρη πηγή (όποιος θέλει confirmation pm) ότι από την μέρα που έγινε εφικτό να μπορείς να αγοράσεις Amazon Prime στην Ελλάδα, άρχισαν τα spam στους ISP's ότι η τάδε IP κατεβάζει παράνομα την τάδε σειρά / ταινία που είναι ιδιοκτησία του Amazon.
Στο επίπεδο που ξέρω εγώ περνάνε στο ντουκου αυτά αλλά γενικά το νου σας
και η λυση ποια ειναι? vpn μονιμα? για τα παντα?
βασικα, αμα κατεβαζεις απο πραιβεττρακερ λογικα δεν κλανοιυν μια σωστα? απο ποιο τορεντ θα δουν ip αμα δεν μπορουν να κατεβασουν το τορεντ και εκεινοι και να δουν στα προπερτις τους σιντερς?
Μπέρνι όταν είσαι στην "παρανομία" συναναστρέφεσαι με "παράνομους". Κάπου εδώ πάει και το θέμα ηθικής των παράνομων στο internet. Η μέθοδος του λιτσερ είναι η πιο αποτελεσματική σε τέτοιες περιπτώσεις, ε και με ένα donation 100$ μια χαρά μπαίνεις σε private tracker :)
Το vpn είναι σίγουρα μια λύση, αλλά εμένα με χαλάει η λογική του πληρώνω να είμαι παράνομος, αλλά εδώ είναι μεγάλη κουβέντα.
Προς το παρών στην Ελλάδα δεν υπάρχει ιστορικό για user να του έχουν κάνει κάτι επειδή κατέβαζε* ... μέχρι να φτάσουμε εκεί, απλά προσοχή :)
*δεν μου έρχεται δλδ κάτι, αν θυμάται κανείς ας πει
Μήτσε, κάτι πέταξες χτές στο τσάτ και μετά χάθηκες στο Eye of Terror, όταν είπα για το Tor. Γιατί είναι ανήθικο (νομίζω αυτό είπες) να κατεβάζεις μέσω Tor? Εμάς εδώ, είναι όλα κλειδωμένα, όχι το μtorrent, μπορεί να συνδεθεί, αλλά δεν μπορείς να μπείς σε σάιτς για να κατεβάσεις το torrent. Πρέπει να μπείς μέσω Tor, να πάρεις το url και μετά να κατεβάσεις. Γενικά, ξέρω ότι το Tor network δεν συστήνει να κατεβάζεις μέσω του προγράμματος torrents, αλλά κάτι άλλο?
το TOR είναι ένα network που έχει σαν σκοπό να προσφέρει ανωνυμία για καθαρά πολιτικο κοινωνικούς λόγους. Το να το χρησιμοποιείς για να κατεβάζεις είναι σαν την περιβόητη παντιέρα περί πλατείας Εξαρχείων που επειδή δεν υπάρχει αστυνόμευση (λολ όμως αλλά τέσπα) το εμπόριο πρέζας γίνεται μπροστά στα μάτια σου.
Το ανήθικο εδώ είναι ότι επειδή δεν υπάρχει απεριόριστο bandwidth αν είναι να το τρως σε downloading τότε κάποιος που θα θέλει να σερφάρει ανώνυμα θα έχει προβλήματα.
ευχαριστω λατρειες. σαμπρελινιο πορωσου με μεικ μπιλιβ λαστ ντραιβ λαιβ, να σε δουμε
Και τι κάνουμε στην προκειμένη περίπτωση, αφού ούτως η άλλως ο ISP ξέρει πότε κατεβάσαμε Τορ για πρώτη φορά αφού μπαίνουμε στο Τορ νέτγουόρκ?
τι διαφορα εχει αν θα πληρωνεις στο vpn η αν θα τα δινεις στον τρακερ;
και στα 2 πληρωνεις να εισαι παρανομος
δεν το επιασα αυτο.
αν το θεμα σου ειναι μονο πως θα παρεις το μαγκνετ λινκ απο εναν τρακερ για να το χωσεις στο τορρεντ (αν καταλαβα καλα απο κει και περα εισαι ενταξει)
κατεβασε opera και ανοιξε private mode window. στις τελευταιες εκδοσεις εχουν ενσωματωσει ενα ψιλο vpn. (δεν συζηταμε για ανωνυμια και πράιβασι καν) ΑΛΛΑ κανοντας κλικ εδω και δοκιμαζοντας ποιος σερβερ λειτοθργει νομιζω θα καταφερεις να μπεις στο σαιτ του τρακερ
http://i66.tinypic.com/o9ny1f.jpg
@Viperman:
Εννοώ, ότι ο ISP σίγουρα με έχει λογκάρει ότι χρησημοποιώ Τορ απο τη στιγμή που μπήκα στο Τορ Νέτγουόρκ για να κατεβάσω το εκτελέσιμο αρχείο του. Αυτό είναι ψιλοδιαπίστωση btw, δεν το ξέρω 100%.
Για το Όπερα θα το δοκιμάσω, έχω να βάλω Όπερα απο τότε που δούλευα στο BnB λολ (2005-6).
σειρες κλπ απο uploaded.net δεν κατεβάζει κανείς;
Ούτε σε τράκερ πληρώνω , αυτό λέμε, γενικά ΔΕΝ πληρώνω για κάτι που έτσι και αλλιώς είναι επικίνδυνο να κοπεί ή να σε πουλήσει κάποιος για να σώσει την πάρτι του.
Και επειδή διάβασα διάφορα για το anonymity στο internet απλά να πω ότι υπάρχουν σεμινάρια ΔΩΡΕΑΝ για το πως να το καταφέρεις αν σε ενδιαφέρει.
Η ερώτηση σε όλα είναι "γιατί να θες να κρυφτείς" και ανάλογα τι κρύβεις χρησιμοποιείς και τον ανάλογο τρόπο.
Πληροφοριακά ο κάθε ISP μπορεί με διάφορους τρόπους να σου κόψει ότι θέλει*, δεν μπορεί όμως να διαβάσει ότι κάνεις. Το πιστεύεται ή όχι δεν μπορεί.
Αν τώρα σου κοτσάρουν έναν αντιτρομοκρατικό πίσω από το όνομά σου, τότε πάμε σε άλλα επίπεδα παρακολούθησης που δεν είναι κουβέντα με 1+1=2, όμως για όλα υπάρχει τρόπος να κρυφτείς και για όλα υπάρχει τρόπος να σε βρουν, μην τρέφεται αυταπάτες, το ζητούμενο είναι μέχρι που είναι πρόθυμος κάποιος να ψάξει.
*υπάρχει ένα προγραμματάκι που σε layer 7 δεν ειναι ανιχνεύσιμο. Αλλά είναι τόσο κλειστό που δεν ξέρεις και πολλά πράγματα για το τι γίνεται από πίσω. Δεν θέλει εγκατάσταση δεν θέλει τίποτα :) το εκτελείς και βουαλά :) Υποτίθεται φτιάχτηκε για να μπορούν οι Κινέζοι να βλέπουν ότι θέλουν χωρίς λογοκρισία :)