Μουσείο κόμικς στη Θεσσαλονίκη
έλα να κάνουμε λίγο revive το τόπικ.
τι διαβάζετε αυτό το καιρό;
εγώ ξαναδιάβασα τα Promethea και league of extraordinairy gentlemen του Moore, συλλέγω μανιωδώς το DMZ του Wood (Northlanders) και πρόσφατα αγόρασα και αυτό το αριστούργημα και ανυπομονώ να πέσω με τα μούτρα πάνω του.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...68273292_o.jpg
Free Comic Book Day χθες για τα κομικσάδικα απανταχού της γης και ενώ έχω σταματήσει εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια να παίρνω τα δωρεάν τευχάκια, πέρασα από το Cosmic Reals για να χαρώ κι εγώ με τη σειρά μου. Πολύ ωραίο το feeling του να βλέπεις το αγαπημένο σου κομικσάδικο γεμάτο από κόσμο που γουστάρει την 9η τέχνη. Βέβαια, όπως έχουν πει σοφότεροι άνδροι από μένα, "γάμα το feeling, εγώ αγοράζω κόμικς από ένα κατάστημα αχταρμά που άνοιξε ένας γκάνγκστερ για να ξεπλύνει λίγο χρήμα, όταν η νουδούλα του έκοψε τις μίζες για κάτι τορπίλες υποβρυχίων" Σεβαστό, άλλωστε κάποιοι πάντα ξέρουν καλύτερα.
Στα πολύ ωραία της κατάστασης που έστησε ο Τάσος για να συμμετέχει στο FCBD ήταν η παρουσία τριών καλλιτεχνών που σχεδίαζαν κατά παραγγελία και συνεχώς ό,τι τους ζητούσε το κοινό. Πάντα τέτοια, λοιπόν.
Δε βαριέσαι, τουλάχιστον δεν πουλάω βιομηχανοποιημένο καρκίνο.
Έχεις δίκιο.. Απλά, δε χρειάζεται να πουλάς κάτι, πέρα από πνεύμα -που δεν έχεις. Σε πληρώνουμε για να ρουφιανευεις.
wat
Δεν παίρνεις το μπούλο πρωί πρωί λέω γω
Χαλάρωσε Matt. Δε χρειάζεται να γίνεσαι Κόπανος
lol
Ντάξει, τελευταία φορά που σου απευθύνομαι καραγκιοζάκο.
Χαλάρωσε λέμε. Είσαι σε κρίσιμη ηλικία και κάνεις εξίσου κρίσιμη δουλειά. Το έθνος σε χρειάζεται Matt.
Μα τώρα σοβαρά, was that supposed to be a threat?
ο Τάσος πάντως (γαμάτο λογοπαίγνιο) πρέπει να έχει πολύ διαφορετική άποψη από σένα για το θέμα του πάμπλικ αγαπητέ ονιμπότσο.
μια χαρά τον έχω δει δύο φορές (τη μία πρόσφατα κιόλας) να ψωνίζει κόμικς από το πάμπλικ.
συνέχισε εσύ τη σταυροφορία σου.
Κάθε ευκαιρία να γίνει καυστικός και να ρίξει το "φαρμάκι" του που πονάει. Παράξενο που δεν άδραξε την ευκαιρία να πει ακόμη μια φορά πόσο χάλια είναι ο Μπάτμαν του Νόλαν γιατί είναι πολύ ψαγμένος κομιξάκιας.
Σε άλλα νέα, τελικά μόνο amazon ρε γμτ. Στο Public εδώ έχει το American Vampire 5 (σε hardcover, τα έχω όλα έτσι από την αρχη) στα 30€, ενώ amazon βγαίνει 20:!:
με τα μεταφορικά το συγκεκριμένο βγαίνει στα 27,17€.
και χρεώνεις και τη πιστωτική.
Ναι, ρε. Εννοείται. Τα αγοράζει από εκεί για να τα πουλήσει μετά στο μαγαζί του. Γιατί να τα παραγγέλνει μέσω Diamond από Αμερική;
Matt, πάλι γίνεσαι Κόπανος και θα σε μαλώσω...
Όταν θεραπεύσεις μετατόπιση σπονδύλου με κρέμασμα από το ταβάνι, τότε θα μιλήσουμε για την εποποιία του Nolan.
τους εκμεταλευεται δηλαδη!
Μιλάω για marketplace, εννοείται, και από seller που έχω ξαναπάρει πολλάκις και εμπιστεύομαι:
http://i.imgur.com/dMTlQoj.jpg