Κλίκαρα στο θρέντ αφήνοντας βαρύ ανασθεναγμό.
Περίμενα αναλυτικότατο μετακριτικό υπερψαγμένο post-λίσταtldr Dythor με το τι τον ενοχλεί.
Τελικά είδα συνοπτικότατο post "ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ" με instant μουτζοκαταιγίδα.
Printable View
Κλίκαρα στο θρέντ αφήνοντας βαρύ ανασθεναγμό.
Περίμενα αναλυτικότατο μετακριτικό υπερψαγμένο post-λίσταtldr Dythor με το τι τον ενοχλεί.
Τελικά είδα συνοπτικότατο post "ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ" με instant μουτζοκαταιγίδα.
@ fixxxer: μαγκιτη μιλαμεν φι333αρεις κεντρο νοηματος με το post σου! επισης αυτο:, κουραζει ρε συ πραγματικα... ετσι γραφω οποτε χωσε μουτζα να απελευ8ερω8εις!Spoiler
κατα τα αλλα μπορει και να σε μπερδεψαν τα "κλωτσιδια/μπουνιδια" (ετσι μιλανε οι μεταλλουδες δλδ? καλη φαση!) οποτε "ειμαι η κλασικη μεταLUL" (και τζιζους) και τελος τα σεντονια (:
SRSLY.
Spoiler
Πω ρε στατικ και χοντρή να μην είσαι, μιλάς πολύ κουραστικά.
good son ΜΩΡΟ το 3ερω, για να με προσε3εις το κανω :*
Από ιντερνετικά μικροκολλήματα πρώτο πρώτο η τεράστια αντιπάθεια για αυτούς που κάνουν το "που" "π" το "μου" "μ" κλπ. Το "και" "κ" δε με χαλάει τόσο για κάποιο λόγο (μάλλον γιατί δε μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο)
tso k lo
ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ
http://img220.imageshack.us/img220/1...4c0cbdd492.jpg
:wave:
Επιστροφή Razor?
φαντασου ποσο βαριεμαι και ποσο μου ελειψε η ΜΟΥΝΑΡΑ της Χ
:touched:
thrasher μην ξαναφυγεις,θα φαρμακωθω
το φορο θα γινει λιγο πιο πουτανιαρικο απο δω και περα
όχι που δεν.
Χεστηκα για τα παντα. Εχω πολυ λιγα κολληματα, κι οταν κατι με ενοχλει πραγματικα, απλα δεν ασχολουμαι μαζι του κι ολα ζαχαρη. Αυτα που με ενοχλουν στον κοσμο ειναι πολυ πιο ουσιωδη πραγματα, snobισμος, δηθενισμος, λαμογια, μουνοπανια. Κι αν δω πως κατι δε συμβαδιζει, οκ, κανενα προβλημα δε χρειαζεται να χαλαμε τις καρδιες μας. Απλα παμε παρακατω.
πολλαπλο ντεζα βου με συνδυασμο ποστ και αβαταρ