krux μπόλικα :pink:
Printable View
krux μπόλικα :pink:
διαβασα ολο το θρεντ μηπως εχω ποσταρει, αλλα δεν. Οι μούτζες στον καρχαρτ παντως στις σελίδες 10 και 15 και τα πινκ στον πιτσαδορο είναι δικά μου. Καρχαρτ στις μουσικες συζητήσεις έχεις γίνει τόσο σιχαμένος όσο και οι επικάδες. Προβληματίσου
Θα σου στερούσε τη χαρά των μουτζών στον Κάρχαρτ, αλλά μπορείς να ψάξεις τα ποστ σου σε ένα θρεντ εδώ, ε :P
it's so easy to love and it's easy to hate, it takes guts to be gentle and kind
love is natural and real, but not for such as you and I, my love
bump
Ίσως απο τα καλύτερα θρέντς που έχει δεί το η-αρ. Έβερ. Όλοι μας γράφαμε και διαβάζαμε ο ένας τα ποστ του άλλου και φαντάζομαι ότι σκεφτόμασταν "what the hell I did wrong with my life" και τέτοια. Ακούστε και προβληματιστείτε.
εννοείται η τωρινή λίστα θα είναι αρκετά διαφορετική από ότι πριν 8 χρόνια
Γιατί δεν ξανακάνουμε μία "τωρινή λίστα" τότε? Και η δικιά μου έχει αλλάξει τελείως :P
do it faggot
Βάλε ένα τίτλο πιο ταιριαστό για τη φάση που βρίσκεται ο μέσος χρήστης του φόρουμ σήμερα, ώστε να μπαίνουν αύριο-μεθαύριο και τα παιδιά του φάηρστορμ στο νόημα, ξέρωγω.
Και νομίζω ότι το παρόν πρέπει να αλλάξει τίτλο, ώστε να περιγράφει τη φάση που περνούσε τότε το φόρο, με τα σπυράκια της ακμής κλπ
και να γίνει στίκυ για να μην μπορεί να κρυφτεί κανένας από τις επιλογές της εφηβείας του :P
Ναι! Αλλά δεν μπορώ να κάνω έδιτ τον τίτλο εγώ, έχω μοντερέισον ράιτς μόνο για το rpg σεκτιον.
Στην ανάγκη, κάντο move εκεί.
Just my 2 cents, προσωπικά δεν είδα ποτέ κάποιο ουσιαστικό νόημα στο συγκεκριμένο thread, αλλά συνεχίστε παρακαλώ.
Δεν απαξιώνω τους πάντες και τα πάντα, τη λογική του "ακόμη ένα λιστοθρέντ" ήθελα να θίξω. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο να "λιστοποιούνται" τα πάντα. Γνώμη μου ε.
βλέπω παλιά μου ποστς και λέω με σιγουριά πως ήμουν άνετα από τα χειρότερα άτομα του φόρουμ (αν δεν είμαι και τώρα!)
Δεν είναι θέμα λιστοποίησης νομίζω. Μπορώ να πώ με σιγουριά, ότι όλοι όσοι γράφουν σε φόρουμς, ανεβάζουν φωτός σε ίνσταγκραμς και φέιςμπουκς, και γενικά ανταλλάσουν απόψεις με "γραπτό" λόγο, που μένει, και όχι με προφορικό, έχουν, τουλάχιστον την στιγμή που το κάνουν, έναν αέρα αυταρέσκιας (δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω απο αυτό το πράγμα). Κάνουν κάτι, ένα ποστ, μία κουβέντα, βάζουν μια εικόνα, και περιμένουν ο κόσμος να πεί πόσο γαμάτο είναι. Και όλοι μαζί ακολουθούμε, ποστάροντας, στην προκειμένη περίπτωση, λίστες.
Ο χρήστης Σύμπο, με τον οποίο είχαμε άπειρες προστριβές ίσως λόγω ηλικίας και ανωριμότητας δικής μου, ίσως λίγο του χαρακτήρα του, ίσως άλλων λόγων, είχε τα ups and downs του (όπως όλοι μας). Απο καιρό σε καιρό, έκανε ένα τέτοιο θρέντ, νοσταλγικό, πρέπει να περνούσε και φάση τότε. Δεν κρίνω, δεν κατακρίνω, νομίζω ότι όλη η ζωή μου είναι φάση και δεν μπορώ να την εκφράσω. Ο έν λόγω χρήστης την εξέφρζε έτσι, νομίζω.
Έχει τρελό γέλιο να κοιτάς νήματα δέκα χρόνων παλιά όπου χρήστες συμπαθέστατοι κατά τ'άλλα, πόσταραν με στόμφο ultimate λίστες με
[/tyxaio_paradeigma] Dead Soul Tribe [tyxaio_paradeigma] όπως ο φίλτατος Krux ή
[/tyxaio_paradeigma] Δυτικές Συνοικίες [tyxaio_paradeigma] ή κάτι παρόμοια που έβαζε ο Ικόνοκλαστ.
Γαμάνε οι λίστες, αλλά θέλουν χρόνο.
Δεν θέλω να ακούω κουταμάρες του στύλ "θέλουν χρόνο". Έχουμε χρόνο, άπλετο. Ίσως όχι άπειρο, αλλά έχουμε πολύ. Πρέπει να ξεκολήσουμε το μυαλό μας απο αυτό το τρυπάκι, να σταματήσουμε να αποβλακωνόμαστε με βιδεάκια με γάτες, και να κάνουμε κάτι πιο ουσιαστικό.
Ντάξει, μπορεί να ακούγεται χαζό/ρομαντικό/οτινάναι το απο πάνω, αλλά ξέρετε τι εννοώ, και ότι έχω δίκιο.