ναι ρε οντονιαν, είναι ποστ οπαδικης τυφλωσης το αποπανω, στη νοοτροπια "και νεκρός να είμαι, πρέπει να το κερδίσω αυτό το ματς".
Printable View
ναι ρε οντονιαν, είναι ποστ οπαδικης τυφλωσης το αποπανω, στη νοοτροπια "και νεκρός να είμαι, πρέπει να το κερδίσω αυτό το ματς".
καθυστερημενος φιξερ που μπηκε να γραψει για τη νικη της ομαδας του σε ματς που δεν εχει δει και ενω εκραζε στο τσατ "τους σκατοφλωρους που βλεπουν ΓΑΜΩΜΠΑΣΚΕΤ" οπως ανεφερε
χαλια ματς..
ο παο που τοοοοοσα χρονια παιζει με πικ ν ρολ δεν εκανε ενα καλο πικ σε ολο το ματς....ουτε εξτρα πασες για ελευθερα σουτ ουτε τπτ απτο γνωστο καλο μπασκετ του παο....
στην αμυνα κριθηκε για μενα παντως...κακες επιθεσεις κ οι 2 ομαδες εκαναν αλλα στο τελος η αμυνα του παο κακη!
Άλλο ένα ποστ "δεν είδα το ματς αλλά..."
Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι ο γαυρος μπήκε καλύτερα μετά τη διακοπή. Τη μεγαλύτερη διαφορά του παιχνιδιού την έκανε μετά και ενώ έχανε με έναν πόντο πριν (+ τους πόντους από τις βολές Μπατίστ αμέσως μετά, αν θυμάμαι καλά).
Εμένα από αυτό το ματς μου έλειψε ο Σάρας. Όταν ο ΠΑΟ ρολάρει, κανένας γαυρος δεν τον έχει, ειδικά στο ΟΑΚΑ. Όταν όμως το ματς πάει όπως αυτό, θα ήταν υπερπολύτιμα και τα σουτ του και η δημιουργία του.
ειπα να παω μια φορα στο μπασκετ μετα απο τοσα χρονια και καναμε το χειροτερο παιχνιδι που θυμαμαι...καπως πηγαν να το σωσουν σατο και ντρου κυριως αλλα μεχρι εκει.
μακαρι να ισχυει η φημη οτι γυριζει ο σισκα.
ασχετο αλλα χαζευα τον σισσε που κοιτουσε αποσβολομενος στο τελος και απορω τι θα σκεφτοταν βλεποντας ολο το γηπεδο να χειροκροτα την ομαδα μετα απο ηττα στο ντερμπυ...τεραστια διαφορα στα 2 τμηματα.
O Σάρας έπρεπε να έχει μείνει, αυτό έχω να πω, θα ήταν το κατάλληλο μπακ απ του Μήτσου όταν δεν τραβάει ή όταν η μπάλα καίει ή ο Καλάθες μαλακίζεται ή ο Τέπιτς είναι χαμένος στην άβυσσο του πάγκου..
Στο Σεφ θα έχει πλάκα πάντως..
Επίσης για άλλη μια φορά εμετός Τεόντοσιτς καταντάει γραφικός ο παπάρας.
Φίξξξερ σοβαρέψου λες ΠΙΠΕΣ.
Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μη θεωρεί λάθος την μη ανανέωση Σάρας το καλοκαίρι.Είναι δεδομένο το πρόβλημα που έχει στα γόνατα καθώς και η ηλικία του,αλλά τα δέκα λεπτά τουλάχιστον ποιοτικού μπάσκετ τα είχε.Πόσο μάλλον σε κάποια παιχνίδια σαν το σημερινό,που έχεις τον Διαμαντίδη με αντιβίωση χωρίς προπονήσεις και τους Μπατίστ,Νίκολας να επανέρχονται τώρα από τραυματισμούς.Η εικόνα του Ζοτς να προσπαθεί να συνεφέρει τον ζαλισμένο Διαμαντίδη ήταν άκρως αντιπροσωπευτική.Φυσικό επακόλουθο είναι να μην καταφέρεις να κοντρολάρεις το παιχνίδι και το εξαιρετικά επιπόλαιο μπάσκετ ανά διαστήματα.Ούτε ένα πικ εν ρολ δεν παίχτηκε σωστά.
Στα μη αγωνιστικά τώρα,ρε βλάκα Χατζηπαπαρίου μας έπρηξες.Οι μαλακίες που έλεγες παρέα με τον άλλο ειδικό της καραπουτσακλάρας σε συνδυασμό με τους κάγκουρες που κάναν τους κρετινισμούς στο τέλος μου δημιούργησαν απίστευτα νεύρα.Φέρτε Kyle Montgomery για περιγραφή,νισάφι πια με τους επιδέξιους μπασκετάνθρωπους που πιάνουν ένα μικρόφωνο και ανοίγει το στόμα τους σαν βόθρος.
πέθανα με γλωσσομαθή σχολιαστή να λέει "ακούστε λίγο το διάλογο ίβκοβιτς-ομπράντοβιτς, ακούστε".
Kyle Montgomery xaxaxaxaxaxaxa με τοσο θεαμα θαχε πολλα να πει :P
Εμενα το αγαπημενο μου ηταν εκει που ο παπαρας ο ρεπορτερ λεει να εδω παταει ο νικολας τη γραμμη, μετα βλεπει οτι δεν τη παταει τη γραμμη ο νικολας και λεει την ειχε πατησει πιο πριν (που ερχοταν 1 μετρο παραλληλα με τη γραμμη) και μετα ξαναλλαζει γνωμη και (νομιζωντας οτι είναι εκτος αερα) λεει να ΡΕ, τη παταει (και φυσικα δεν τη παταει).....
Γαμω την ερτ σας και τους λογαριασμους της δεη που σας πληρωνουμε
οι φανατικοί μην διαβάσετε
επίσης να τονίσω ότι δεν είμαι μπασκετικός
Spoiler
έχουμε φωτογραφία της χθεσινής γραβάτας Γιαννακόπουλου;