το πιο ωραιο ειναι "οι μπατσοι ειναι αδερφια μας κι εμεις αδελφοκτονοι- μπατσοι, γουρουνια, δολοφονοι"...ποίηση
Printable View
το πιο ωραιο ειναι "οι μπατσοι ειναι αδερφια μας κι εμεις αδελφοκτονοι- μπατσοι, γουρουνια, δολοφονοι"...ποίηση
Οσο και αν κράζουν μερικοί, υπάρχει αλήθεια σε αυτό.
ένα παράδειγμα, δεν ειναι αντιπροσωπευτικό χαίρω πολύ, αλλα δείχνει κατι,
Απο προσωπική έρευνα:touched: οταν ρωτουσα παππούδες θείους κλπ συγγενείς στο χωριό μου(κωλοχώρι με 2χιλ άτομα, αλλα ολη η περιοχή αποτελείται απο τέτοια μικρά χωρια-και μιλάμε για 1 ώρα απο Θεσ/νίκη), ουτε που κατάλαβαν ποτέ ήρθε και τι θα πεί χούντα, ουτε καν κατάλαβαν ποτε έφυγε και τι είχε συμβεί, το έμαθαν μετά απο κανα μήνα οτι κάτι άλλαξε και κάτι έγινε στο πολυτεχνείο. Τότε...
Τώρα.. τα ξαδέρφια μου σήμερα το πιο πιθανό είναι να φτιάχναν μαλλιά φράχτες και να βάζαν κόντρες με τα παπάκια τους.
Τα χρειάστηκα σήμερα, ήμουν στην ερμού όταν έκαναν τις τραμπουκοεπιθέσεις οι Διάδες, τρέχουμε όλοι προς τα κάτω, βλέπω ένα στενό αριστερά με γλάστρες στη μέση, ωραία λέω, εδώ δε θα περάσουν οι μηχανές, στρίβω, πηδάω τις γλάστρες και βλέπω μπροστά μου άλλους διάδες που την είχαν στήσει ακριβώς εκεί. Γυρνάω τρέχοντας προς Ερμού, λέω οκ, του πούστη, θα περάσουν με τις μηχανές και θα φύγουν, αμ δε, κατεβαίνουν, κοιτάνε στο στενό, ήμουν μαζί με ένα πακι που πούλαγε νερά, το συζητάνε λίγο, τελικά οι υπόλοιποι την είχαν πέσει στην ερμού σε κάποιους άλλους και πήγαν εκεί. Από καθαρή τύχη δεν είμαι σε κανα νοσοκομείο τώρα, καθώς δεν ήταν και κανείς μπροστά, θα είχε πέσει καλό βρωμόξυλο.
Γενικά μια ομορφιά η σημερινή μέρα.
Έχουμε πόλεμο, μην το γελάς μωρό μου (τώρα το πιστεύετε;)
Πορεία-συγκέντρωση με λιγότερο από 50.000 άτομα είναι δεδομένο πλέον ότι θα την κανιβαλίσουν .
Τραγικά λίγος κόσμος και τα μμμ δεν αποτελούν δικαιολογία.Όποιος θέλει πραγματικά να κατέβει (και όχι κοκοκο) βρίσκει τρόπο.
Επίσης άμα είναι να κάνεις μπάχαλα κάντα σωστά αλλιώς γάμησέ το,με πετρίδια δεν γάμησε κανένας.
Ενώ με σωστά μπάχαλα γάμησε.
Πρώτον όταν οι μπάτσοι κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή να καούνε ζωντανοί είναι κομματάκι δύσκολο να χτυπήσουν την πορεία με αυτόν τον τρόπο(δες και κερατέα).Άρα έχουμε κάποια λιγότερα κεφάλια παππούδων ανοιγμένα.
Επιπρόσθετα μετά και από τα σημερινά και ένα παραπάνω μουνόπανο να μην μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ από τα εγκαύματα,δεν είναι μικρή υπόθεση!
ειναι τεραστια υποθεση !! μη σου πω οτι μπορει να το σκεφτετε και ο Μπενι και να μη μπορει να κοιμηθει .
καλα ρε μαλακες να πουμε, ειστε σοβαροι τωρα; βλεπετε τα σημερινα γαμω τα κεφαλια σας γαμω και ψαχνετε την αποτελεσματικοτητα της αντεπιθεσης στους μπατσους; ε δεν γαμιεστε λεω γω, ναι, ειναι αποδοτικο το να εχουν αντεπιθεση οι μπατσοι και να μην αλωνιζουν ανενοχλητοι, παρτε το πρεφα και αντε γαμηθειτε γαμω την μικροαστιλα σας γαμω. γελοιοι.
Αυτή η σκατόχουντα θα πέσει. Αυτοί οι δολοφόνοι θα πληρώσουν.
Μακάρι^n , αλλά μεταξύ μας τώρα, αρχίδια.
Όσο η απάντηση στο παραπάνω είναι ένα «μακάρι» - πραγματικά πιο ταιριαστή λέξη δεν μπορούσες να βρεις, λες και ψέλνουμε νεκρολογίες, χάρισμά σας.
φρηκ, θ' αρχισω τα καντηλια δικε μου. ειναι δυνατον να εισαι τοσο γαμημενα πολυ κοσμαρα που να θεωρεις οτι οι μπατσοι ειναι ετσι επειδη ειναι εκδικητικοι για τα κοτρωνια και τα σαλαμια που φαγανε; και γιατι τα φαγανε εξαρχης; και τωρα που οπως και να εχει ειναι κτηνη που τους αξιζει μονο θανατος, καθεσαι αταραχος και τους κοιτας να κοπανανε; τι σκατα εχετε στα κεφαλια σας επιτελους γαμω τον χριστο μου;
http://1.bp.blogspot.com/_gjYMdEwDXp...rane+skata.jpg
ε οπως θα καθομουν αταραχος αμα ειχα σφεντονα και ο αλλος ειχε g3 :P επισης εχω κανει κρατητηριο στα εξαρχεια και αμα δεν ηξερα οτι μπορω να καταφερω κατι και να την γλιτωσω δεν θα το πολυπροσπαθουσα :p αμα θες κατι πρεπει να χεις στρατηγικη και το να πετας πετρες και μαρμαρα σε πανοπλους δολοφονους ειναι σαν να κυνηγας αγριογουρουνο με φυσοκαλαμο bic . Εσυ που εχεις οπλισμο και δεν μπορεις να βλεπεις μπατσους να βαρανε κοσμο και τους βαρας εσυ και προστατευεις ετσι τους διαδηλωτες εισαι γαματος και καλα κανεις μαζι σου .
για αντεπιθεση του κοσμου γενικα λεω, οχι για καποια "εμπροσθοφυλακη" του.
προτινω ντου στα σπιτια τους.
το γελας?
Υπάρχει καλύτερη λύση;
Ενώ αυτό είναι λύση.
Σάλτα γαμήσου ρε μαλάκα.
Θα με δείρεις; Φαίνεται καλή λύση.
οχι ρε μαλακα θα καθομαστε να τις τρωμε επειδη ειμαστε ειρηνιστες.τι μαλακιες καθεστε λετε γαμω τα μυαλα σας.
εδω να σημειωσουμε οτι "ειρηνιστης" ειναι μια συντομευση του "ειμαι ηλιθιο γιδι και δεν καταλαβαινω τι συμβαινει γυρω μου"
εδώ να σημειώσουμε ότι όλοι κατά βάθος καλά παιδιά και ειρηνιστές είμαστε, αλλά ρε πούστη μου πόσο ιερομάρτυρας του αγώνα μπορεί να θέλεις να γίνεις; Έλεος μ' αυτό το φετιχισμό στο να τρώμε ξύλο και δακρυγόνο σε επίπεδα χριστιανικά.
έχουμε πόλεμο και βία κάθε μέρα, αλλά τουλάχιστον αυτές τις μέρες γίνονται μάχες.
όποιος όμως γυρνάει και το άλλο μάγουλο κρεμιέται, εμένα πάντως το ευαγγέλιο αυτό μου δίδαξε.
Ποιος είναι αυτός;
δεν έχω ιδέα αλλά θα κάνει σουξέ.
Ό,τι βλέπεις.
Συνέχεια του Timeline. Έσπασαν το χέρι του Τρίμη (Ιός, πρώην ΔΣ ΕΣΗΕΑ): http://www.paron.gr/typologies/?p=10...pologies.gr%29
http://www.paron.gr/typologies/wp-co...6/Trimis21.jpg
Και Νίκος Δήμου κλασικά εκτός τόπου και χρόνου: http://www.lifo.gr/mag/columns/4088
@υβυ
γιατι εχει σημασια;
Το καλό είναι ότι ότι έχουν αρχίσει και οι αριστεροί και οι ανένταχτοι και φοράνε μάσκες. Δεν γίνεται αλλιώς πια.
Επίσης έχει δίκιο ο mourning apocalypse, με πετρίδια μόνο δεν γίνεται δουλειά, έχει άδικο ότι με μπουκάλια γίνεται. Δουλειά γίνεται μόνο με μάσκα, παλούκι, κράνος και βοηθητικά τα παραπάνω.
Για τους φασίστες που λέγαμε πριν: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231115673
καλα ζειτε στον κοσμο της μπανανας , χωρις καταλληλη εκπαιδευση χωρις πανοπλιες και χωρις σχεδιο δεν μπορεις να τα βαλεις με οργανωμενο στρατο ρε , εκτος και αν εισαι στα βουνα ξερω γω και κανεις ανταρτικο και hit and run αλλα ετσι δεν μπορεις να προστατευσεις κοσμο . Ξυπνηστε οεο .
GUERILLA WARFARE NOW.